• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک سیستم کاملا سلام

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام به همه
سیستم زیر به فروش میرسه . کاملا سالم هست و بسیار تمیز . فروخته میشه برای خرید لپتاپ .

CPU: E8400
Ram:2*2GB-1066
MB: Asus P5Q
VGA: EliteGroup GTS 250
HDD:Samsung 500GB
Monitor:Samsung 1933SN+
Psu:Green 585B
Case:یک کیس معمولی که اون زمان حدود 40 تومن خریداری شده
DVD-RW=Yes

خوب دوستان سیستم برای برادرم هست . بیش از این چیزی نمیدونم . اما خودم بستمش . کاملا سلام و بیسیار تمیز هست . مناسب برای مصارف خانگی و کمی بیشتر . چون همه قطعات ار بهترین های رده خود بودند و هستند . چند نکته :

1.قیمت رو شما باید بگید نه من . چون پول لازم نیست . فقط می خواد لپتاپ بخره و این سیستم دست و پا گیره .

2.تهران هستیم و تحویل حضوری در محل هست . روشن کنید کار کنید وقتی دیدید سالم بوئد ببرید .

3.اسپم ممنوعععععععععععععععععععععععععععععععععع

4.جعبه ها کامل موجود هست + برگه کارانتی ها . اما فکر نکنم گارانتی باقی مونده باشه !!! شما بدون گارانتی در نظر بگیرید .

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
600.....

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
600 خریدارید شما ؟
اگر بله اسم شما رو یاد داشت کنم و منتظر سایر دوستان بمونم .
100% دوست عزیز فوری خریدارم حداکثر تا 24 ساعت آینده
تهران و کرج حضوری تحویل میگیرم

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
دوست من ، یه مسئله ای هست . اون هم اینکه سیستم رو باید تحویل بگیرم از برادرم و خودم هم فقط ساعت 5 غروب به بعد خونه هستم . چون سرباز هستم و امکانش نیست که زودتر از 5 تحویل بدم .من باید امشب سیستم رو تحویل بگیرم و هارد رو کامل فرمت کنم و یه سری تشکیلات دیگه . که خیلی زمان نمی بره اما اگر شخص دیگه ای خریدار نباشه ، در بهترین حالت هم فردا غروب امکان تحویل وجود داره .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
برادرم عجله ای نداره اما خود من دارم !! چون وقت و حوصله آنچنانی ندارم . دوستان دیگه ، قیمت اگر مد نظر دارید بفرمایید . احتمال زیاد فردا شب تحویل بدم نقدی . پس قیمت نهایی اعلام کنه هرکس می خواد و خیلی مکث نکنه چون ممکنه از دست بده سیستم رو

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
داداش اگر لپ تاپ میخواد بخره

من یکی دارم معاوضه میکنه ؟ اگر نه من هم 600 هستم اگر سایرین خریدار نبودن

مشخصات لپ تاپ DELL 5010
COREI3 2.3GH
4GIG DDR3
320GIG HARD
GPU : 1GIG READON

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
داداش اگر لپ تاپ میخواد بخره

من یکی دارم معاوضه میکنه ؟ اگر نه من هم 600 هستم اگر سایرین خریدار نبودن

مشخصات لپ تاپ DELL 5010
COREI3 2.3GH
4GIG DDR3
320GIG HARD
GPU : 1GIG READON

سلام به شما . والا یه لپتاپ با کانفیگ بالاتر رو مد نظر داره که برای یکی از دوستان هست . اگر هم اون رو نخره ، لپتاپی با کانفیگی بالاتر از لپتاپ شما می خواد بخره . به روی چشم . شما هم مثل سایر دوستان حدالقل باید تا امشب صبر کنید ، ببنیم بالاترین پیشنهاد چه خواهد بود . به بالاترین پیشنهاد فروش خواهد رفت .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
650 مد نظر خودم هست . کسی اگر هست بگه . اگر نه که فعلا 615 در صدر هست و تا ساعت 10 امشب هم بیشتر وقت نیست که با یه نفر به توافق برسم . چون 10 باید بخوابم !!! خریدار مشخص بشه برای فردا شب قرار تحویل رو فیکس می کنیم .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
620 از همین فروم مشتری داره . دوستان تا 9:30 آخرین قیمت رو بگید اگر می خواید . در غیر این صورت 9:30 معامله رو تموم می کنم و تا 10 هم کی می خوام بخوابم قرار های فردا رو ست می کنم . نقد و تحویل در محل

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
620 از همین فروم مشتری داره . دوستان تا 9:30 آخرین قیمت رو بگید اگر می خواید . در غیر این صورت 9:30 معامله رو تموم می کنم و تا 10 هم کی می خوام بخوابم قرار های فردا رو ست می کنم . نقد و تحویل در محل

خوب با توجه به اینکه شما هم سمت شرق تهران هستید و راحت میشه قرار گذاشت من نهایت625 خریدارم .

بالا