ganboo
Registered User
- نوشتهها
- 1,048
- لایکها
- 259
درود
از عنوان واضح و مبرهن میباشد قصد فروش یک عدد گوشی اکسپریا p رو دارم.
گوشی به مدت یکسال خریده شده و دست خودم بوده و فاقد هر گونه مشکل فنی میباشد.
گوشی حتی یک عدد خال ریز هم نداره بجز یک ترک کوچک در قسمت پایین پلاستیکی- لازم به ذکره از ثانیه ی اول بعد از خرید گارد ژله ای روی گوشی بود به همین دلیل هیچ هیچ هیچ زدگی ندارد.
جعبه کامل هست.(دفترچه-یک عدد کابل mini HDMI-دو عدد محافظ صفحه-دو عدد گارد ژله ای-شارژر و هندزفری)
لازم به ذکره این گوشی قبلا دارای گارانتی بوده و تا 20 همین ماه فرصتداشت که تموم شده پس گوشی بدون گارانتی هست ولی 24 ساعت مهلت تست به خریدار داده میشود.
قیمت پایه اول و آخر 630 هزار تومان است.(با توجه به این مطلب که نو این گش895 تومن هست.)
با گوشی های رده بالاتر فقط برند سونی و سری ساخت 2013 تعویض میشود.
زیر پایه گذارش داده میشود و امتیاز منفی
کارشناسی هم نداریم.اسپم هم ممنوع

از عنوان واضح و مبرهن میباشد قصد فروش یک عدد گوشی اکسپریا p رو دارم.
گوشی به مدت یکسال خریده شده و دست خودم بوده و فاقد هر گونه مشکل فنی میباشد.
گوشی حتی یک عدد خال ریز هم نداره بجز یک ترک کوچک در قسمت پایین پلاستیکی- لازم به ذکره از ثانیه ی اول بعد از خرید گارد ژله ای روی گوشی بود به همین دلیل هیچ هیچ هیچ زدگی ندارد.
جعبه کامل هست.(دفترچه-یک عدد کابل mini HDMI-دو عدد محافظ صفحه-دو عدد گارد ژله ای-شارژر و هندزفری)
لازم به ذکره این گوشی قبلا دارای گارانتی بوده و تا 20 همین ماه فرصتداشت که تموم شده پس گوشی بدون گارانتی هست ولی 24 ساعت مهلت تست به خریدار داده میشود.
قیمت پایه اول و آخر 630 هزار تومان است.(با توجه به این مطلب که نو این گش895 تومن هست.)
با گوشی های رده بالاتر فقط برند سونی و سری ساخت 2013 تعویض میشود.
زیر پایه گذارش داده میشود و امتیاز منفی
کارشناسی هم نداریم.اسپم هم ممنوع

Last edited: