خوب این هاردمم میخوام بزارم برای فروش! توجه کنید هارد در حد آکه و تو کیس تا حالا بسته نشده و گارانتیشم تا 13 برج 4 سال 2014 ائه! دیتا ها هم هموناییه که تو تاپیک فروش هارد 2ترا نوشتم که تقریبا نزدیک 2.5 ترا دیتای مفیده و انتخابی هم نیست!
این لیست دیتا ها:
1400 گیگ فیلم و رسایل که اکثرا BDRip با حجم نزدیک 2گیگ فیلم ها و 700 مگ سریال ها هستند!
150 گیگ کالکشن موزیک صوتی و تصوریری (تصویری ها retro و کلاسیک دهه 60 و 70 و وتی ها کالکشن های معروف موزیک اعم از بیلبورد هات 100 و غیره! )
300 گیگ فایل استاک عکس که اینم زیپ شده و بازش کیند میشه 1ترا!
100 گیگ مراسم های قدیمی و کلاسیک (اعم از MTV و گرمی و اسکار و غیره که فقط کلاسیکهاشو نگه داشتم!
300 گیگ مجموعه آموزشی بروز و فط جدید و مفید تو زمینه های برنامه نویسی و عکاسی و وب و لینوکس و زبان و سخت افزار و شبکه و ایبوک و غیره!
40 گیگ نرم افزار و سیستم عامل! 60 گیگ هم بازی نسبتا جدید!
یه سریر خورده ریز دیگه!
قیمت فروش هارد هم پایه 350 تومن! بالاترین قیمت تا 2روز بعد من بهش هارد رو تقدیم میکنم (یعنی تا قبل از 4شنبه تعطیلات تمومه)
اینم عکس ها:
این لیست دیتا ها:
1400 گیگ فیلم و رسایل که اکثرا BDRip با حجم نزدیک 2گیگ فیلم ها و 700 مگ سریال ها هستند!
150 گیگ کالکشن موزیک صوتی و تصوریری (تصویری ها retro و کلاسیک دهه 60 و 70 و وتی ها کالکشن های معروف موزیک اعم از بیلبورد هات 100 و غیره! )
300 گیگ فایل استاک عکس که اینم زیپ شده و بازش کیند میشه 1ترا!
100 گیگ مراسم های قدیمی و کلاسیک (اعم از MTV و گرمی و اسکار و غیره که فقط کلاسیکهاشو نگه داشتم!
300 گیگ مجموعه آموزشی بروز و فط جدید و مفید تو زمینه های برنامه نویسی و عکاسی و وب و لینوکس و زبان و سخت افزار و شبکه و ایبوک و غیره!
40 گیگ نرم افزار و سیستم عامل! 60 گیگ هم بازی نسبتا جدید!
یه سریر خورده ریز دیگه!
قیمت فروش هارد هم پایه 350 تومن! بالاترین قیمت تا 2روز بعد من بهش هارد رو تقدیم میکنم (یعنی تا قبل از 4شنبه تعطیلات تمومه)
اینم عکس ها: