کمه برادرپیشنهاد من ۸۰۰
با توجه به قیمت اک حدود ۱۳۵۰ و کترکرده در حد ۱میلیونی تو الاعدین
و اینکه خودم ۹۳۶۰ سه روز کارکردم رو ۴۰٪ زیر قیمت اک دادم
بیشتر از این توی پ خ و خارج فروم مشتری داره
کمه برادرپیشنهاد من ۸۰۰
پیشنهاد من ۸۰۰
ممنون از اطلاع رسانیتون دوست عزیزقیمت آک این گوشی در حال حاضر حدود 1400 هست ... و گوشی ایشون هم خیلی تمیز هست !
تو علائدین گوشی به تمیزی گوشی استارتر عزیز به ندرت وجود داره و اگه هم باشه قیمتش بین 1 تا 1100 هست ...
واقعا برای من جای تعجبه گوشی ای مثل OneX که قیمت آکش از 9900 هم کمتره در حدش با قیمت های فضایی و خیلی خوب به فروش میره ولی تو ایران چون کسی نمیدونه BB چی هست (!) با پیشنهاد های تعجب آمیزی روبرو میشه ! اون هم های اند ترین گوشی بلک بری !
اتفاقا خودم 9900 دارم و ممکنه دوباره آیفون رو تجربه کنم ! برام همیشه جای سواله قیمت های پیشنهادی که برای BB داده میشه![]()
اگه بازیش رایگان باشه به راحتی میشه با app world روی گوشی ریختبازی پوکر داره؟
اگه داره 900 خریدارم
من 9700 داشتم هر کاری کردم نتونستم این کارو بکنماگه بازیش رایگان باشه به راحتی میشه با app world روی گوشی ریخت
داداش،اگه بلک بری آیدی داشته باشی(راحت میشه ساخت) خیلی راحت میشه برنامه و بازی روش ریخت من چند تا برنامه مثل viber , ymessenger ,whats app به راحتی روش ریختم.من 9700 داشتم هر کاری کردم نتونستم این کارو بکنم
بصورت پیشفرض چه بازی هایی داره؟
سلام
با ایفون 5 معاوضه می کنی؟
پ خ شدسلام
با ایفون 5 معاوضه می کنی؟
خوشم اومد. قیمت رو بپخ!
پ خ شد خدمتتونقیمت آخر ؟
خریدارم
ممنون از پیشنهادتونگرامی سلام
اگر رای جنابتان به تعویض قرار گرفت زیبا پسری از این خاندان داریم به مدل 9860 که فول تاچ است و چون عاشق این سلاله ایم تنها با بلک بری های نسل برترش تعویض خواهیم نمودن
یا حق
پ خ شدقیمت آخر ؟