• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

------- فروش یک عد ChaCha مشکی -----------

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
یک عدد چاچا مشکی
فوق تمیز
بدون خط و خش در هیچ جای آن
با رم 4 GB
با کاور کپدیس به ارزش 20 تومان
روت با رام کاستوم
کیبورد عربی

فقط sms بدین
سپاس
09155056096
قیمت فروخته شد

دوستان
چند روزی نیستم
اگر خریدارید فقط sms بدین
سپاس

فایل های ضمیمه

• IMG_3124.JPG
    IMG_3124.JPG
    209 KB · نمایش ها: 221
  • IMG_3128.JPG
    IMG_3128.JPG
    241.9 KB · نمایش ها: 222
  • IMG_3129.JPG
    IMG_3129.JPG
    202.4 KB · نمایش ها: 219
  • IMG_3140.JPG
    IMG_3140.JPG
    262.6 KB · نمایش ها: 219
  • IMG_3141.JPG
    IMG_3141.JPG
    231.1 KB · نمایش ها: 218
Last edited:

l2tp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودمونیما الان قیمت گرفتم اکبندش 300 :D

nimakhalili

Registered User
لایک‌ها
0

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام دوستان من هفته پیش دست دوم سفید گرفتم 230 با رم 4 و کلی نرم افزار خداییش تمیز خودمم مغازه دارم بالاترین قیمتش 310 هست میخواد نو باشه یا دست دوم استفاده شده 1 دقیقه 30% اف میخووره چرا اصول بازارو قبول نمیکنیین

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
گوشی ساخت کدوم کشوره؟؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
سلام دوستان من هفته پیش دست دوم سفید گرفتم 230 با رم 4 و کلی نرم افزار خداییش تمیز خودمم مغازه دارم بالاترین قیمتش 310 هست میخواد نو باشه یا دست دوم استفاده شده 1 دقیقه 30% اف میخووره چرا اصول بازارو قبول نمیکنیین

از اصول بازارچه و قوانین این است که فروشنده میتونه هر قیمتی واسه جنسش بزاره
بازم ممنون از آپ

گوشی ساخت کدوم کشوره؟؟

ساخت کشور شهید پرور چین گرامی

دوستان عزیز فقط sms بدن چون ممکنه مدتی به تاپیک سر نزنم. در عیت حال تاپیک به لطف اسپرمها و کارشناسان خودبخود بالا میاد :lol:

PersianGulf_ACM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعاً برخورد دوستان خیلی جالبه.....
رویکردشون تو تاپیک های خرید و فروش خودشون زمین تا آسمون فرق داره!!!
قیمت این دوستمون اکازیون نیست ولی خداییش قیمت گوشیش 220، 230 هم نیست دیگه ... ، انصافتون کجاست؟
همه ی بز خرها و دلال ها ریختن توی فروم ها و از اینجا بز میخرن و میبرن تو مغازه هاشون میکنن تو پاچه ملت !
بابا به خدا بازارچه فروم واسه حذف دلالیه نه پرورش دلال !
اینجا باید مصرف کننده بده دست مصرف کننده .... یارو تو همه ی تاپیک ها پست میده و همه جور موبایلی هم میخره و میفروشه... 125 تا هم امتیاز بازارچه داره ..خوب عزیز من شما دلالی و داری تو فروم دلالی میکنی دیگه !!!
تو رو خدا نکنید اینکارو....

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
قیمت این دوستمون اکازیون نیست ولی خداییش قیمت گوشیش 220، 230 هم نیست دیگه ... ، انصافتون کجاست؟
همه ی بز خرها و دلال ها ریختن توی فروم ها و از اینجا بز میخرن و میبرن تو مغازه هاشون میکنن تو پاچه ملت !
اینجا باید مصرف کننده بده دست مصرف کننده .... یارو تو همه ی تاپیک ها پست میده و همه جور موبایلی هم میخره و میفروشه... 125 تا هم امتیاز بازارچه داره ..خوب عزیز من شما دلالی و داری تو فروم دلالی میکنی دیگه !!!

مرسی از شفاف سازی
این جماعت بیشترین سودی که واسه ما دارن همینه که تاپیک رو میارن بالا.
و الا کی به حرف اینا گوش میده ؟ طرف میاد میگه آقا من آکشو 250 سراغ دارم . خوب تشریف ببرین بخرین .
باور کن دوست من بازارچه واسه رونقشم شده به این خاله زنکا نیاز داره ;)

PersianGulf_ACM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از شفاف سازی
این جماعت بیشترین سودی که واسه ما دارن همینه که تاپیک رو میارن بالا.
و الا کی به حرف اینا گوش میده ؟ طرف میاد میگه آقا من آکشو 250 سراغ دارم . خوب تشریف ببرین بخرین .
باور کن دوست من بازارچه واسه رونقشم شده به این خاله زنکا نیاز داره ;)

والا چی بگم ؟!!! آخه سم پاشی تو تاپیک ملت و ایجاد احساس بی اعتمادی که اسمش رونق نیست ...
حالا ما این حرف ها رو میزنیم... دوستان دلال ما میرزن رو سر ما که : تو که تازه 4 ماه عضو فروم شدی و تعداد پست هات به 20 تا هم نمیرسه بیخود اظهار نظر میکنی و برو با بزرگترت بیا و اینجور مضخرفات....ولی خدمت این دوستان زودتر عرض میکنم که ملاک ، تعداد پست و سابقه بیشتر تو فروم نیست ... چیزای دیگست که خودتونم میدونید.
ولی تو رو خدا دوستان دلال دلالیشون رو ببرن تو بازار پیش باقی رفقاشون و دوستان بیکار هم اوقات فراغتشون رو تو سایت های دیگه پرکنن نه تو تاپیک فروش بقیه !!!
ببخشید تو رو خدا که تاپیک رو منحرف کردم.....ایشالا که گوشی رو به قیمتش و به مصرف کنندش بفروشی.

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
والا چی بگم ؟!!! آخه سم پاشی تو تاپیک ملت و ایجاد احساس بی اعتمادی که اسمش رونق نیست ...
حالا ما این حرف ها رو میزنیم... دوستان دلال ما میرزن رو سر ما که : تو که تازه 4 ماه عضو فروم شدی و تعداد پست هات به 20 تا هم نمیرسه بیخود اظهار نظر میکنی و برو با بزرگترت بیا و اینجور مضخرفات....ولی خدمت این دوستان زودتر عرض میکنم که ملاک ، تعداد پست و سابقه بیشتر تو فروم نیست ... چیزای دیگست که خودتونم میدونید.
ولی تو رو خدا دوستان دلال دلالیشون رو ببرن تو بازار پیش باقی رفقاشون و دوستان بیکار هم اوقات فراغتشون رو تو سایت های دیگه پرکنن نه تو تاپیک فروش بقیه !!!
ببخشید تو رو خدا که تاپیک رو منحرف کردم.....ایشالا که گوشی رو به قیمتش و به مصرف کنندش بفروشی.

گل گفتی داداش

pinkpanter61

Registered User
لایک‌ها
10

nimakhalili

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز هرکس واسه خودش شخصیتی داره ! شما هم رعایت کنی تو گفتارت بد نیست ! گوشی اکش 285000 تومان هست . ما که از رو هوا قیمت نمیدیم ! 1 سر تشریف ببر الاعدین قیمت بگیر ! الکی بازار گرمی نکن ! 1 زمانی 350 بود ! گذشت ! الان قیمتش شده این ! منم 1 زمانی 3gs خریدم 950 ! 1 ماه پیش فروختم 500 ! با اک مو نمیزد ! یکم چشماتون رو باز کنین ! چندجا قیمت بگیرید ! بعد بی احترامی کنید !

استارتر عزیز شرمنده ! اگه ناراضی هستی از پستم ادیت کنم

من 220 هستم

Last edited:

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
دوست عزیز هرکس واسه خودش شخصیتی داره ! شما هم رعایت کنی تو گفتارت بد نیست ! گوشی اکش 285000 تومان هست . ما که از رو هوا قیمت نمیدیم ! 1 سر تشریف ببر الاعدین قیمت بگیر ! الکی بازار گرمی نکن ! 1 زمانی 350 بود ! گذشت ! الان قیمتش شده این ! منم 1 زمانی 3gs خریدم 950 ! 1 ماه پیش فروختم 500 ! با اک مو نمیزد ! یکم چشماتون رو باز کنین ! چندجا قیمت بگیرید ! بعد بی احترامی کنید !

استارتر عزیز شرمنده ! اگه ناراضی هستی از پستم ادیت کنم

من 220 هستم

نه داداش . شما همون 285 بگیرید مبارکتون باشه
زیر قیمت با کاور و رم 4 نمیدم
هرچند این دوستمون هم پربیراه نگفته

دوستان
چند روزی نیستم
اگر خریدارید فقط sms بدین
سپاس

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.