s27moto
Registered User
فروش گوشی سونی اریکسون اکسپریا ایکس 2 - Sony Ericsson XPERIA X2
سلام
عیدتون مبارک
آرزو دارم سالی خوب برای همه مردم در پیش رو باشه
و همچنین امیدوارم به تک تک آرزو هایی که به صلاحتون هست تو سال 92 برسید
یک عدد گوشی Sony Ericsson XPERIA X2 موجود هست که هیچ فرقی با گوشی آک ندارد این گوشی برای یک خانم 50 ساله خریداری شده بوده که تنها کاری که با گوشی کرده یه تعداد عکس گرفته و یکم مکالمه کرده
به علت ویندوز موبایل بودش ( کارکردن باهاش مثل جاوا راحت نیست ) و عدم پشتیبانی از زبان شیرین پارسی در منو ها قصد فروش این عروسک رو دارن
توضیحات :
حتی به اندازه ی یک تار موی سر هم روی گوشی خط و خش نداره هیچ فرقی با اک نداره
گوشی قابلیت دریافت و ارسال sms و وبگردی به زبان شیرین پارسی را دارد
گوشی دارای GPS مکان یابی آفلاین + WIFI اتصال ارتباطی بی سیم می باشد
گوشی داری دو دوربین می باشد
دوربین اصلی 8 مگاپیکسل هست که کیفیتش از 8 ریزر مکس موتورولا و 8 گالگسی اس 3 سامسونگ یه سر و گردن بالا تره توسط خودم تسط شده
دارای کابل اتصال به تلویزیون + USB میباشد
هنزفری گوشی بدون استفاده است
قیمت مد نظر هم 280 هزار تومان هست که طبق روال تاپیک های قبل به خریدار یکم تخفیف هم داده میشود ( بعد از قطعی شدن خرید )
هزینه ارسال هم تا 5 هزار تومان بر عهده ی بنده و بیش از 5 هزار تومان هزینه ی ارسال 50 -50
تصاویر :

سپاسگذارم
سلام
عیدتون مبارک
آرزو دارم سالی خوب برای همه مردم در پیش رو باشه
و همچنین امیدوارم به تک تک آرزو هایی که به صلاحتون هست تو سال 92 برسید
یک عدد گوشی Sony Ericsson XPERIA X2 موجود هست که هیچ فرقی با گوشی آک ندارد این گوشی برای یک خانم 50 ساله خریداری شده بوده که تنها کاری که با گوشی کرده یه تعداد عکس گرفته و یکم مکالمه کرده
به علت ویندوز موبایل بودش ( کارکردن باهاش مثل جاوا راحت نیست ) و عدم پشتیبانی از زبان شیرین پارسی در منو ها قصد فروش این عروسک رو دارن
توضیحات :
حتی به اندازه ی یک تار موی سر هم روی گوشی خط و خش نداره هیچ فرقی با اک نداره
گوشی قابلیت دریافت و ارسال sms و وبگردی به زبان شیرین پارسی را دارد
گوشی دارای GPS مکان یابی آفلاین + WIFI اتصال ارتباطی بی سیم می باشد
گوشی داری دو دوربین می باشد
دوربین اصلی 8 مگاپیکسل هست که کیفیتش از 8 ریزر مکس موتورولا و 8 گالگسی اس 3 سامسونگ یه سر و گردن بالا تره توسط خودم تسط شده
دارای کابل اتصال به تلویزیون + USB میباشد
هنزفری گوشی بدون استفاده است
قیمت مد نظر هم 280 هزار تومان هست که طبق روال تاپیک های قبل به خریدار یکم تخفیف هم داده میشود ( بعد از قطعی شدن خرید )
هزینه ارسال هم تا 5 هزار تومان بر عهده ی بنده و بیش از 5 هزار تومان هزینه ی ارسال 50 -50
تصاویر :

سپاسگذارم
Last edited: