prince of forex
Registered User
- نوشتهها
- 214
- لایکها
- 2
این تبلت نیاز به تعریف و تمجید نداره و همه میدونید یکی از بهترین ها در جهانه چه از لحاظ اندازه و از لحاظ سرعت پردازنده و از لحاظ صفحه نمایش در دنیا حرف اول رو میزنه و میتونید به عنوان موبایل هم ازش استفاده کنید و حتی اون رو ماند گوشی موبایل به صورت بچسبانید و صحبت کنید
میتونید در اینترنت هم در مورد مشخصات این تبلت سرچ کنید تا خودتون به نتیجه مطلوب برسید
این تبلت رو 15 روزه که خریدم ولی چون عازم دوران مقدس سربازی هستم نمیتونم ازش استفاده کنم به همین دلیل هم قصد فروش دارم
قیمت پایه 1100 هست و باید بگم که از این قیمت پایین تر نمیام چون تبلت واقعا با نوش مو نمیزنه و میتونید با میکروسکوپ زیرو روش کنید تا متوجه بشید که کوچکترین خط و خشی نداره
پس لطفا قیمت پرت ندید
میتونید در اینترنت هم در مورد مشخصات این تبلت سرچ کنید تا خودتون به نتیجه مطلوب برسید
این تبلت رو 15 روزه که خریدم ولی چون عازم دوران مقدس سربازی هستم نمیتونم ازش استفاده کنم به همین دلیل هم قصد فروش دارم
قیمت پایه 1100 هست و باید بگم که از این قیمت پایین تر نمیام چون تبلت واقعا با نوش مو نمیزنه و میتونید با میکروسکوپ زیرو روش کنید تا متوجه بشید که کوچکترین خط و خشی نداره
پس لطفا قیمت پرت ندید
Last edited: