آقا یک سنسیشن سیاه رنگ اصل چین و فاقد گارانتی و خیلی خیلی تمیز در حد آک برای فروش قرار داده شده.البته قبلا تاپیکی رو زدیم ولی بعدا بدلیل اینکه منصرف شدم آپ نشد
این گوشی تضمینی و در حد آک - هر خشی که حتی به اندازه تار مو کسر 50 هزار تومن - فروش حضوری در تبریز و برای بقیه شهرستان ها اول واریز بعد ارسال
فعلا تعویض نداریم - قیمت پایه : 650 . به دلیل نیاز شدید به مبلغش قیمت پایه پایین اومد.
لبته قبلا خواستن تا این مبلغ ولی قبلا قیمت مدنظرم بالا بود حالا واسه پولش نقشه دارم
گوشی با رام اصلی خودش - آپدیت شده - ساپورت فارسی - با مموری 8 گیگ ارجینال خودش - با برنامه و گیم و برنامه جی پی اس فارسی - ضدخش داره
اسپم آزاده و به برترین اسپم ها جوایزی داده خواهد شد.
پ.خ زودتر جواب داده میشه
از بابت گوشی مطمئن باشین . قیمت هم خوبه . زیر قیمت پایه بمونه بهتره
این گوشی تضمینی و در حد آک - هر خشی که حتی به اندازه تار مو کسر 50 هزار تومن - فروش حضوری در تبریز و برای بقیه شهرستان ها اول واریز بعد ارسال
فعلا تعویض نداریم - قیمت پایه : 650 . به دلیل نیاز شدید به مبلغش قیمت پایه پایین اومد.
لبته قبلا خواستن تا این مبلغ ولی قبلا قیمت مدنظرم بالا بود حالا واسه پولش نقشه دارم
گوشی با رام اصلی خودش - آپدیت شده - ساپورت فارسی - با مموری 8 گیگ ارجینال خودش - با برنامه و گیم و برنامه جی پی اس فارسی - ضدخش داره
اسپم آزاده و به برترین اسپم ها جوایزی داده خواهد شد.
پ.خ زودتر جواب داده میشه
از بابت گوشی مطمئن باشین . قیمت هم خوبه . زیر قیمت پایه بمونه بهتره
فایل های ضمیمه
Last edited: