• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد موتورولا آتریکس 4G آکبند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nader14y

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام. گوشی موتورولا آنلاک شده مستقیم از آمریکا فرستادن واسم که به خاطر خرید تبلت می خوام بفروشم. 16 گیگ حافظه داخلی داره. سفارش AT&T

قیمت پایه : 780 هزار تومان

*** به خاطر نیاز فوری به پول قیمت کاهش داده شد : 720 مشتری - تا فردا سه شنبه بالاتر نبود 720 میدمش بره ****

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    52.4 KB · نمایش ها: 337
  • Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    53.6 KB · نمایش ها: 336
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    43.9 KB · نمایش ها: 334
Last edited:

nader14y

Registered User
لایک‌ها
4
عزیزان قیمت نجومی ندین. من واسه جنسم ارزش قائلم

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
عزیزان قیمت نجومی ندین. من واسه جنسم ارزش قائلم

داداش الان 720 میفروشند خواستی لینک هم میدم البته 4g نیست ولی همچین مهم نیست چونکه هنوز 3g هم اینجا نداریم

nader14y

Registered User
لایک‌ها
4
داداش الان 720 میفروشند خواستی لینک هم میدم البته 4g نیست ولی همچین مهم نیست چونکه هنوز 3g هم اینجا نداریم
عزیز اول که حتما میدونی جنس ایران و اونور چقدر فرق میکنه دوم اینکه کابل HDMI داره و سوم اینکه شاید لینک باشه ولی شما یه تماس بگیری با صاحب لینک متوجه میشی جریان چیه
به هر حال این قیمت پیشنهادی منه

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دوست گرامی ، این مدل با اتریکس عادی چه فرقی داره؟ چون بلاخره ساپورت 4g که توی ایران یه چیز بی معنیه. جز این چه برتری و کمبودها یی نسبت به اتریکس عادی داره.

تا حد زیادی این حرف رو قبول دارم که جنسی که وارد ایران میشه با جنسایی که از اون ور میاد خیلی فرق میکنه. نمونه اش سامسونگ ویبرانتی بود که اینجا فروختم و البته دوباره خریدم. با این که هر دو گلکسی اس بودند ، ولی گلکسی اس کجا ، ویبرانت کجا.... انگار ویبرانت از یه سیاره ی دیگه اومده بود!!;)

Last edited:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
دوست گرامی ، این مدل با اتریکس عادی چه فرقی داره؟ چون بلاخره ساپورت 4g که توی ایران یه چیز بی معنیه. جز این چه برتری و کمبودها یی نسبت به اتریکس عادی داره.

تا حد زیادی این حرف رو قبول دارم که جنسی که وارد ایران میشه با جنسایی که از اون ور میاد خیلی فرق میکنه. نمونه اش سامسونگ ویبرانتی بود که اینجا فروختم و البته دوباره خریدم. با این که هر دو گلکسی اس بودند ، ولی گلکسی اس کجا ، ویبرانت کجا.... انگار ویبرانت از یه سیاره ی دیگه اومده بود!!;)

البته فرمایش شما کاملاً درسته ولی فکر میکنم قیمت خرید 4g کمی بیشتر از 3g بوده و قاعدتاً قیمت پایه این جنس هم بیشتر از مدل معمولی هست ولی با احتساب اینکه اینجا هنوز 3g هم فعال نشده پرداخت هزینه اضافی برای 4g کمی غیرمعقول به نظر میرسه :)

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
البته فرمایش شما کاملاً درسته ولی فکر میکنم قیمت خرید 4g کمی بیشتر از 3g بوده و قاعدتاً قیمت پایه این جنس هم بیشتر از مدل معمولی هست ولی با احتساب اینکه اینجا هنوز 3g هم فعال نشده پرداخت هزینه اضافی برای 4g کمی غیرمعقول به نظر میرسه :)

نه ، همیشه فکر نمیکنم این قضیه صادق باشه ، برای مثال به لینک زیر سر بزنید :

Motorola ATRIX 4G vs. Motorola ATRIX - GSMArena.com

جلوی عبارت Price Group بسته های اسکناسی که قرار داده شده ، قیمت حدودی گوشی رو مشخص میکنه ، که همونطور که میبینید اتریکس عادی دارای 8 بسته ی اسکناس و 4g دارای 7 بسته بوده ، که نشان دهنده ی ارایه ی ورژن 4g با قیمت پایینتر هستش. البته ممکنه این قیمت برای خرید گوشی با قرار داد یک ساله باشه ، ولی معمولاً قیمت آنلاک فکتوری گوشی رو در این سایت حساب میکنند.

@استارتر : ببخشید بابت اسپم;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بین موتورولا های وارداتی و سفارش امریکا واقعا فرقی نیست! گیر اساسی اینه که گوشی گرون شده! الان اتریکس بالای 750 تومنه! من فکر میکنم گوشی این دوستمون با توجه به اون دسته گل At&T روش 700 تومن میرزه ولی بیشتر یکم غیر منطقیه!

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
نه ، همیشه فکر نمیکنم این قضیه صادق باشه ، برای مثال به لینک زیر سر بزنید :

Motorola ATRIX 4G vs. Motorola ATRIX - GSMArena.com

جلوی عبارت Price Group بسته های اسکناسی که قرار داده شده ، قیمت حدودی گوشی رو مشخص میکنه ، که همونطور که میبینید اتریکس عادی دارای 8 بسته ی اسکناس و 4g دارای 7 بسته بوده ، که نشان دهنده ی ارایه ی ورژن 4g با قیمت پایینتر هستش. البته ممکنه این قیمت برای خرید گوشی با قرار داد یک ساله باشه ، ولی معمولاً قیمت آنلاک فکتوری گوشی رو در این سایت حساب میکنند.

@استارتر : ببخشید بابت اسپم;)

بله ممکنه ورژن جدید تر قیمتش پایین اومده :)

ولی به نظر میاد زیاد دقیق نیست چون در بخش review برای مدل 3g از بررسی 4g استفاده شده ! :lol:

منم از استارتر عذرخواهی میکنم :blush:

nader14y

Registered User
لایک‌ها
4
بله ممکنه ورژن جدید تر قیمتش پایین اومده :)

ولی به نظر میاد زیاد دقیق نیست چون در بخش review برای مدل 3g از بررسی 4g استفاده شده ! :lol:

منم از استارتر عذرخواهی میکنم :blush:

سفارش آمریکا 4g هستش و سفارش اروپا 3g
بحث اینجاست که اگه آندروید باز باشین، کلا دولوپرها بیشتر رو ورژن AT&T کار می کنند. ورژن آنلاک فکتوری طلبه کمتری داره. عزیزی که فرموده الان بالای 750 هستش نمیدونم چرا میگه گوشی من 700 می ارزه در صورتی که گوشی همانطور که می بینید آکبنده و هیچ استفاده ای ازش نشده ! در هر صورت فکر نمی کنم قیمت زیادی گفته باشم

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

ممنون میشم این سوال من رو جواب بدین;)

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
یه سوالی داشتم دوست عزیز ، چطوری آنلاک شده؟

تهران تشریف دارید تا بشه حضوری معامله کرد؟

تعویض هم دارید؟

nader14y

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون میشم این سوال من رو جواب بدین;)
از اونجایی که مدل گوشی 4G هست منم برای شفافیت معامله نوشتم وگرنه به قول شما برای ایران فرقی نمی کنه. بازم میگم فرق اساسی در at&t بودن هستش

nader14y

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوالی داشتم دوست عزیز ، چطوری آنلاک شده؟

تهران تشریف دارید تا بشه حضوری معامله کرد؟

تعویض هم دارید؟

تو امریکا یه کد آنلاک برای این دستگاه خریداری شده با روشن شدن گوشی برای اولین بار دستگاه تقاضای کد میکنه. کد رو وارد کردن و دستگاه به همین راحتی و بدون هیچ ریسکی آنلاک شد.
بله تهران هستم ولی برای معامله حضوری فکر کنم از همین جا قیمت رو نهایی کنیم و تحویل جنس حضوری باشه بهتره. چون حوصله چونه زدن ندارم با عرض شرمندگی البته

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
تو امریکا یه کد آنلاک برای این دستگاه خریداری شده با روشن شدن گوشی برای اولین بار دستگاه تقاضای کد میکنه. کد رو وارد کردن و دستگاه به همین راحتی و بدون هیچ ریسکی آنلاک شد.
بله تهران هستم ولی برای معامله حضوری فکر کنم از همین جا قیمت رو نهایی کنیم و تحویل جنس حضوری باشه بهتره. چون حوصله چونه زدن ندارم با عرض شرمندگی البته

قیمت رو که صد در صد اول اینجا نهایی میکنیم بعد معامله میکنیم ، البته جساراتاً قیمتتون برای من یکم بالاست ، ولی احتمال زیادی داره که خریدار باشم گوشیتون رو. منتظر اینم که ببینم پولم جور میشه یا نه. هر وقت پولم به اندازه شد ، در مورد قیمت گوشی اینجا صحبت نهایی رو میکنیم ، که بقیه ی دوستان هم در جریان باشند و اگر کسی پیشنهاد بالاتری خواست بده این فرصت رو داشته باشه ، و شما هم بتونید گوشیتون رو به بالاترین پیشنهاد بفروشید.

فقط جساراتاً این سوال من رو پاسخ ندادید ، تعویض هم میکنید؟ البته با گوشی های رده پایینتر.

nader14y

Registered User
لایک‌ها
4
فقط جساراتاً این سوال من رو پاسخ ندادید ، تعویض هم میکنید؟ البته با گوشی های رده پایینتر.

تعویض هم می کنم. البته فقط چند گوشی آندرویدی مدنظر خودم و 100% سلامت ظاهری و فنی

Last edited:

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داداش تو هر 24 ساعت فقط یک بار میتونی اپ کنی ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا