به نظر من اگه می خوای قاب بگیری،قاب کریستالی بگیر،خیلی قوی و با دوام هست.بدون رنگ هم هست و ویتا رو با اوباهت می کنه(با اوباهت ترچند این قاب ژله ای که میگی...؟
شما داری...؟
به نظر من اگه می خوای قاب بگیری،قاب کریستالی بگیر،خیلی قوی و با دوام هست.بدون رنگ هم هست و ویتا رو با اوباهت می کنه(با اوباهت ترچند این قاب ژله ای که میگی...؟
شما داری...؟
دم شما گرم...نه عزیز من خودم برای ویتام گرفتم خیلی ازش راضی هم خیلی نازکه هم مقاوم البته با درجه های کیفیت متفاوتی تو بازار هست که تو پایتخت مدل gmgammac بین 25 تا 35 میتونی گیر بیاری که بهترینش هم هست ولی مدل 15 تومنیش هم هست که توصیه نمیکنم
اینم لینک سایت کره ایش [Gammac] Play Your Life - PS VITA
میگم نظر مثبتت چیه که 50 دلاری بگیرم و حالشو ببریم...؟به نظر من اگه می خوای قاب بگیری،قاب کریستالی بگیر،خیلی قوی و با دوام هست.بدون رنگ هم هست و ویتا رو با اوباهت می کنه(با اوباهت تر).قیمتش هم موقعی که من خریدم 20 تومن بود.ولی واقعاً قاب و محافظ هست.من واسه PSP هم کریستالی داشتم و چند بار از دستم اوفتاد(البته روی فرش
)و هیچ کارش نشد.
قاب کریستالی اصلا توصیه نمیشهبه نظر من اگه می خوای قاب بگیری،قاب کریستالی بگیر،خیلی قوی و با دوام هست.بدون رنگ هم هست و ویتا رو با اوباهت می کنه(با اوباهت تر).قیمتش هم موقعی که من خریدم 20 تومن بود.ولی واقعاً قاب و محافظ هست.من واسه PSP هم کریستالی داشتم و چند بار از دستم اوفتاد(البته روی فرش
)و هیچ کارش نشد.
دمت گرم داداش...واجب شد یکی بگیرم...قاب کریستالی اصلا توصیه نمیشه
قاب کریستالی رو psp جواب میداد ولی روی ویتا بدرد نمیخوره برای جویستیک ها مشکل ایجاد میکنه دکمه ps هم کلا از دسترس خارج میکنه. فیش هدفون بهش گیر میکنه . قطر ویتارو تقریبا دو برابر میکنه:wacko:تقریبا اندازه یه پاره اجر میشه
به نظر بسیار عالی هستدم شما گرم...
میگم نظر مثبتت چیه که 50 دلاری بگیرم و حالشو ببریم...؟
هیچ کدوم رو به جز اون قضیه هدفون قبول ندارم.درسته بزرگتر میشه ولی از قیافه سوسولی اش در میادقاب کریستالی اصلا توصیه نمیشه
قاب کریستالی رو psp جواب میداد ولی روی ویتا بدرد نمیخوره برای جویستیک ها مشکل ایجاد میکنه دکمه ps هم کلا از دسترس خارج میکنه. فیش هدفون بهش گیر میکنه . قطر ویتارو تقریبا دو برابر میکنه:wacko:تقریبا اندازه یه پاره اجر میشه
واقا دو سانت کمه عزیز الان گوشی بیرون میدن 1.9 سانت اون وقت دو سانت کم نیست در ضمن پر استفاده ترین دکمه ی ویتا همون ps هست نمیتونم تصور کنم شما چطور ازش استفاده نمیکنید (یعنی چطور برنامه رو میبندید؟) در ضمن شما بجای استفاده از رنگ سوسولی صورتی میتوانید از رنگ مشکی (همانند من ) استفاده کنید که از نظر من خیلی زیبا تره در کل رفیقمون که داره ویتاشو میفروشه و خریداره که باید از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنههیچ کدوم رو به جز اون قضیه هدفون قبول ندارم.درسته بزرگتر میشه ولی از قیافه سوسولی اش در میاد.من چند ماه دارم کار می کنم و نه با جویستیک هاش مشکل پیدا کردم و نه با Home .دکمه Home یا PS اونقدر لازم نمیشه که لازم باشه قشنگ تو دست باشه.در ضمن اگه خط کش هم بزاری قطر ویتا بیشتر از 2 سانتی زیاد نشده.شاید شما به جای قاب کریستالی،قاب فولادی دیدین!!!!!
mer30...واقا دو سانت کمه عزیز الان گوشی بیرون میدن 1.9 سانت اون وقت دو سانت کم نیست در ضمن پر استفاده ترین دکمه ی ویتا همون ps هست نمیتونم تصور کنم شما چطور ازش استفاده نمیکنید (یعنی چطور برنامه رو میبندید؟) در ضمن شما بجای استفاده از رنگ سوسولی صورتی میتوانید از رنگ مشکی (همانند من ) استفاده کنید که از نظر من خیلی زیبا تره در کل رفیقمون که داره ویتاشو میفروشه و خریداره که باید از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنه
صاحب تا پیک اپ حساب کنه