• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد هارد اینترنال Seagate 7200.11 500GB

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان بازم مطابق معمول یه دونه هارد دیگه برای فروش موجوده! کاملا سالم و تر و تمیز! گارانتیش هم تموم شده! قیمت پایه 100 تومن! به بالاترین پیشنهاد تا فردا شب فروخته خواهد شد! فقط هم داخل تاپیک پیشنهادات رو گوش میکنم و پی ام بدید ریپلی نمیکنم!
اینم عکس:
kdk_0106.jpg

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
وحید خان،1 ترا اکسترنال نداری احیاناً؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
پی ام قبلی گفتم تازگی فروختم و الان موجودی ندارم! نوی 2.5 اینچ فکر میکنم 220-230 تومن باشه (USB3)

گفته بودی،ولی گفتم شاید مجدد دستت اومده باشه چیزی
والله شهرستان قیمتها بالاتره متاسفانه
شما یا دوستان میتونن واسم خرید کنید و پست کنید(اگه گذرتون میخوره به ولیعصر و اونورا) و بنده پولشو+حق الزحمه رو بدم بهتون؟:happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
گفته بودی،ولی گفتم شاید مجدد دستت اومده باشه چیزی
والله شهرستان قیمتها بالاتره متاسفانه
شما یا دوستان میتونن واسم خرید کنید و پست کنید(اگه گذرتون میخوره به ولیعصر و اونورا) و بنده پولشو+حق الزحمه رو بدم بهتون؟:happy:

مشکلی نداره برات میخرم میفرستم! دقیق چه مدلی میخوای؟ 3.5 یا 2.5؟

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
مشکلی نداره برات میخرم میفرستم! دقیق چه مدلی میخوای؟ 3.5 یا 2.5؟

مرد به خودت میگن
من 2.3 میخوام
یو اس بی 3
1 ترا
فقط یه سوال وحید جان،این قابلیت رمز گذاری واسه هارد فقط واسه وسترنهاست؟میدونی که کدومو میگم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
مرد به خودت میگن
من 2.3 میخوام
یو اس بی 3
1 ترا
فقط یه سوال وحید جان،این قابلیت رمز گذاری واسه هارد فقط واسه وسترنهاست؟میدونی که کدومو میگم

رمز گذاری ربطی به برند نداره! یه نرم افزار کنارش قرار دادن! میونی خودت با TrueCrypt دیتاش کد کنی!

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
رمز گذاری ربطی به برند نداره! یه نرم افزار کنارش قرار دادن! میونی خودت با TrueCrypt دیتاش کد کنی!

اون Encrypt رو آره.ولی در وسترن بحث انگریپت کردن نیست
ابتدای کار که هارد رو وصل میکنی یه درایو سی دی(مجازی) میسازه.یه سری utility داره که بگ آپ و سینک و اینا انجام میده و یه بخشی هم واسه آنلاک کردن داره.بعد از آنلاک درایو اصلی هارد نمایش داده میشه و شما میتونی بهش دسترسی پیدا کنی.مثلاً 1 ترا اطلاعات بخواد انکریپت و دیکریپت بشه که عمر ما هم تموم میشه باهاش:happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اون Encrypt رو آره.ولی در وسترن بحث انگریپت کردن نیست
ابتدای کار که هارد رو وصل میکنی یه درایو سی دی(مجازی) میسازه.یه سری utility داره که بگ آپ و سینک و اینا انجام میده و یه بخشی هم واسه آنلاک کردن داره.بعد از آنلاک درایو اصلی هارد نمایش داده میشه و شما میتونی بهش دسترسی پیدا کنی.مثلاً 1 ترا اطلاعات بخواد انکریپت و دیکریپت بشه که عمر ما هم تموم میشه باهاش:happy:

دیکریپشن فقط 1 مرحله است نه 2 مرحله! شما هارد خالی رو چطوری میخوای پر کنی؟ رو هوا که پر نمیشه! همون زمان که قراره پر بشه دیتا بصورت کریپت شده داخلش ریخته میشه و موقه خوندن ان د فلای دکریپت میشه! هیچ تفاوتی زمانی نداره! اون چیزی کهش ما میگی فقط مال ویندوزه و فقط مال موقعی که اتوران اجرا بشه! تازه اینم نرم افزاریه! جزو خود هارد که نیست! خود داری میگی یه سری یوتیلیتیه!

n3tw0rk

Registered User
لایک‌ها
3
آقا وحید فروشی هم درکار هست ؟؟؟ :d چون بحث انکریپت و دیکریپت خیلی داغه به ظاهر

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
دیکریپشن فقط 1 مرحله است نه 2 مرحله! شما هارد خالی رو چطوری میخوای پر کنی؟ رو هوا که پر نمیشه! همون زمان که قراره پر بشه دیتا بصورت کریپت شده داخلش ریخته میشه و موقه خوندن ان د فلای دکریپت میشه! هیچ تفاوتی زمانی نداره! اون چیزی کهش ما میگی فقط مال ویندوزه و فقط مال موقعی که اتوران اجرا بشه! تازه اینم نرم افزاریه! جزو خود هارد که نیست! خود داری میگی یه سری یوتیلیتیه!

جالبه
من سیگیت دارم.خودش برنامه انگریپشن داره،ولی خب طول میکشه اصولاً
آخه اونی هم که رو وسترنه جالبه خیلی.فریم ویرش هم آپدیت میشه گویا
یعتی شما میگی tru crypt همین کارو واسمون انجام میده؟جالبه؟
(شرمنده تاپیکو شلوغ کردم.به مدیرا بگو بیان پاک سازیش کنن:happy:)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
جالبه
من سیگیت دارم.خودش برنامه انگریپشن داره،ولی خب طول میکشه اصولاً
آخه اونی هم که رو وسترنه جالبه خیلی.فریم ویرش هم آپدیت میشه گویا
یعتی شما میگی tru crypt همین کارو واسمون انجام میده؟جالبه؟
(شرمنده تاپیکو شلوغ کردم.به مدیرا بگو بیان پاک سازیش کنن:happy:)

طول کشیدنش بسته به الگوریمه و قدرت سیستمه! اونی که طول نمیکشه طبیعتا اسیبپذیر تره! شما 5 مرحله کریپت بزاری انتظار نداشته باشه قدر یه کریپت ساده طول بده برای انکود کردن!

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
طول کشیدنش بسته به الگوریمه و قدرت سیستمه! اونی که طول نمیکشه طبیعتا اسیبپذیر تره! شما 5 مرحله کریپت بزاری انتظار نداشته باشه قدر یه کریپت ساده طول بده برای انکود کردن!

اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید
چیزی که رو وسترن هست اصلاً انکریپت و دکریپت کردن نیست،یک یوتیلیتی هست.هارد در حقیقت دو تا پارتیشن شده و یه پارتیشن به حالت سی دی مجازی در اومده و پس از آنلاک کردن توسط یوتیلیتی موجود در اون پارتیشن دوم به نمایش در میاد.
فکر نمیکنم بتونه در عرض چند ثانیه 1 ترا اطلاعات رو انکریپت کنه (وقتی که رمز میذاریم اول کار.چون در غیر این حالت به محض وصل کردن هارد کل محتویات نشون داده میشه)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید
چیزی که رو وسترن هست اصلاً انکریپت و دکریپت کردن نیست،یک یوتیلیتی هست.هارد در حقیقت دو تا پارتیشن شده و یه پارتیشن به حالت سی دی مجازی در اومده و پس از آنلاک کردن توسط یوتیلیتی موجود در اون پارتیشن دوم به نمایش در میاد.
فکر نمیکنم بتونه در عرض چند ثانیه 1 ترا اطلاعات رو انکریپت کنه (وقتی که رمز میذاریم اول کار.چون در غیر این حالت به محض وصل کردن هارد کل محتویات نشون داده میشه)

من توعمرم تست نکردم ولی اجتمالا همینه! حتی ممکنه تک پارتیشن باشه و یه اوتوران روش باشه که اینطوری نمایش میده! مثلا بری داخل لینوکس عمرا کار نمیکنه!:D

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
من توعمرم تست نکردم ولی اجتمالا همینه! حتی ممکنه تک پارتیشن باشه و یه اوتوران روش باشه که اینطوری نمایش میده! مثلا بری داخل لینوکس عمرا کار نمیکنه!:D

شاید
ولی یکی از دوستان میگفت وصلش کرده به تلویزیون هم پسورد خواسته.حالا چجوری دیگه نمیدونم
در هر حال ممنون
شرمنده تاپیکتم شلوغ کردیم
(اگه روم شد و واست زحمتی نبود و خودم نتونستم پیدا کنم واسه هارد مزاحمت میشم.یا حق)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شاید
ولی یکی از دوستان میگفت وصلش کرده به تلویزیون هم پسورد خواسته.حالا چجوری دیگه نمیدونم
در هر حال ممنون
شرمنده تاپیکتم شلوغ کردیم
(اگه روم شد و واست زحمتی نبود و خودم نتونستم پیدا کنم واسه هارد مزاحمت میشم.یا حق)

خیلی عجیبه! بعید میدونم تی وی شعورش برسه که برنامه تحت یه سیستم عامل رو اجرا کنه!

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
خیلی عجیبه! بعید میدونم تی وی شعورش برسه که برنامه تحت یه سیستم عامل رو اجرا کنه!

منم واسم خیلی عجیب بود
تازه هر تی وی فریمیور خودشو داره.نمیدونم والله
(اپ واسه آدم با مرام)

بالا