• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک فروند(NetBook) نتبوک Asus 1015B (رم4-سایز10-FullHD-HDMI)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فروخته شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان یک فروند نتبوک ایسوس 1015B موجوده! فوق العاده تمیز! حتی پلاستیک های روی کیبرد و مانیتورش هم کنده نشده! مهمترین نکته در موردش اینه که گرافیک قوی داره و رمش هم 4 گیگ شده (دیفالت 1 گیگ بوده ولی برداشتم و روش 4 گیگ انداختم!) میتونه براحتی مدیای 1080p رو پخش کنه و خروجی HDMI هم داره! عمر باطریشم فوق العادست! پردازنده اش C30 (تک هسته و 1.2 گیگاهرتز - در مقابل سری C50 که 2 هسته ای 1 گیگاهرتز هستند) که خوب ارزونتر از بقیه سری APU ها هستش ولی بصرفه ترین هم محسوب میشه و پرفورمنسش تو خود ویندوزم خوبه!گرافیک روش هم ATI HD6250 ائه! هاردشم هم 250 و رنگش هم مشکی مات هستش! فقط هم گارانتی بین المللی داره و داخل ایران گارانتی نداره! یه ویندوز 7 استارتر اورجینال روش بود و منم یه ویندوز 7 خودم ریختم (64بیت) که بشه از 4گیگ رمش استفاده کرد و الان هر دو ویندوز روش هست! سایر مشخصاتش هم تو عکس ها معلومه!

قیمت نوش الان بالای 700 تومنه! اینم در حد نوئه و من قیمت پایه رو براش میزارم 450 تومن! قیمت بای اوت هم 550 تومن! به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد!

عکس ها:
1015B-0.jpg
1015B-1.jpg
1015B-2.jpg

Last edited:

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
دوست عزیز چقدر باتری نگه میداره؟ :)
البته حدس میزنم باتوجه به پردازنده 7 ساعت
اگه اینجوره پایه خریدارم

و اینکه شما کجایین؟!

Last edited:

Vin3nt

Registered User
لایک‌ها
5
یه چیزی در مورد این موجود عجیبه .اینکه چرا با این گرافیک عالی برای این دستگاه، cpu رو لا اقل Atom نذاشته.
میشه بفرمایید امتیاز ویندوز به cpu چنده ؟

خب برادر این APU هستش و پردازنده ی گرافیکی در هسته ی همون CPU هستش و پردازنده ی اتم با VGA Intel GMA هست و با ATI کلا سنخیتی نداره

کلا
AMD +ATI
و
Intel +Intel
یا
Intel +nVidia گرافیک مجزا

donya3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من نوت بوک های ایسوس قوی هستند .
نسبت به قیمت بسیار نوت بوک خوبی هستند .

piks

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. ببخشید ممکنه بفرمایید کلید روبروی پاور (دقیقاً سمت چپ) چه کاریو انجام میده؟ ممنون

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
پایه هستم
مزایده تا کی هستش ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز چقدر باتری نگه میداره؟ :)
البته حدس میزنم باتوجه به پردازنده 7 ساعت
اگه اینجوره پایه خریدارم

و اینکه شما کجایین؟!

روش زده 8.5 ساعت ولی بیشتر نگه میداره اگر وایرلسش خاموش باشه و برایتنس کم! APU های سری فیوژن خیلی خوب باطری نگه میدارن! من تهرانم!

پایه هستم
مزایده تا کی هستش ؟

والا همه دارن یه قیمت میدن! من خودم مشتری بیرون دارم که خیلی بیشتر از پایه میخواد! من میخواستم قبل از عید ردش کنم ولی اگر کم باشه قیمت همون بیرون ردش میکنم! حداقل 40 تومن رم اضافه اش میرزه! یعنی کسی بخواد نوی همینو بخره 750 باید پیاده بشه! اینم در حد نوئه! حتی 30% هم کم کنم که هیچکس همچین کاری رو با جنس نو نمیکنه بالای 550 ارزش داره!

سلام. ببخشید ممکنه بفرمایید کلید روبروی پاور (دقیقاً سمت چپ) چه کاریو انجام میده؟ ممنون

2 سمت داره! یه سمت وایرلس رو روشن خاموش میکنه یه سمت هم اسلیپ میکنه دستگاه رو!

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
وحید جان اگه 12 اینچی از سری های 1215N یا 1215B واسه فروش داشتی یه اطلاع به من بده، خریدارم.
درضمن اون 1215P خودت هنوز دستمه، فوق العادست این سری 1215

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان اگه 12 اینچی از سری های 1215N یا 1215B واسه فروش داشتی یه اطلاع به من بده، خریدارم.
درضمن اون 1215P خودت هنوز دستمه، فوق العادست این سری 1215

واقعا این سری ایسوس شاهکاره! چیزی کم نذاشته! مخصوصا تاچپد و کیبردش از همه نتبوک های هم رده بهتره! 1215 که خیلی بعید بیاد دستم! کسی که داره عمرا فروشنده نیست! الان قیمتش خیلی بالا رفته! ولی یه 1201N هست! دستگاه خوبیه اونم! اگر طرف راضی به فروش شد خبر میدم!

سلام
اگه موجوده قیمت اخر رو پ خ بزنید
سال نو مبارک

برادر داحل پی ام چند نفر حتی 500 هم خواستن ولی تا الان بالاترین قیمت تاپیک همون پایه بوده!

bdgunn

Registered User
لایک‌ها
56
واقعا این سری ایسوس شاهکاره! چیزی کم نذاشته! مخصوصا تاچپد و کیبردش از همه نتبوک های هم رده بهتره! 1215 که خیلی بعید بیاد دستم! کسی که داره عمرا فروشنده نیست! الان قیمتش خیلی بالا رفته! !

شرمنده واسه اسپم
قیمت 1215b الان در چه حدودیه؟؟
شما اپ حساب کن

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
واقعا این سری ایسوس شاهکاره! چیزی کم نذاشته! مخصوصا تاچپد و کیبردش از همه نتبوک های هم رده بهتره! 1215 که خیلی بعید بیاد دستم! کسی که داره عمرا فروشنده نیست! الان قیمتش خیلی بالا رفته! ولی یه 1201N هست! دستگاه خوبیه اونم! اگر طرف راضی به فروش شد خبر میدم!

خبرش رو بهم بده.
دستت درد نکنه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
شرمنده واسه اسپم
قیمت 1215b الان در چه حدودیه؟؟
شما اپ حساب کن

با اجازه استارتر محترم
من سه هفته پیش مدل B رو خریدم 750 . مدل p حدود 680 بود . ( شیراز )
وافعا بین نتبوکا تا قیمت زیر یه میلیون، این مدل غولی هست واسه خودش ...
..
البته اینو هم بگم که همین مدل 1015 هم بود و باهاش کار هم کردم و خیلی عالی هستن. به نظر من قیمتی که دوستمون گذاشته خیلی خوبه . و به جای اینکه آدم بخواد 1میلیون بده و یه تبلت 10 اینچ معمولی بخره میتونه این مدل نتبوک رو برداره ، چون خیلی کاربرد بیشتری داره. کیفیت صفحه نمایشش هم عالیه ...
Happy New Year

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
وحید جان در صورت انصراف سایر دوستان من 500 خریدارم

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
آقا وحید این مانیتور ۱۶ واید که ۱۰ بود رو خبر ندادی ی شد؟

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
رو خود نت بوک زده 8.5 ساعت باطری
شما الان استفاده میکنی چن ساعت نگه میداره؟
510

metall-king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش گلم انقد قرو فيس نيا . كلش چند دادا ؟ اگه 500 ميدي يا علي

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
رو خود نت بوک زده 8.5 ساعت باطری
شما الان استفاده میکنی چن ساعت نگه میداره؟
510

من اصلا استفاده نکردم:دی واقعیتش اینو برای یکی خریدم و طرف چند روز بعد گفتش که لازمش نداره و ردش کنم! اون بنده خدا هم زیاد استفاده نکرده! گفتم که حجتی پلاستیک های روشم کنده نشده! ولی قاعدتا تو استفاده عادی هم خیلی خوب باطری نگه میداره(حتی جدا از حالت کم مصرفش)

داداش گلم انقد قرو فيس نيا . كلش چند دادا ؟ اگه 500 ميدي يا علي

برادر من کجا قر امدم! یه نفر رو پیدا کن لچ تاپ در حد آک رو تو بازارچه بیاد و یهو 40% تخفیف بده! خیلی دستکاه 1 سال کارکرده رو 10% هم زیر قیمت نوش نمیدن:دی من نوشتم که به بالاترین قیمت تا فردا شب واگذار میشه! الان هم تو پی ام هم تو تاپیک دوستان بالای 500 خواستن! منم دندون گرد نیستم و این جنسم طلا نیست پس اخرش به قیمتی خریدار داره میفروشم!

آقا وحید این مانیتور ۱۶ واید که ۱۰ بود رو خبر ندادی ی شد؟

برادر باید برم از انبار بیارم و ازشون عکس بندازم و بعدش تاپیک بزنم! کلی کار داشت و منم وقت نداشتم!×

دوستان به بالاترین قیمت تا امروز هارد واگذار میشه! هر کسی بالاترین قیمت بود خودش پی ام برای هماهنگی!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا