• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

((++ فروش یک عدد آیفون ۴اس آکبند ++))

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
درود

دوستان عزیز سلام، یک عدد آیفون 4اس آکبند مشکی 16 گیگ سفارش کانادا موجوده
آکبند و استفاده نشده هست. البته پلمپ نیست و open box هست
مهلت تست هم میدم. ضمانت هم میدم ریفر نیست (ریپک هست) به هر تعمیرکاری میخوایید نشون بدین.
بدون هیچگونه مشکل چه باطن چه ظاهر

فروخته شد,ختم تاپیک
IMG_1751.JPG IMG_1752.JPG IMG_1753.JPG

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

Persian-Masoud

لایک‌ها
737
گرامی وقت بخیر
جسارتن چرا شارژرش مخصوص کانادا نیست؟
اگه دقت کنید سری شارژهای کانادایی به این شکل هستند: http://www.apple.com/ca/shop/product/MD810LL/A/apple-5w-usb-power-adapter?fnode=97
لطف میکنید اگر شماره IMEI رو برای من ارسال کنید.
سپاس.
درود بر شما, طبق سفارش خودم اینو گذاشتن,
عرض کردم که openbox هست,
براتون ارسال کردم.

mahbod2010

Registered User
لایک‌ها
279
پايه بنده هستم
واريز درجا

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
پلمپ نیست و open box هست
آکبند و استفاده نشده هست

گرامی شماره IMEI که واسه من ارسال کردید میگه قاب این گوشی باید سفید باشه که از سریال نامبر هم مشخص هست که MD237 مربوط به گوشی سفید هست نه مشکی.
با این تفاسیر هم کارتن متعلق به این گوشی نیست بلکه هم به اشتباه لیبل خورده که باید بجای Black کلمه White مینوشت و هم اینه که شما با اینکه چنین چیزی رو میدونستید دلیل زیر رو تو پخ برای من ارسال کردید که با این سابقه در بازارچه از شما بعیده.

شما فرمودید مشخصه!! الان اون بنده خدایی که بخواد این گوشی رو بخره از کجا باید متوجه بشه که این گوشی قابش تعویض شده و علاوه بر اون یک قاب به رنگ دیگه گذاشته شده و کارتن هم متعلق به این گوشی نیست و حتی لیبل خورده که اون لیبل هم چرمی نیست؟! که در نهایت باید شما چنین پاسخ بدید؟
درج کنم؟ چیزی که مشخصه لازم به درج نیست,
الان یکی به شما بگه پیکان صفر تازه از کارخونه گرفتم چی میگید؟

گرامی بنده نه با شما مشکلی دارم و نه شما رو میشناسم و نه قصد خراب کردن تاپیک شما را دارم شما براحتی میتونید این پیام من رو گزارش کنید و حذف بشه اما چون فرمودید چیزی که مشخصه لازم به درج نیست اومدم چیزهایی که مشخص هست رو برای دوستانی (@mahbod2010 , @cc2000 ) بگم که شاید براشون مشخص نباشه و امیدوارم اونقد حرفه ای باشید که منطقی برخورد کنید.
اما از اینکه شما چنین سابقه ای دارید و حتی تگ کاربر حرفه ای رو یدک میکشید کارتون اصلن حرفه ای نیست و باعث میشه که دید بقیه نسبت به کسانی که سابقه خوبی در بازارچه دارند عوض شه.

Persian-Masoud

لایک‌ها
737
دوست کم سن و سال من,
بنده در اول تاپیک در پرانتز نوشتم که ریپک هست, یعنی ساعت ۱۰ شب, اونوقت شما ساعت ۱۲ شب اومدی داستان سرایی میکنی؟
همون دوستی که دلت براش سوخته که سرش کلاه نره ازش بپرس در پیام خصوصی اولین چیزی که بهش گفتم اینه که گوشی ریپک هست اما ریفر و تعمیری نیست,
ممنون که اینقدر بیکاری,
درضمن خیالت راحت که من همیشه برای مشتری همه چیز رو توضیح میدم, همونطور که برای کسایی که پیغام خصوصی دادن واسه خریدش از شما بگیر تا آخرین نفر که کامنت بالایی شمارو داد گفتم که ریپک هست, درضمن نوشتن پیغام خصوصی در تاپیک بدون اجازه طرف مقابل بسیار زشت و کودکانه بود که انجام دادی, کامنتت رو هم نه ریپورت میکنم و نه پاک تا بفهمی با شما خیلی فرق دارم,
باز هم میگم یکبار دیگه تاپیک رو از اول بخون, گوشی ریپک هست نه ریفر.
بدرود

Last edited:
بالا