• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک فروند HTC Touch Dual

gba

Registered User
لایک‌ها
25
گوشی تمیزه تمیزه در قسمت دوربین کنار محافظش یک خش کوچک افتاده که فقط با دقت کردن معلوم میشه. تمام معلقاتش همراش هست که سالم سالم هستند.
گوشیه خیلی خوبیه سرعتشم مناسبه.(خنگ نیست). تقریبا همه منو ها رو آنی باز می کنه. از اونجایی که بدنش حالت پاکن مانند داره اصلا جای انگشت روش نمیوفته (بعد چند لحظه پاک میشه). وینوز موبایل 6،1 هم که اورجینال روی خودش بوده.
چندتا نکته هم بگم:
1- کیفیت عکساش به نظرم خیلی خوبن+کلا صفحه اش خیلی با کیفیته با اینکه vga نیست... الان من روی کمترین برایتنس گذاشتم (در زیر آفتاب هم کاملا معلومه.
2- صداش به نظرم بیش از حد انتظار بلند و با کیفیته... یه جورایی نچراله(البته نظره منه)
3-مموری sandisc 2 گییگ روشه
4- سکرین پروتکتورش روش نصبه و هیچ خط وخشی روی صفحه اش نیست.
5- گوشی wifi و gps داره که چون برای gps آنتنی تعبیه نشده پس کار نمی کنه (یعنی در حقیقت قابل استفاده نیست) wifi هم یه جورایی lock factory ـه که هنوز نتونستند بازش کنند. Android هم داره روش پورت میشه (هنوز کامل نشده ولی نسخه beta قابل استفاده هست که اگه کامل پورت بشه به احتمال زیاد بشه از wifi استفاده کرد)
6- کیبوردش 20 کلیده است (qwerty) که البته یه مدلش هست که 14 کلیدست که اون کیبوردش عین موبایل های معمولی است (سه کارکتر برای هر عدد)
7- تحویل در اصفهان حضوری در جاهای دیگه با پست.
قیمت رو هم گذاشتم 350 تومن (قیمت نوش حول و حوش 550 بود)
اینم عکس ها:
da1ff_4354.jpg

63809_4355.jpg

98ee3_4356.jpg

baa24_4357.jpg

مشخصات:http://www.gsmarena.com/htc_touch_dual-2127.php

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من خودم تاچ دوال دارم
واقعا عالیه مخصوصا از نظر سرعت ولی صداش به نظر من خیلی ضعیفه
ضمنا دوست عزیز من 2 ماه پیش سعی کردم 350 رد کنم هیچکس نخریم تو علا الدین هم نخریدن این قیمتا واسه همین منصرف شدم
فکر کنم یه ذره قیمتو بیاری پایین راحتتر بفروشی

gba

Registered User
لایک‌ها
25
یکی 320 می خواد تا شنبه هر کسی بالاتر می خواد خبرش رو بده.

بالا