• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد آی پد 64 گیگ 3G سفید رنگ بسیار تمیز با گارانتی اصلی پارس کامتل

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام به تمام دوستان عزیز بازارچه

همانطور که از تاپیک پیداست یک عدد آیپد 64 گیگ 3G دارم که میخوام فقط بفروشم (یعنی تعویض نداریم).
آیپد کاملاً تمیز و سالم بوده و هیچ عیب و ایرادی نداره چه ظاهری و چه باطنی. فقط یک خش یک میلیمتری داره زیر پلاستیک مشکی رنگ پشت آیپد که اصلا مشخص نیست. (راستش خودم تا حالا ندیده بودمش، الان که می خوام بفروشم دقت کردم که مدیون نشم.)
دلیل فروششم این هست که زیاد کاربردی برام نداره و صرفاً جنبه سرگرمی داره برام و دلیل اصلیشم این هست که قیمتش الان برا فروش خوب هست:cool:.
بیشتر از 6 ماه از گارانتیش که پارس کامتل هستش باقی مونده.
ورژن 5.0.1
کیبردش رو کاملاً فارسی کردم و paranoma دوربینش رو هم فعال کردم.

قبل از اینه جلبریک بیاد حدود 50 دلار برنامه اصلی از appstore براش خریدم که الان روش نصبه. 8 دلار هم تو اکانتم مونده اگه برنامه ای مد نظر هست تا 8 دلار می تونم تهیه کنم. همچنین برا نصب برنامه های جلبریک provision از همین فروم از دوست عزیز Edris خریداری شده است.

الانم که جلبریک براش اومده، جلبریکش کردم.
حدود 55 گیگ (تقریباً 350 عدد) از برنامه خوب و کاربردی و بهترین بازی های آیتیونز رو که خودم دانلود کردم روش نصب هست.

چه چیزهایی به خریدار تحویل داده می شود؟
لوازم استاندارد: خود آیپد با شرایط گفته شده، شارژر، کابل usb، دفترچه همراه، کارت گارانتی اصلی پارس کامتل.
لوازم اضافه: یک عدد اسمارت کاور اصلی آبی رنگ به قیمت 80 هزار تومان، محافظ صفحه به قیمت 40 هزار تومان که از روز اول روش نصب شده، یک عدد کیف کامل با عملکرد مانند اسمارت کاور به قیمت 60 هزار تومان، 20 عدد DVD از بهترین برنامه ها و بازی های appstore که خودم دانلود کردم.

قیمتش رو هم با توجه به قیمت نو دستگاه با گارانتی و کم تعداد بودن آن در بازار تعیین می کنم.
قیمت پایه 1،450،000 تومان.خواهشاً زیر قیمت پایه قیمت ندین.
اسپم هم آزاده فقط بی احترامی نشه.

خرید به صورت حضوری در کرمانشاه و برای سایر دوستان پس از واریز کامل وجه و هزینه ارسال براشون ارسال میشه.
در مورد اعتماد سازی هم چند وقت پیش یک گوشی رو به دوست عزیز bardiaahmadi فروختم.

فروش یک عدد گوشی موبایل خیلی خیلی تمیز سامسونگ Omnia II I8000 در حد تیم ملی

Last edited:

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
آپ پ پ پ پ پ پ پ پ پ پ پ پ پ پ پ پ

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
نبود مشتری. داداش های گلم خیلی تمیزه. با این جو متشنج بازار هرکی بخره برده.

divine avenger

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز من تو تیتر بزن ایپد ۲ هست من به سفید بودنش توجه نکردم یهو شاخ دراوردم که ایپد یک رو میخوای ۱۴۵۰ بدی:dبعد اینکه روزی یک بار باید اپدیت کنی نه هر ساعت یه بار که برادر من.
درهرحال انشالله خوب و مناسب بفروشی ارسال منم بزار به حساب اپ....

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
با پوزش از مدیران محترم بدلیل نقص در عنوان تاپیک مجبور شدم یه تاپیک دیگه بزنم.
از مدیران محترم خواهش می کنم این تاپیک قفل و بسته شود. ممنون.

بالا