• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد گلکسی تب 7.7 در حد آک 15 روز کارکرد

prince of forex

Registered User
لایک‌ها
2
این تبلت نیاز به تعریف و تمجید نداره و همه میدونید یکی از بهترین ها در جهانه چه از لحاظ اندازه و از لحاظ سرعت پردازنده و از لحاظ صفحه نمایش در دنیا حرف اول رو میزنه و میتونید به عنوان موبایل هم ازش استفاده کنید و حتی اون رو ماند گوشی موبایل به صورت بچسبانید و صحبت کنید
میتونید در اینترنت هم در مورد مشخصات این تبلت سرچ کنید تا خودتون به نتیجه مطلوب برسید
این تبلت رو 15 روزه که خریدم ولی چون عازم دوران مقدس سربازی هستم نمیتونم ازش استفاده کنم به همین دلیل هم قصد فروش دارم
قیمت پایه 1100 هست و باید بگم که از این قیمت پایین تر نمیام چون تبلت واقعا با نوش مو نمیزنه و میتونید با میکروسکوپ زیرو روش کنید تا متوجه بشید که کوچکترین خط و خشی نداره
پس لطفا قیمت پرت ندید

Last edited:

prince of forex

Registered User
لایک‌ها
2
تا 30 مین دیگه عکس میذارم

Last edited:

prince of forex

Registered User
لایک‌ها
2
upppppp

فایل های ضمیمه

• IMG_0500.JPG
    IMG_0500.JPG
    901 KB · نمایش ها: 567

n550

Registered User
لایک‌ها
523
همین الان تو فروم همسایه اکبندش رو داره میده 1.130......شما میخواین مثل آکبند بفروشین؟...

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
توجه دارین که کالای دست دوم به هر حال بخواین و نخواین از قمیتش کم میشه ... و مسلما به اندازه نو قیمت نمیذارن روش...
اگر قیمتتون رو پایین بیارین (در حد دست دو) من خودم یکی از مشتریان بالقوه هستم

prince of forex

Registered User
لایک‌ها
2
توجه دارین که کالای دست دوم به هر حال بخواین و نخواین از قمیتش کم میشه ... و مسلما به اندازه نو قیمت نمیذارن روش...
اگر قیمتتون رو پایین بیارین (در حد دست دو) من خودم یکی از مشتریان بالقوه هستم

900خریدارم...........فوری

دوستان زیر قیمت پایه قیمت ندید

هر کسی هم با این قیمت مایل به خرید نیست پست نده چون من پایین تر از این قیمت نمیام

این دستگاه هنوز بوی نویی میده
خیلی ها همین دستگاه رو آکبند میکنن و به قیمت نو میفروشن

ولی من صادقانه دارم میگم 15 روز کار کرده

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
ضرر نداره منم پیشنهادم رو میگم ... من 1 میلیون نقد برش میدارم اگه خواستی ... نه کمتر و نه بیشتر ... مک یه تومن ... اونم به شرط اینکه واقعا مثل آکبند باشه ...

بالا