• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد آی پد2 64 گیگ 3G سفید رنگ بسیار تمیز با گارانتی اصلی پارس کامتل

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام به تمام دوستان عزیز بازارچه

اول از همه به خاطر اینکه تاپیک تکراری شد عذر می خوام. چون تو عنوان تاپیک قبلی یادم رفته بود ذکر کنم آی پد 2 هستش، این تاپیک رو زدم. هر کاری کردم تاپیک قبلی عنوانش عوض نشد.

همانطور که از تاپیک پیداست یک عدد آیپد2 64 گیگ 3G دارم که میخوام فقط بفروشم (یعنی تعویض نداریم).
آیپد کاملاً تمیز و سالم بوده و هیچ عیب و ایرادی نداره چه ظاهری و چه باطنی. فقط یک خش یک میلیمتری داره روی پلاستیک مشکی رنگ پشت آیپد و یکم پایین آن هست که اصلا مشخص نیست. اگه خیلی خیلی خیلی دقیق شی شاید دو سه تا نقطه خیلی خیلی خیلی ریز دورش باشه. تاکید می کنم دوستان من خودم چون خیلی حساسم دارم اینا رو میگم که بعداً گله و شکایت پیش نیاد. وگرنه هر آیپدی که یک هفته کار کنه همینجوری میشه. باور کنید یا نه من خودم که خریدم همینا رو داشت ولی اون موقع اصلاً ندیدم. حالا به هر حال هرچی هست همین. (راستش خودم تا حالا ندیده بودمش، الان که می خوام بفروشم دقت کردم که مدیون نشم.)
دلیل فروششم این هست که زیاد کاربردی برام نداره و صرفاً جنبه سرگرمی داره برام و دلیل اصلیشم این هست که قیمتش الان برا فروش خوب هست.
بیشتر از 6 ماه از گارانتیش که پارس کامتل هستش باقی مونده.
ورژن 5.0.1
کیبردش رو کاملاً فارسی کردم و paranoma دوربینش رو هم فعال کردم.

قبل از اینه جلبریک بیاد حدود 50 دلار برنامه اصلی از appstore براش خریدم که الان روش نصبه. 8 دلار هم تو اکانتم مونده اگه برنامه ای مد نظر هست تا 8 دلار می تونم تهیه کنم. همچنین برا نصب برنامه های جلبریک provision از همین فروم از دوست عزیز Edris خریداری شده است.

الانم که جلبریک براش اومده، جلبریکش کردم.
حدود 55 گیگ (تقریباً 350 عدد) از برنامه خوب و کاربردی و بهترین بازی های آیتیونز رو که خودم دانلود کردم روش نصب هست.

چه چیزهایی به خریدار تحویل داده می شود؟
لوازم استاندارد: خود آیپد با شرایط گفته شده، شارژر، کابل usb، دفترچه همراه، کارت گارانتی اصلی پارس کامتل.
لوازم اضافه: یک عدد اسمارت کاور اصلی آبی رنگ به قیمت 80 هزار تومان، محافظ صفحه به قیمت 40 هزار تومان که از روز اول روش نصب شده، یک عدد کیف کامل با عملکرد مانند اسمارت کاور به قیمت 60 هزار تومان، 20 عدد DVD از بهترین برنامه ها و بازی های appstore که خودم دانلود کردم.

قیمتش رو هم با توجه به قیمت نو دستگاه با گارانتی و کم تعداد بودن آن در بازار تعیین می کنم.
قیمت پایه اول 1،450،000 تومان.خواهشاً زیر قیمت پایه قیمت ندین.

دوستان به خاطر اون خط و چندتا نقطه خیلی خیلی ریز (که اصلا معلوم نیست) 50 تومانش کم میشه.

قیمت پایه فعلی 1،400،000 تومان.خواهشاً زیر قیمت پایه قیمت ندین.

اسپم هم آزاده فقط بی احترامی نشه.

خرید به صورت حضوری در کرمانشاه و برای سایر دوستان پس از واریز کامل وجه و هزینه ارسال براشون ارسال میشه.
در مورد اعتماد سازی هم چند وقت پیش یک گوشی رو به دوست عزیز bardiaahmadi فروختم.

فروش یک عدد گوشی موبایل خیلی خیلی تمیز سامسونگ Omnia II I8000 در حد تیم ملی

Last edited:

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش های گلم لطف کنن قیمت ها رو همینجا بگن. ممنون.

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
خواهشا قیمت ها رو همینجا بگین.
دوستان از دادن پ خ برای قیمت خودداری کنن.

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز.
شرمنده شما هستم. 1300 الان مشتری داره.

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
من هم 1300 میخرم

دوست عزیزم قابل شما رو نداره.
قاعده خرید این است که قیمت رو بالاتر از پایه بگید.
با تمام احترام اگر می خواستم 1300 بفروشم به دوست عزیزمون می فروختم.
آیپد خیلی خیلی تمیزی هستش. باور کن انگار آکبند. من به دلیل مشغله کاری نتونستم اصلا با هاش کار کنم. بدون اغراق شاید دو سه روز نیم ساعت. اونم چی کار کردم. برنامه دانلود کردم ریختم روش.
بهترین برنامه های appstore و همچنین بازی ها که فکرش رو می کنید الان روش هست. همونطور که گفتم 8 دلار هم تو اکانتم مونده که می تونم باهاش براتون هر برنامه ای تا این مبلغ رو بخرم واستون.

به هر حال ببخشید.

lilibit1919

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزم قابل شما رو نداره.
قاعده خرید این است که قیمت رو بالاتر از پایه بگید.
با تمام احترام اگر می خواستم 1300 بفروشم به دوست عزیزمون می فروختم.
آیپد خیلی خیلی تمیزی هستش. باور کن انگار آکبند. من به دلیل مشغله کاری نتونستم اصلا با هاش کار کنم. بدون اغراق شاید دو سه روز نیم ساعت. اونم چی کار کردم. برنامه دانلود کردم ریختم روش.
بهترین برنامه های appstore و همچنین بازی ها که فکرش رو می کنید الان روش هست. همونطور که گفتم 8 دلار هم تو اکانتم مونده که می تونم باهاش براتون هر برنامه ای تا این مبلغ رو بخرم واستون.

به هر حال ببخشید.
حق با شماست.ولی شبیه شرایط شما تو همین فروم که تا برج 10 سال 91 گارانتی داره 1350 هستش.به حرحال من رو حرفم هستم 10 تومن هم به خاطر دوست قبلی بیشتر میدم.بیشتر از این دیگه منطقی نیست.موفق باشی.آخرش 1310

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
اون قیمتش قیمت پایه هست. قیمت بدون مزایدش روهم یه نیگاه بنداز تا کار دستت بیاد دوست عزیز.

شرایط ها رو هم با هم یه مقایسه بزن + گارانتی کامثل با شاب سان;)
به هر حال زیر قیمت پایه به هیچ وجه نمی دم.
موفق باشید.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
با 16 گیگ همین مدل تعویض میکنید؟

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
از دوستان خواهش میکنم در مورد خرید همینجا نظراتشون رو بگن نه تو پ خ. ممنون.

بالا