• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک لایسنس ویندوز 8 پرو****((زیر قیمت))*****

mostafa888

Registered User
لایک‌ها
52
سلام به همه ی عزیزان

یه لایسنس ویندوز 8 پرو دارم ، چون لپ تاپ جدید خودش ویندوز 8 هست اینو دیگه لازم ندارم

قیمت پایه و غیر پایه : 40000 تومان

قیمت زیر پایه لطفا نباشه

فقط خواهشا تو سر لایسنس نزنین این دیگه نه استهلاک داره نه دست دوم می شه

فردا روی این سیستم ویندوز 7 نصب می کنم و لایسنس آماده برای کسی که بخواد بخره

در ضمن خریدار محترم اول پرداخت می کنه بعد لایسنس و تحویل می گیره

2013-03-25 00.04.01.jpg

جالبه کسی ویندوز اورجینال نمی خواد؟

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
عزیز لایسنس ویندوز روی هر سیستمی فعال بشه، روی همون ثبت میشه... یعنی شما روی سیستم دیگه ای نمی توانی نصبش کنی... مگر اینکه لایسنس شما نوع خاصی باشه که بشه، وگرنه در حالت عادی غیر قابل ترانسفره حتی اگه سیستم اول رو نابود کنی!

mostafa888

Registered User
لایک‌ها
52
عزیز لایسنس ویندوز روی هر سیستمی فعال بشه، روی همون ثبت میشه... یعنی شما روی سیستم دیگه ای نمی توانی نصبش کنی... مگر اینکه لایسنس شما نوع خاصی باشه که بشه، وگرنه در حالت عادی غیر قابل ترانسفره حتی اگه سیستم اول رو نابود کنی!
ممنون عزیز بابت راهنماییت
کاش زودتر می گفتی ویندوز و عوض نمی کردم
فروش منتفی پس

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ممنون عزیز بابت راهنماییت
کاش زودتر می گفتی ویندوز و عوض نمی کردم
فروش منتفی پس

عزیز من آخرین اطلاعی که دارم مال ویندوز 7 هست و بعیده که مایکروسافت رویه اش رو عوض کرده باشه... به هر حال گفتم شاید لایسنس شما طور خاصی باشه که بشه. مثلاً لایسنسهای msdn با retail یا oem فرق میکنن... چارش اینه که شما به خریدار میدید اونم ویندوزش رو اکتیو میکنه... اگه همون اول پیغام داد که این لایسنس روی سیستم دیگه ای ثبت شده، خب شما پول خریدار رو پس میدید و خریدار هم با لایسنس کار خاصی نمیتوانه بکنه... ولی اگر با موفقیت فعال شد که خب همه چیز به خوبی پیش رفته...

با لایسنسهای آرواتو میتوانید به مایکروسافت هم ایمیل بزنید... یه ایمیل بزنید که سیستمتون سوخته و میخواید روی سیستم جدید لایسنس رو استفاده کنید... شاید جواب بدن که میتوانید این کارو بکنید یا براتون reset کنن...

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
عزیز من آخرین اطلاعی که دارم مال ویندوز 7 هست و بعیده که مایکروسافت رویه اش رو عوض کرده باشه... به هر حال گفتم شاید لایسنس شما طور خاصی باشه که بشه. مثلاً لایسنسهای msdn با retail یا oem فرق میکنن... چارش اینه که شما به خریدار میدید اونم ویندوزش رو اکتیو میکنه... اگه همون اول پیغام داد که این لایسنس روی سیستم دیگه ای ثبت شده، خب شما پول خریدار رو پس میدید و خریدار هم با لایسنس کار خاصی نمیتوانه بکنه... ولی اگر با موفقیت فعال شد که خب همه چیز به خوبی پیش رفته...

با لایسنسهای آرواتو میتوانید به مایکروسافت هم ایمیل بزنید... یه ایمیل بزنید که سیستمتون سوخته و میخواید روی سیستم جدید لایسنس رو استفاده کنید... شاید جواب بدن که میتوانید این کارو بکنید یا براتون reset کنن...
آره رفیق راست میگه منم یه بار کارم گیر کرد به ساپورت پی اس ان ایمیل زدم از این خانومای ایرانسلم قشنگتر جواب میدن
امتحانش ضرری نداره

mostafa888

Registered User
لایک‌ها
52
از راهنمایی همه دوستان ممنونم
این لایسنس رو من آپدیت برای ویندوز 7 گرفتم
حالا یه ایمیل می زنیم ضرر که نداره

بالا