• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد اسپیکر 5.1 کاناله کریتیو دست دوم مدل I-Trigue 5600

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
2.jpg
با سلام
یک عدد اسپیکر کریتیو 5.1 کاناله مدل I-Trigue 5600 به بهترین قیمت به فروش می رسد
عکس بالا دستگاه بنده نیست و فقط یه عکس قشنگ از این نوع هست که در پایین عکس دستگاه رو براتون گذاشتم

دستگاه هم اکنون از نظر ظاهری و سخت افزاری سالم هست ولی برای اینکه مدیون کسی نباشم دو مورد رو حتما باید بگم که از چشم شما هم نیوفته در عکس شماره 4 دور کادر سبز یک فرورفتگی وجود داره که با دقت نگاه کنید متوجه می شید
در عکس شماره دو هم ریموت دستگاه یک بار باز شده برای تمیز شدن که یک مقدار قطعی پیدا کرد که درست شد و مشکلی به وجود نیاورد ولی گفتم که مدیون کسی نباشم
در ضمن از نظر ظاهر خیلی تمیز هست مخصوصا چون توری اش فلزی هست اون موردی که تو عکس 4 هم ذکر کردم من خودم امروز که داشتم تمیزش می کردم اصلا متوجه اش نشدم چون اصلا معلوم نیست
در ضمن این دستگاه خیلی کم کارکرده و این قدر که حاک خورده اصلا کار نکرده
دستگاه یک سال هم گارانتی داشته که تموم شده
مشخصات کامل سخت افزاری این دستگاه در تاپیک خود سایت کریتیو هست:
I-Trigue 5600 5.1 Speaker System - Complement style and power. Exhilarating home theater experience

عکس ها ضمیمه هست
قیمت پایه هم ۹۰ هزار تومن هست/البته من اصلا از قیمت های جدید بازار خبر ندارم کسی داره تو پیغام خصوصی اعلام کنه
اگر کسی قیمت پایین تر مد نظرش هست فقط از طریق پست خصوصی اعلام کنه تا بررسی کنم(الان یک سری میان تو تاپیک پست می زن ۱۰ تومن خریداریم.دی...)
اصلا هم تو فروشش عجله ای ندارم و می خوام به قیمت بدم

با تشکر

Last edited:

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
قیمت پایه تقریبا مناسب هست . این همرده 530 x540 لاجیتک هست و تقریبا شمایل و تکنیک مداری شون تو یک رده هست .

من 80 نقد پیشنهاد می دم تا نظرت چی باشه .

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
با تبلت تاخت میزنی
نه متاسفانه

-
قیمت پایه تقریبا مناسب هست . این همرده 530 x540 لاجیتک هست و تقریبا شمایل و تکنیک مداری شون تو یک رده هست .

من 80 نقد پیشنهاد می دم تا نظرت چی باشه .
منظور شما این هست که ۸۰ می خرید؟درست متوجه نشدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا