• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد کیس کولرمستر HAF-X و پاور انرمکس 850

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
سلام
دوست عزیز قیمتی که شما گذاشتین خیلی تند هست دقیقا" برای قیمت آک هست دیروز سه شنبه خودم از بازار قیمت گرفتم خدایی دقیقا" دنبال همین مدل هم بودم آکش اینقدر در میاد
** لطفا" میزان کارکرد و دلیل فروش رو بفرمائید.
پاور شما رو با کسر درصدی به خاطر کارکرده بودن 630 هستم
اگه پولم تا فردا ردیف بشه کیس و پاور رو باهم 1050 هستم البته الان با گوشی هستم و تاری شیشه کیس رو تشخیص ندادم تو چه وضعیتی هست، چه بلایی سر شیشه کیس اومده؟
عکس کیس واضح نیست لطفاً یه عکس واضح از قسمتی که تار شده بزار

Last edited:

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
سلام
دوست عزیز قیمتی که شما گذاشتین خیلی تند هست دقیقا" برای قیمت آک هست دیروز سه شنبه خودم از بازار قیمت گرفتم خدایی دقیقا" دنبال همین مدل هم بودم آکش اینقدر در میاد
** لطفا" میزان کارکرد و دلیل فروش رو بفرمائید.
پاور شما رو با کسر درصدی به خاطر کارکرده بودن 630 هست
اگه پولم تا فردا ردیف بشه کیس و پاور رو باهم 1050 هستم البته الان با گوشی هستم و تاری شیشه کیس رو تشخیص ندادم تو چه وضعیتی هست، چه بلایی سر شیشه کیس اومده؟
راستش رو بخواید این قطعات کارکرده به دست من رسیده - گویا می خواستن درب کیس رو با محلولی چیزی تمیز کنن که واکنش نشون داده و تار شده چون شیشه نیستش
پیشنهاد شما هم خیلی پایین هستش به اون قیمت فکر نکنم قسمت بشه همدیگه رو ببینیم ... :) میتونید آدرس دقیق اون مغازه ها رو اینجا تو تاپیک قرار بدید اگه درست بود یا قیمت ها تغییر می کنه یا فروش کنسل میشه ...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان و استارتر عزیز چه تفاوتهایی بین X9 گرین و این کیس وجود داره؟

mehdi.f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hafx 720000+cooler master 800pro gold 550000
جفتش اکبند میشه 1270000
بعدا کارکرده اون قطعات 1400000؟؟؟؟؟

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
راستش رو بخواید این قطعات کارکرده به دست من رسیده - گویا می خواستن درب کیس رو با محلولی چیزی تمیز کنن که واکنش نشون داده و تار شده چون شیشه نیستش
پیشنهاد شما هم خیلی پایین هستش به اون قیمت فکر نکنم قسمت بشه همدیگه رو ببینیم ... :) میتونید آدرس دقیق اون مغازه ها رو اینجا تو تاپیک قرار بدید اگه درست بود یا قیمت ها تغییر می کنه یا فروش کنسل میشه ...

شما میتونی نقدا" از آقای ‏mfirouzi1989‏ از کاربرای گل همین انجمن و شرکت لیون کامپیوتر استعلام بگیری، دوست عزیز چون من خریدار واقعی هستم و عجله هم دارم قیمت خوب دادم
این پاور با این قیمت بالا دم عیدی برای هر کسی ارزش خرید نداره
* برادر لطفا" میزان کارکرد پاور و تاریخ اتمام گارانتی رو هم بفرمائید
راستی خرید کیس مشخص نیست چون اول باید 3570k‏ بخرم و یه پولی برسه به دستم، تا کیس رو خبرت کنم ولی کیس رو تکی هم بزاری زود فروش میره

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
جفتش اکبند میشه 1270000
پاور کولر مستر از کجا درومد ؟ :blink:
ماشالا دست به چرتکه ام که هستی
قبل از سم پاشی مدلا رو درست بخون !!!

شما میتونی نقدا" از آقای ‏mfirouzi1989‏ از کاربرای گل همین انجمن و شرکت لیون کامپیوتر استعلام بگیری، دوست عزیز چون من خریدار واقعی هستم و عجله هم دارم قیمت خوب دادم
این پاور با این قیمت بالا دم عیدی برای هر کسی ارزش خرید نداره
* برادر لطفا" میزان کارکرد پاور و تاریخ اتمام گارانتی رو هم بفرمائید
راستی خرید کیس مشخص نیست چون اول باید 3570k‏ بخرم و یه پولی برسه به دستم، تا کیس رو خبرت کنم ولی کیس رو تکی هم بزاری زود فروش میره
خریدار واقعی که مشخصه هستی و همینطور هم عجله داری اما قیمت خوب ندادی
گارانتی تا سال 94 داره ماهش رو یادم نیست
اگر هم فروش به فرض تکی انجام بشه اول کیس فروخته خواهد شد
راستی اینم عکس کارتون پاور : http://www.vortez.net/index.php?ct=articles&action=file&id=14221

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
پاور بسيار عالي هست يه مدت من شديدا دنبالش بودم يكي از دوستان تو همين فروم كيس كامل سوكت2011 گذاشته بود واسه فروش ما هر چي گفتيم گفت تكي فروش ندارم به هر حال پاور هاي انرمكس يه چيز ديگه هستن كيفيت ساخت عالي هست خودم maxrevo دارم توصيه ميكنم دوستان هركي نياز داره شك نكنه تو خريد

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
پاور بسيار عالي هست يه مدت من شديدا دنبالش بودم يكي از دوستان تو همين فروم كيس كامل سوكت2011 گذاشته بود واسه فروش ما هر چي گفتيم گفت تكي فروش ندارم به هر حال پاور هاي انرمكس يه چيز ديگه هستن كيفيت ساخت عالي هست خودم maxrevo دارم توصيه ميكنم دوستان هركي نياز داره شك نكنه تو خريد
در خوب بودن پاور من از چندین نفر شنیدم اما من پاور دارم و احساس می کنم به جای این میتونم قطعات دیگه ای بخرم - ممنون از شما

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
در خوب بودن پاور من از چندین نفر شنیدم اما من پاور دارم و احساس می کنم به جای این میتونم قطعات دیگه ای بخرم - ممنون از شما

این پاور خیلی خوبی هست بر منکرش رحمت

ولی به درد هر کسی نمی خوره مثلاً یه سیستم Highe End دسکتاپ با قطعات زیر

Motherboard:Highe End Desktop
CPU :3770k@5000gh
Ram:4sticks DDR3
Video Cards:GTX690
2* HDD:High rpm SATA
SSD:2 DRIVERS
2 : DVD-RW/DVD+RW Drive
1:pCI Cards
External Devices USB: 3 Devices
:Other Devices
Fan Controller
Front Bay Card Reader
Front Bay LCD Display
Fans:250mm LED *4
Water Cooling Kit:Corsair h100

سیستمی با این مشخصات مصرف برقش حدود 680 وات میشه که با پاور 750 وات اورکلاک گرین با تایید 80 پلاس گلد با قیمت 410 کارش راه میفته تازه اضافه هم هست

ولی من چون دارم یه سیستم 24/7 می بندم این پاور رو لازم دارم

شما تعویض هم دارین؟ البته پاور رو نقدی خریدارم

Last edited:

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
این پاور خیلی خوبی هست بر منکرش رحمت

ولی به درد هر کسی نمی خوره مثلاً یه سیستم Highe End دسکتاپ با قطعات زیر

Motherboard:Highe End Desktop
CPU :3770k@5000gh
Ram:4sticks DDR3
Video Cards:GTX690
2* HDD:High rpm SATA
SSD:2 DRIVERS
2 : DVD-RW/DVD+RW Drive
1:pCI Cards
External Devices USB: 3 Devices
:Other Devices
Fan Controller
Front Bay Card Reader
Front Bay LCD Display
Fans:250mm*4
Water Cooling Kit:Corsair h100

سیستمی با این مشخصات مصرف برقش حدود 680 وات میشه که با پاور 750 وات اورکلاک گرین با تایید 80 پلاس گلد با قیمت 410 کارش راه میفته تازه اضافه هم هست

ولی من چون دارم یه سیستم 24/7 می بندم این پاور رو لازم دارم

شما تعویض هم دارین؟ البته پاور رو نقدی خریدارم

اگر کیس و پاور رو با هم بخواین .... در اون حالت موارد اضافی که واسه تعویض دارید برام ارسال کنید بیزحمت ببینیم کار چطور پیش میره ....

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
بزرگوار بلاخره قیمت قطعات رو گرفتین یا نه؟قرار بود قیمت ها رو اصلاح کنید؟ تصمیمتون برای فروش پاور چی شد اگه واقعا" فروشنده هستید بفرمائید
چون عجله دارم پیشنهادم رو به 650 افزایش میدم و آخرین پیشنهادم است چون در این صورت ترجیح میدم خریدم رو کنسل کنم برای من بیشتر از این نمی صرفه

ظاهرا" نگران فروش کیس هستین فکر نمی کنم با این قیمتی که زدین کسی بخره البته به قول دوستمون تو مملکت ما هیچ چیز بعید نیست اما اگه قیمت رو اصلاح کنین خاطرخواه زیاد داره
نهایت تا فردا ظهر منتظر جوابتون هستم.
‏‎ ‎

ساعت 13:00 انصراف از خرید!

Last edited:

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
بزرگوار بلاخره قیمت قطعات رو گرفتین یا نه؟قرار بود قیمت ها رو اصلاح کنید؟ تصمیمتون برای فروش پاور چی شد اگه واقعا" فروشنده هستید بفرمائید
چون عجله دارم پیشنهادم رو به 650 افزایش میدم و آخرین پیشنهادم است چون در این صورت ترجیح میدم خریدم رو کنسل کنم برای من بیشتر از این نمی صرفه

ظاهرا" نگران فروش کیس هستین فکر نمی کنم با این قیمتی که زدین کسی بخره البته به قول دوستمون تو مملکت ما هیچ چیز بعید نیست اما اگه قیمت رو اصلاح کنین خاطرخواه زیاد داره
نهایت تا فردا ظهر منتظر جوابتون هستم.
‏‎ ‎

ساعت 13:00 انصراف از خرید!
راستش نمیدونم چرا هم موقع خرید من باید راه بیام هم موقع فروش ... اهل راه اومدن هم هستیم ... چرا نباشیم ... منتها گاهی اوقات توقع خیلی زیاده که در توان من نیست ... حالا واسه امتحان ام که شده به حرف شما گوش می کنیم ببینیم به کجا میرسیم :)

Alireza_Mohebi

Registered User
لایک‌ها
186
جفتش اکبند میشه 1270000

آخه مرد حسابی اصلا ببین کولر مستر سری گولد داره

مث گرین که سیلورو گولد تو بازار داره

باز خدا پدرشونو بیامرزه انقد شرف داشتن پلاتینیوم ندادن بیرون

به قول اون دوستمون این پاورو اگر برای سیستم 1155 ببندی نباس سی پی یو زیر 3770 و گرافیک اس ال ای 560 باشه یا 660

اصلا این پاور فقط باید روی 2011 بسته بشه

اون سیستمارو پاورای مزخرف دیگه را میندازه مث کولر مسترو انتکو هانت کیو ترمال زنو

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610
آخه مرد حسابی اصلا ببین کولر مستر سری گولد داره

مث گرین که سیلورو گولد تو بازار داره

باز خدا پدرشونو بیامرزه انقد شرف داشتن پلاتینیوم ندادن بیرون

به قول اون دوستمون این پاورو اگر برای سیستم 1155 ببندی نباس سی پی یو زیر 3770 و گرافیک اس ال ای 560 باشه یا 660

اصلا این پاور فقط باید روی 2011 بسته بشه

اون سیستمارو پاورای مزخرف دیگه را میندازه مث کولر مسترو انتکو هانت کیو ترمال زنو
صرفا جهت اطلاع شما دوست گرامی

سری GOLD :
Silent Pro Gold 1200W - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals

سری PLATINUM :
Silent Pro Platinum 1000W - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals

Alireza_Mohebi

Registered User
لایک‌ها
186

از این لینکا برای پاورای دیگم هست

یعنی هر برندی تو سایت خودش گزاشته

الان پاور پاسکال گولد هست 1000 واتش به پول ما 14 هزار تومن

برند ویرا 1200 وات پلاتینیوم سری سوپر وات زده ولی خوب یه ایراد داره فقط برای سیستمای 478 هستش

اگر ممکنه از یه سایت معتبر یه مدرکی بیارید

برندای زیادی هستن سری گولدو پلاتینیوم دارن

ولی اون موسساتی که باید تاییدشون کنن حتی لیسانس قبل از برنز هم بهشون ندادن مث گرین که اصلا 80+ نیست اون وقت سری گولد داره میفروشه بازار رضا . یعنی خازناش ک.... .

بعد دو سه سال میزنه سیستمو ... . البته اگر تا همون چند سالم درست کار کنه

هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه

metall_hero

Registered User
لایک‌ها
154

برند ویرا 1200 وات پلاتینیوم سری سوپر وات زده ولی خوب یه ایراد داره فقط برای سیستمای 478 هستش

ولی اون موسساتی که باید تاییدشون کنن حتی لیسانس قبل از برنز هم بهشون ندادن مث گرین که اصلا 80+ نیست اون وقت سری گولد داره میفروشه بازار رضا . یعنی خازناش ک.... .

بعد دو سه سال میزنه سیستمو ... . البته اگر تا همون چند سالم درست کار کنه

یرند کولر مستر به اون عزمت رو به کسری از ثانیه نایود کرد!!!!

سایت معتبر تر از سایت خود کالا اونم کولر مستر داریم بعنی؟؟؟

من به پاور 585 گرین دارم با پاورهای بالای 600 کولر مستر تعویض میکنم کسی داشت خبر بده (صرفا جهت اطلاع)

mfirouzi1989

Registered User
لایک‌ها
610

ولی اون موسساتی که باید تاییدشون کنن حتی لیسانس قبل از برنز هم بهشون ندادن مث گرین . یعنی خازناش ک.... . بعد دو سه سال میزنه سیستمو ... . البته اگر تا همون چند سالم درست کار کنه

با اجازه از استارتر تاپیک
دوست گرامی بهتره یک مقدار اطلاعاتتون رو بیش تر کنید بعدا اظهار نظر کنید برند کولرمستر با ویرا خیلی با هم تفاوت دارن کولرمستر یکی از معتبرترین سازندگان پاور و کولر هست.

این هم لینک تمام پاورهایی که موفق به دریافت استانداردهای 80+ شده اند.

Ecova Plug Load Solutions

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
چه مقایسه ای کولر مستر و ویرا حتما بعدشم پرفکت و انرمکس

بالا