farzin2012
Registered User
- نوشتهها
- 1,603
- لایکها
- 43
درود
یک دستگاه کامپیوتر خانگی با مشخصات زیر جهت فروش موجود است
مادربرد asus p8p67 pro
سی پی یو core i5 2500k
رم 2*2 گیگ adata سری gaming
گرافیک asus 1g ddr5 5750
پاور 535 گرین
هارد 1 ترابایت وسترن 64 مگ بافر
رایتر پلکستور
کیس مگنوم 2
و ال سی دی 22 اینچ hyundai ساخت کره با دو ورودی dvi و vga و ورودی صدا
سیستم در صحت و سلامت کار میکنه اما بعضی وقتا هنگ میکنه و باید سیستم رو ری استارت کرد نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست احتمالا از چیپ مادربرد باشه البته من خودم از 3 روز پیش تا حالا بایوس رو عوض کردم و ویندوز نصب کردم دیگه هنگ نکرده و همین الان هم دارم با همین سیستم فعالیت میکنم ولی گفتم که فردا اگر چیزی شد مدیون نشم . پاور سیستم تعمیر شده گرافیک رو خمیر سلیکونش رو عوض کردم و الان دماش خیلی خوب شده ظاهر کیس هم بسیار تمیزه فقط بالاش یکم رنگ پریدگی داره اما در کل خیلی تمیزه ال سی دی تمیز و راحت کار میکنه البته یک پیکسل سوخته داره که تو چشم نیست کیفیت خوبی داره و بدون مشکل کار میکنه عکسها موجوده سیستم باب گیم هست
قیمت پایه = 1500 تومان
نظر کارشناسی ممنوع
یک دستگاه کامپیوتر خانگی با مشخصات زیر جهت فروش موجود است
مادربرد asus p8p67 pro
سی پی یو core i5 2500k
رم 2*2 گیگ adata سری gaming
گرافیک asus 1g ddr5 5750
پاور 535 گرین
هارد 1 ترابایت وسترن 64 مگ بافر
رایتر پلکستور
کیس مگنوم 2
و ال سی دی 22 اینچ hyundai ساخت کره با دو ورودی dvi و vga و ورودی صدا
سیستم در صحت و سلامت کار میکنه اما بعضی وقتا هنگ میکنه و باید سیستم رو ری استارت کرد نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست احتمالا از چیپ مادربرد باشه البته من خودم از 3 روز پیش تا حالا بایوس رو عوض کردم و ویندوز نصب کردم دیگه هنگ نکرده و همین الان هم دارم با همین سیستم فعالیت میکنم ولی گفتم که فردا اگر چیزی شد مدیون نشم . پاور سیستم تعمیر شده گرافیک رو خمیر سلیکونش رو عوض کردم و الان دماش خیلی خوب شده ظاهر کیس هم بسیار تمیزه فقط بالاش یکم رنگ پریدگی داره اما در کل خیلی تمیزه ال سی دی تمیز و راحت کار میکنه البته یک پیکسل سوخته داره که تو چشم نیست کیفیت خوبی داره و بدون مشکل کار میکنه عکسها موجوده سیستم باب گیم هست
قیمت پایه = 1500 تومان
نظر کارشناسی ممنوع