راستش رو بخواید این قطعات کارکرده به دست من رسیده - گویا می خواستن درب کیس رو با محلولی چیزی تمیز کنن که واکنش نشون داده و تار شده چون شیشه نیستشسلام
دوست عزیز قیمتی که شما گذاشتین خیلی تند هست دقیقا" برای قیمت آک هست دیروز سه شنبه خودم از بازار قیمت گرفتم خدایی دقیقا" دنبال همین مدل هم بودم آکش اینقدر در میاد
** لطفا" میزان کارکرد و دلیل فروش رو بفرمائید.
پاور شما رو با کسر درصدی به خاطر کارکرده بودن 630 هست
اگه پولم تا فردا ردیف بشه کیس و پاور رو باهم 1050 هستم البته الان با گوشی هستم و تاری شیشه کیس رو تشخیص ندادم تو چه وضعیتی هست، چه بلایی سر شیشه کیس اومده؟
اطلاعي ندارم دوست عزيزدوستان و استارتر عزیز چه تفاوتهایی بین X9 گرین و این کیس وجود داره؟
راستش رو بخواید این قطعات کارکرده به دست من رسیده - گویا می خواستن درب کیس رو با محلولی چیزی تمیز کنن که واکنش نشون داده و تار شده چون شیشه نیستش
پیشنهاد شما هم خیلی پایین هستش به اون قیمت فکر نکنم قسمت بشه همدیگه رو ببینیم ...میتونید آدرس دقیق اون مغازه ها رو اینجا تو تاپیک قرار بدید اگه درست بود یا قیمت ها تغییر می کنه یا فروش کنسل میشه ...
پاور کولر مستر از کجا درومد ؟ :blink:hafx 720000+cooler master 800pro gold 550000
جفتش اکبند میشه 1270000
بعدا کارکرده اون قطعات 1400000؟؟؟؟؟
خریدار واقعی که مشخصه هستی و همینطور هم عجله داری اما قیمت خوب ندادیشما میتونی نقدا" از آقای mfirouzi1989 از کاربرای گل همین انجمن و شرکت لیون کامپیوتر استعلام بگیری، دوست عزیز چون من خریدار واقعی هستم و عجله هم دارم قیمت خوب دادم
این پاور با این قیمت بالا دم عیدی برای هر کسی ارزش خرید نداره
* برادر لطفا" میزان کارکرد پاور و تاریخ اتمام گارانتی رو هم بفرمائید
راستی خرید کیس مشخص نیست چون اول باید 3570k بخرم و یه پولی برسه به دستم، تا کیس رو خبرت کنم ولی کیس رو تکی هم بزاری زود فروش میره
در خوب بودن پاور من از چندین نفر شنیدم اما من پاور دارم و احساس می کنم به جای این میتونم قطعات دیگه ای بخرم - ممنون از شماپاور بسيار عالي هست يه مدت من شديدا دنبالش بودم يكي از دوستان تو همين فروم كيس كامل سوكت2011 گذاشته بود واسه فروش ما هر چي گفتيم گفت تكي فروش ندارم به هر حال پاور هاي انرمكس يه چيز ديگه هستن كيفيت ساخت عالي هست خودم maxrevo دارم توصيه ميكنم دوستان هركي نياز داره شك نكنه تو خريد
در خوب بودن پاور من از چندین نفر شنیدم اما من پاور دارم و احساس می کنم به جای این میتونم قطعات دیگه ای بخرم - ممنون از شما
این پاور خیلی خوبی هست بر منکرش رحمت
ولی به درد هر کسی نمی خوره مثلاً یه سیستم Highe End دسکتاپ با قطعات زیر
Motherboard:Highe End Desktop
CPU :3770k@5000gh
Ram:4sticks DDR3
Video Cards:GTX690
2* HDD:High rpm SATA
SSD:2 DRIVERS
2 : DVD-RW/DVD+RW Drive
1CI Cards
External Devices USB: 3 Devices
:Other Devices
Fan Controller
Front Bay Card Reader
Front Bay LCD Display
Fans:250mm*4
Water Cooling Kit:Corsair h100
سیستمی با این مشخصات مصرف برقش حدود 680 وات میشه که با پاور 750 وات اورکلاک گرین با تایید 80 پلاس گلد با قیمت 410 کارش راه میفته تازه اضافه هم هست
ولی من چون دارم یه سیستم 24/7 می بندم این پاور رو لازم دارم
شما تعویض هم دارین؟ البته پاور رو نقدی خریدارم
راستش نمیدونم چرا هم موقع خرید من باید راه بیام هم موقع فروش ... اهل راه اومدن هم هستیم ... چرا نباشیم ... منتها گاهی اوقات توقع خیلی زیاده که در توان من نیست ... حالا واسه امتحان ام که شده به حرف شما گوش می کنیم ببینیم به کجا میرسیمبزرگوار بلاخره قیمت قطعات رو گرفتین یا نه؟قرار بود قیمت ها رو اصلاح کنید؟ تصمیمتون برای فروش پاور چی شد اگه واقعا" فروشنده هستید بفرمائید
چون عجله دارم پیشنهادم رو به 650 افزایش میدم و آخرین پیشنهادم است چون در این صورت ترجیح میدم خریدم رو کنسل کنم برای من بیشتر از این نمی صرفه
ظاهرا" نگران فروش کیس هستین فکر نمی کنم با این قیمتی که زدین کسی بخره البته به قول دوستمون تو مملکت ما هیچ چیز بعید نیست اما اگه قیمت رو اصلاح کنین خاطرخواه زیاد داره
نهایت تا فردا ظهر منتظر جوابتون هستم.
ساعت 13:00 انصراف از خرید!
hafx 720000+cooler master 800pro gold 550000
جفتش اکبند میشه 1270000
بعدا کارکرده اون قطعات 1400000؟؟؟؟؟
صرفا جهت اطلاع شما دوست گرامیآخه مرد حسابی اصلا ببین کولر مستر سری گولد داره
مث گرین که سیلورو گولد تو بازار داره
باز خدا پدرشونو بیامرزه انقد شرف داشتن پلاتینیوم ندادن بیرون
به قول اون دوستمون این پاورو اگر برای سیستم 1155 ببندی نباس سی پی یو زیر 3770 و گرافیک اس ال ای 560 باشه یا 660
اصلا این پاور فقط باید روی 2011 بسته بشه
اون سیستمارو پاورای مزخرف دیگه را میندازه مث کولر مسترو انتکو هانت کیو ترمال زنو
صرفا جهت اطلاع شما دوست گرامی
سری GOLD :
Silent Pro Gold 1200W - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals
سری PLATINUM :
Silent Pro Platinum 1000W - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals
از این لینکا برای پاورای دیگم هست
یعنی هر برندی تو سایت خودش گزاشته
الان پاور پاسکال گولد هست 1000 واتش به پول ما 14 هزار تومن
برند ویرا 1200 وات پلاتینیوم سری سوپر وات زده ولی خوب یه ایراد داره فقط برای سیستمای 478 هستش
اگر ممکنه از یه سایت معتبر یه مدرکی بیارید
برندای زیادی هستن سری گولدو پلاتینیوم دارن
ولی اون موسساتی که باید تاییدشون کنن حتی لیسانس قبل از برنز هم بهشون ندادن مث گرین که اصلا 80+ نیست اون وقت سری گولد داره میفروشه بازار رضا . یعنی خازناش ک.... .
بعد دو سه سال میزنه سیستمو ... . البته اگر تا همون چند سالم درست کار کنه
هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه
از این لینکا برای پاورای دیگم هست
یعنی هر برندی تو سایت خودش گزاشته
الان پاور پاسکال گولد هست 1000 واتش به پول ما 14 هزار تومن
برند ویرا 1200 وات پلاتینیوم سری سوپر وات زده ولی خوب یه ایراد داره فقط برای سیستمای 478 هستش
اگر ممکنه از یه سایت معتبر یه مدرکی بیارید
برندای زیادی هستن سری گولدو پلاتینیوم دارن
ولی اون موسساتی که باید تاییدشون کنن حتی لیسانس قبل از برنز هم بهشون ندادن مث گرین . یعنی خازناش ک.... . بعد دو سه سال میزنه سیستمو ... . البته اگر تا همون چند سالم درست کار کنه
هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه