• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد شارژر اصلی و آکبند لب تاپ hp به قیمت مفت!

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان تو عید لب تاپم خراب شد و دیگه شارژ نگرفت من فکر کردم شارژرم مرخص شده رفتم با هزار بدبختی یه مغازه گیر اوردم و یه شارژر اصلی که سرش دلی dell هست رو خریدم و اوردم تست زدم دیدم مشکل حل نشد ..
بردمش تعمیرگاه تا اینکه 3 روز پیش بهم دادن و مشکل از ای سی شارژش بود و 80 چوق آب خورد پام ... شارژر متفرقه و چینی هم داشت 50 تومن ولی من اصلی خریدم .. صد در صد اصلیه ...
این شارژر هم 85 تومن من خودم پول شماردم و خریدمش از کرج .. و فقط و فقط یک بار به برق و لب تاپم وصلش کردم عکسا رو میتونید ببینید ..
بدون استفاده گوشه خونه مونده میخوام به قیمت مفت بفروشمش ..
قیمت پایه رو میذارم 60 تومن ... یعنی 25 کمتر از پولی که خودم پاش دادم !!! فقط واسه اینکه بیکار افتاده و منم پول بیشتر احتیاجمه ...
اگه کرج بودید یا حضوری میتونستید بگیرید در خدمتیم در غیر این صورت پست میشه هزینه پست هم با خریداره ... این شارژر 3 ماه گارانتی تعویض هم داره .. یعنی هر عیبی واسش پیش اومد ادرس میدم میبرید تعویض میکنه واستون ..
قیمتو شدید مفت گفتم :)

DSC_0001.jpgDSC_0002.jpg

دوستان لطفا اگر قصد خرید یا سوال دارید بهم پیام بزنید ....
با سپاس

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
سلام

برای اجرایی هرچه بهتر قوانین از شما خواهشمندم عکس با نام کاربری رو حتما اپلود کنید ! (طبق قانون 12 ساعت مهلت برای قرار دادن عکس با نام کاربری وجود داره بعد از 12 ساعت تاپیک قفل/آرشیو خواهد شد !! )

موفق و موید باشید / ارادتـــــــــ

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
بیا بالاااااااااااااااااااااااا

بالا