• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد دانگل USB تلوزیون دیجیتال و انالوگ Gigabyte U8000-RH

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان اگر نمیدونید این محصولی که دارم میفروشم چیه لطفا به توضیح زیر دقت کنید:
Gigabyte U8000-RH در واقع یه دانگل هستش که به پورت USB وصل میشه و امواج DVB-T یا همون تلوزیون دیجتال داخلی رو دریافت میکنه! امکانی که نسبت به بقیه DVB-T دانگل ها این یه دونه اضافه داره دریافت امواج آنالوگه که همون TV-Tuner قدیمی USB و یا PCI اینکارو هم انجام میدادن! یعنی هم میتونه امواج انالوگ رو دریافت کنه و هم دیجیتال! به این مدل گیرنده ها معمولا هیبرید میگن!

دستگاه در حد نوئه! چند بار فقط استفاده شده و هموز پلاستیک روش کنده نشده!دلیلی که خریدم سازگاری این مدل با لینوکس بود که هیچ وقت نتونستم حتی تستش کنم:دی گارانتی داشت اما تموم شده ولی جعبه و وسایلش تکمیله ولی از نسل اوله و تو وسایلش انتن وجود نداره(2 تا تبدیل و فیش ولی داره که به انتن معمولی هم متصل میشه)! قیمت نوش الان حدود 40-45 تومنه! من برای فروش قیمت 30 تومن مد نظرمه!:cigar:

ramtin_d

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان اگر نمیدونید این محصولی که دارم میفروشم چیه لطفا به توضیح زیر دقت کنید:
Gigabyte U8000-RH در واقع یه دانگل هستش که به پورت USB وصل میشه و امواج DVB-T یا همون تلوزیون دیجتال داخلی رو دریافت میکنه! امکانی که نسبت به بقیه DVB-T دانگل ها این یه دونه اضافه داره دریافت امواج آنالوگه که همون TV-Tuner قدیمی USB و یا PCI اینکارو هم انجام میدادن! یعنی هم میتونه امواج انالوگ رو دریافت کنه و هم دیجیتال! به این مدل گیرنده ها معمولا هیبرید میگن!

دستگاه در حد نوئه! چند بار فقط استفاده شده و هموز پلاستیک روش کنده نشده!دلیلی که خریدم سازگاری این مدل با لینوکس بود که هیچ وقت نتونستم حتی تستش کنم:دی گارانتی داشت اما تموم شده ولی جعبه و وسایلش تکمیله ولی از نسل اوله و تو وسایلش انتن وجود نداره(2 تا تبدیل و فیش ولی داره که به انتن معمولی هم متصل میشه)! قیمت نوش الان حدود 40-45 تومنه! من برای فروش قیمت 30 تومن مد نظرمه!:cigar:

سلام داش رکس
ما از این داشتیم خیی خوبه.
52 هم فروختیم به یوزر
ایشالا که فورش بره

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام داش رکس
ما از این داشتیم خیی خوبه.
52 هم فروختیم به یوزر
ایشالا که فورش بره
مخلص برادر...البته شاید شما 8300 داشتی که کپچر هم میکنه! اونم خیلی چیز خوبیه! کلا این گیگا ها خیلی با کیفیتن! عمرشون واقعا به نسبت سایر برند ها بالاست و چیپ مرغوبتری هم استفاده میکنن!

ramtin_d

Registered User
لایک‌ها
6
مخلص برادر...البته شاید شما 8300 داشتی که کپچر هم میکنه! اونم خیلی چیز خوبیه! کلا این گیگا ها خیلی با کیفیتن! عمرشون واقعا به نسبت سایر برند ها بالاست و چیپ مرغوبتری هم استفاده میکنن!
چاکریم
مدل یادم نیست ولی برای یه مشتری مشهد فروختیم عجله ای کیس بستیم یه دونه از اینا هم برایش گرفتیم که خودم قبل از خرید تستش کردم. ولی یادمه گیگا بود کیفیتش عالی بود

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هنوز موجوده!

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
توسط من خریداری شد
منتظر دریافتش هستم