• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد آیپد2 64G + 3G در حد آک با گارانتی اصلی پارس کامتل

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام خدمت تمام دوستان گلم.

همانطوری که از عنوان تاپیک پیداست یک عدد آیپد بسیار بسیار تمیز دارم که قصد فروشش رو کردم.
هدف از فروش: چون خیلی برام مفید نیست و کارایی نداره می خوام بفروشم اما راستش رو بخواید چون الان قیمت ها خوب هستش مصمم تر شدم. به هر حال اینم از باقی توضیحات:

همانطور که گفته شد بسیار بسیار نو و تمیز است. رنگ آن سفید می باشد. 6 ماه از گارانتی اصلی پارس کامتل باقیمانده است (خرید 10/5/90 گارانتی تا 10/5/91). بدون حتی کوچکترین خش. چون برام کاربردی نداشته خیلی کم ازش استفاده شده.
ورژن 5.0.1 جیلبریک نشده اما با قابلیت نصب تمام برنامه های کرک شده (با provision که از برادر و دوست عزیز جناب ادریس گرفتم).
برچسب صفحه از روز اول چسبانده شده است.

متعلقات: تمام لوازم اصلی جعبه.
همراه با یک اسمارت کاور آبی اصلی اپل به قیمت 85 هزار و همراه با یک کیف قهوه ای بسیار زیبا که با باز کردن درب کیف صفحه آیپد روشن می شود (دقیقا مانند اسمارت کاور) به قیمت 50 هزار

با provision که از برادر و دوست عزیز جناب ادریس گرفتم که توسط آن می توانید تمام برنامه های کرک شده را بر روی آیپد نصب کنید.
50 گیگ از بهترین برنامه های آیتیونز که بر روی دستگاه نصب شده است
18 عدد DVD برنامه و بازی کرک شده و ساین شده و آماده نصب بر روی این دستگاه به قیمت 50 هزار.

راستی کیبردش رو هم کاملا فارسی کردم (نه عربی ها، فارسی) و قابلیت تصویربرداری Paranoma رو هم به دوربینش اضافه کردم.

و اما بحث شیرین قیمت:

با توجه به قیمت دلار و قیمت فعلی نو این دستگاه و البته گارانتی دار بودنش (از نوع اصلی) (البته اگه بتونید تو بازار پیدا کنید) قیمت پایه رو می گذارم:
قیمت پایه: 1,450,000

خواهشا زیر قیمت پایه قیمت ندید. ممنون.
ضمنا قصدم فقط فروش هست و قصد تعویض ندارم.
تحویل حضوری در کرمانشاه و برای سایر نقاط کشور اول واریز تمام وجه و سپس ارسال. هزینه ارسال با خریدار است.
برای اعتمادسازی هم یکی دو روز پیش یک گوشی به دوست عزیز bardiaahmadi فروختم که گفته میاد و میگه که گوشی چطور بوده. (تاپیک فروش یک عدد گوشی موبایل خیلی خیلی تمیز سامسونگ Omnia II I8000 در حد تیم ملی )
عکس ها رو هم ضمیمه کردم.

Last edited:

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
آخرین قیمتتون رو برام پخ کنید..

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
امروز گوشی Desire HD ام به سرقت رفت.:(