سلام
من قصد دارم یک دستگاه vaio sr590GP رو با مشخصات زیر بفروشم. ببخشید دوربین خوب نداشتم کیفیت عکس پایین هستش.
Windows seven pro 64 Bit
Windows XP pro
هر دو به صورت original روی دستگاه بود.
گرافیک
ATI Radeon HD 4750
تصویر:
1280*800
پردازنده:
Intel core 2 duo CPU T9600 @2.8GHz 2.8Ghz
حافظه:
4 GB RAM
هارد:
500 GB SATA
وزن:
1.8 کیلوگرم با باتری، دیشب وزنش کردم

قطعات شارژر، باطری، دی وی دی درایو، وب کم و اینا هم داره دیگه.
VGN-SR590GXB | VAIO
معایب:
تمامی قطعات این دستگاه از جمله کیبورد، تاچ پد، شارژر، باطری، مونیتر و غیره سالم سالم هستند. تنها عیب یکی رفتن رنگ قسمتی از پایین کیبورد هست که توی عکس هم مشخصه که سری SR این مشکل رو داشت. یکی دیگه هم قسمت دکمه ی پاور مشکل داره مثل باز هم خیلی از سری های SR و باید تعویض بشه که قیمت تعویض حدود 130 تومن هست. چون خودم کاری دیگه باهاش ندارم تعویضش نکردم. الان سالمه و کار می کنه ولی نمی شه اطمینان داد تا دو ماه دیگه هم کار بکنه و اگه برای مصرف شخصی و نه باز کردن و استفاده از قطعات می خواید باید این 130 تومن رو برای تعویض هزینه کنید.
دلیل فروش:
قصد دارم یک سری SE سونی خریداری کنم و این یکی رو لازم ندارم.
قیمت پایه:
500,000 هزار تومان.
من قصد دارم یک دستگاه vaio sr590GP رو با مشخصات زیر بفروشم. ببخشید دوربین خوب نداشتم کیفیت عکس پایین هستش.
Windows seven pro 64 Bit
Windows XP pro
هر دو به صورت original روی دستگاه بود.
گرافیک
ATI Radeon HD 4750
تصویر:
1280*800
پردازنده:
Intel core 2 duo CPU T9600 @2.8GHz 2.8Ghz
حافظه:
4 GB RAM
هارد:
500 GB SATA
وزن:
1.8 کیلوگرم با باتری، دیشب وزنش کردم

قطعات شارژر، باطری، دی وی دی درایو، وب کم و اینا هم داره دیگه.
VGN-SR590GXB | VAIO
معایب:
تمامی قطعات این دستگاه از جمله کیبورد، تاچ پد، شارژر، باطری، مونیتر و غیره سالم سالم هستند. تنها عیب یکی رفتن رنگ قسمتی از پایین کیبورد هست که توی عکس هم مشخصه که سری SR این مشکل رو داشت. یکی دیگه هم قسمت دکمه ی پاور مشکل داره مثل باز هم خیلی از سری های SR و باید تعویض بشه که قیمت تعویض حدود 130 تومن هست. چون خودم کاری دیگه باهاش ندارم تعویضش نکردم. الان سالمه و کار می کنه ولی نمی شه اطمینان داد تا دو ماه دیگه هم کار بکنه و اگه برای مصرف شخصی و نه باز کردن و استفاده از قطعات می خواید باید این 130 تومن رو برای تعویض هزینه کنید.
دلیل فروش:
قصد دارم یک سری SE سونی خریداری کنم و این یکی رو لازم ندارم.
قیمت پایه:
500,000 هزار تومان.
Last edited: