• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک سایت با درآمد ماهانه 350 هزار تومان (مفت حراجش کردم)

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
یک سایت فیلم و زیرنویس هست که فقط از طریق تبلیغات ماهانه:
اگر تبلیغ زیادی قرار ندید حداقل 150 و اگر تعداد تبلیغات را بیشتر کنید تا 350 هزار تومان درآمد داره.البته اگر همکاری در فروش هم بگذارید که خوب درامدش بیشتر هم خواهد شد.در ضمن آمارش روبه افزایشه و بزودی امار بازدید خیلی بیشتری را به خودش اختصاص میده که مسلما درامد سایت هم بصورت چشم گیری زیاد خواهد شد.

مثلا همین الان 170 هزار تومن تبلیغ فعال روی سایت هست
چون وقت رسیدگی بهش را ندارم می خواستم اگر خریداری پیدا شد سایت را بفروشم.هزینه ماهانه هم در حال حاضر
هاست و اکانت: 13 تومان
دامنه هم احتمالا ماهی یکبار بار عوض بشه که سر جمع می کنه 33 تومان.البته این قیمت به خاطر دامنه org سایت هست
آدرس سایت در زیر هست.لطفا اگر کسی تمایل به خرید سایت داره قیمت پیشنهادی خودش را در همین تایپک اعلام کنه

..:: subiran4.org ::..

یک گروه 600 نفری هم همراه با سایت به خریدار تحویل داده میشه
با تشکر

bax mashhad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
یک سایت فیلم و زیرنویس هست که فقط از طریق تبلیغات ماهانه:
اگر تبلیغ زیادی قرار ندید حداقل 150 و اگر تعداد تبلیغات را بیشتر کنید تا 350 هزار تومان درآمد داره.البته اگر همکاری در فروش هم بگذارید که خوب درامدش بیشتر هم خواهد شد.در ضمن آمارش روبه افزایشه و بزودی امار بازدید خیلی بیشتری را به خودش اختصاص میده که مسلما درامد سایت هم بصورت چشم گیری زیاد خواهد شد.

مثلا همین الان 170 هزار تومن تبلیغ فعال روی سایت هست
چون وقت رسیدگی بهش را ندارم می خواستم اگر خریداری پیدا شد سایت را بفروشم.هزینه ماهانه هم در حال حاضر
هاست و اکانت: 13 تومان
دامنه هم احتمالا ماهی یکبار بار عوض بشه که سر جمع می کنه 33 تومان.البته این قیمت به خاطر دامنه org سایت هست
آدرس سایت در زیر هست.لطفا اگر کسی تمایل به خرید سایت داره قیمت پیشنهادی خودش را در همین تایپک اعلام کنه

..:: subiran4.org ::..

یک گروه 600 نفری هم همراه با سایت به خریدار تحویل داده میشه
با تشکر

سلام

اینکه تادیروز مال یه نفر دیگه بود میخواست به من بفروشه 120 تومنم مدنظرش بود

چجوریاست قضیه؟میگفت صد تومن درامد داره و ...قصد خراب کردن تایپیک رو ندارم واسه روشن شدن اذهان میگم

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
This website is offline

No cached version is available

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

اینکه تادیروز مال یه نفر دیگه بود میخواست به من بفروشه 120 تومنم مدنظرش بود

چجوریاست قضیه؟میگفت صد تومن درامد داره و ...قصد خراب کردن تایپیک رو ندارم واسه روشن شدن اذهان میگم

سلام
اتفاقا سوال خوبی کردید.بله مال من نبوده اما بعد از خریدن دیدم خیلی وقت برای رسیدگی به سایت نیاز داره و من اگر نویسنده فعال نگیرم توانایی اداره سایت را ندارم.ایشون می خواستم بفروشن 120 تومن چون هاست و... مهلتشون در حال اتمام بود و کلی هزینش می شد.من بعد از تحویل گرفتن سایت هاست را منتقل کردم روی هاست ماهانه.در ضمن ایشون خودشون یک سایت دانلود سریال راه اندازی کردن که برای دانلود باید اشتراک بخرید و مثل اینکه درامد خوبی هم دارن و دیگه وقت رسیدگی به سایت را نداشتن.پیش از این هم تبلیغات زیادی روی سایت نبود و حتی دوتا از بنر هایی که الان روی سایت هست مال خودشونه.یعنی از جایی به غیر از یک سایت تبلیغ تحویل نمی گرفتن.در واقع اون موقع سایت را حراج کرده بودن که منم خریدم منتها با تبلیغاتی که قرار گرفته سایت درامد خوبی داره.به همین خاطر من می خواستم یا بفروشمش یا نویسنده استخدام کنم.فقط از دیروز تاحالا 54 هزار تومن تبلیغ جدید سفارش داده شده که اگر بخواید می تونم یوزر تبلیغ کننده ها که در پرشین تولز و شاپ کیپر هستند را در اختیارتون قرار بدم.

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
شرایط + قیمت آخر + شماره تماس لطفا :)

Sent from my Galaxy Note 2

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
والا ما هرچی پیشنهاد میدیم به فروشنده برمیخوره :) شما یه قیمت پایه بده چونه بزنیم

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
والا ما هرچی پیشنهاد میدیم به فروشنده برمیخوره :) شما یه قیمت پایه بده چونه بزنیم

سلام.وقتی من قیمت پایه تعیین نکردم پس به خاطر پیشنهاد شما هم نباید بهم بر بخوره.شما قیمت مد نظرتون را بگید.منصفانه بود به توافق می رسیم

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
آقا شما یه قیمت پایه بده ببینم خریدارم یا نه منکه نمیدونم شما نظرت روی چقدره .
ای بابا اصلا من 200 تومن قیمت میدم واسه شروع

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
آقا شما یه قیمت پایه بده ببینم خریدارم یا نه منکه نمیدونم شما نظرت روی چقدره .
ای بابا اصلا من 200 تومن قیمت میدم واسه شروع

سایت پیشنهاد 550 داشته.قیمت پایه همون 550 در نظر گرفته میشه.اگر مشتری دیگه ای با قیمت بالاتر نبود سایت 550 فروخته میشه به همون مشتری

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
550 خیلی بالاست .
پایینتر راه داشت خبر بدین با هم صلاح بریم.

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
سایت الان مدتی بازدید کنندش کم شده.
این خودش خیلی اثر داره.
من با قیمت پایینتر در خدمت هستم.

holyprot

Registered User
لایک‌ها