NTV
Registered User
- نوشتهها
- 520
- لایکها
- 18
به دلایلی تصمیم به فروش سیستم و مخلفاتش گرفتم. یک کیس کامل البته بدون هارد.
مادربورد: EliteGroup 7050VT-M5
ECS GF7050VT-M5 Reviews & Tests - alaTest.co.uk
علاوه بر کارت گرافیک سیستم، مادربورد یک گرافیک آنبورد برای مواقع لزوم داره که گرافیک بدی هم نیست. کیفیت مادربورد بسیار خوبه. کلا در گیمنت ها زیاد از الایت استفاده میشه چون مرگ نداره.

گرافیک: Sapphire Radeon HD 4670
Newegg.com - SAPPHIRE 100255L Radeon HD 4670 512MB 128-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
خیلی از بازیهای روز مثل Mafia 2 رو باهاش بازی کردم و جواب داده. البته نه با بالاترین کیفیت.

رم: Apacer 2Gigabyte 2*1Gig
Apscer 1GB DDR2 800 - [url]www.xfxtrade.com - www.xfxtrade.com[/url]
ایشون هم رم خوبیه. دو محافظ فلزی اطرافش باعث میشه زیاد داغ نکنه و سرعت بالاتر بره.

سیپییو: Intel® Pentium® Processor Dual Core E2160
Intel� Pentium� Processor E2160 (1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
مشخصاتش در لینک سایت سازنده موجوده. زیاد در زمینه سیپییو تخصص ندارم

رام: LG DVD Rom GDR8163B

کیس: NEXtec 202
بیش از همه دل کندن از این برام سخته.
خیلی قیافهاش رو دوست داشتم.

پاور: Elegance P4-900
پاور نسبتا معمولیه. سیستم رو جواب میده.

مودم: Zoltrix Internal Modem
اکثر قطعات مثل مادربورد، گرافیک، سیپییو، رم، دیویدی رام و... دارای جعبه هستند ولی گارانتی ندارن. مدت کارکردشون هم متفاوته چون خودم سیستم رو بستم و طی مرور زمان قطعاتش رو عوض کردم. تمام قطعات سالم هستند. فقط روی کیس چند تا خط هست.
به خریدار یک ست دسته بازی دو نفره آماتور و یک رم ریدر همه کاره اشانتیون داده میشه. اگه خواست موس و کیبورد معمولی که روی دستگاه بود و استفاده میشد رو هم بهش میدم.
عکسهای خود دستگاه:

قیمت پایه: 300
بسیاری از دوستان من رو در این انجمن میشناسن و میدونن تا بحال با کسی برخورد بد نداشتم، پس خواهش میکنم بحث کارشناسی و قیمت گذاری و اسپم بازی و جر و بحثهای شخصی نکنید. هر کس خریداره قیمت مد نظرش رو اینجا یا در پیغام خصوصی اعلام کنه تا به بالاترین پیشنهاد فروخته بشه.
موفق باشید
مادربورد: EliteGroup 7050VT-M5
ECS GF7050VT-M5 Reviews & Tests - alaTest.co.uk
علاوه بر کارت گرافیک سیستم، مادربورد یک گرافیک آنبورد برای مواقع لزوم داره که گرافیک بدی هم نیست. کیفیت مادربورد بسیار خوبه. کلا در گیمنت ها زیاد از الایت استفاده میشه چون مرگ نداره.

گرافیک: Sapphire Radeon HD 4670
Newegg.com - SAPPHIRE 100255L Radeon HD 4670 512MB 128-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
خیلی از بازیهای روز مثل Mafia 2 رو باهاش بازی کردم و جواب داده. البته نه با بالاترین کیفیت.

رم: Apacer 2Gigabyte 2*1Gig
Apscer 1GB DDR2 800 - [url]www.xfxtrade.com - www.xfxtrade.com[/url]
ایشون هم رم خوبیه. دو محافظ فلزی اطرافش باعث میشه زیاد داغ نکنه و سرعت بالاتر بره.

سیپییو: Intel® Pentium® Processor Dual Core E2160
Intel� Pentium� Processor E2160 (1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
مشخصاتش در لینک سایت سازنده موجوده. زیاد در زمینه سیپییو تخصص ندارم

رام: LG DVD Rom GDR8163B

کیس: NEXtec 202
بیش از همه دل کندن از این برام سخته.

پاور: Elegance P4-900
پاور نسبتا معمولیه. سیستم رو جواب میده.

مودم: Zoltrix Internal Modem
اکثر قطعات مثل مادربورد، گرافیک، سیپییو، رم، دیویدی رام و... دارای جعبه هستند ولی گارانتی ندارن. مدت کارکردشون هم متفاوته چون خودم سیستم رو بستم و طی مرور زمان قطعاتش رو عوض کردم. تمام قطعات سالم هستند. فقط روی کیس چند تا خط هست.
به خریدار یک ست دسته بازی دو نفره آماتور و یک رم ریدر همه کاره اشانتیون داده میشه. اگه خواست موس و کیبورد معمولی که روی دستگاه بود و استفاده میشد رو هم بهش میدم.
عکسهای خود دستگاه:

قیمت پایه: 300
بسیاری از دوستان من رو در این انجمن میشناسن و میدونن تا بحال با کسی برخورد بد نداشتم، پس خواهش میکنم بحث کارشناسی و قیمت گذاری و اسپم بازی و جر و بحثهای شخصی نکنید. هر کس خریداره قیمت مد نظرش رو اینجا یا در پیغام خصوصی اعلام کنه تا به بالاترین پیشنهاد فروخته بشه.
موفق باشید
Last edited: