سلام دوستان
من یه گوشی جدید خریدم میخوام واسه همین گوشی قبلیمو بفروشم
این ان 73 جزو بهترین گوشی هام بود که از اول زمان خریدش دست خودم بوده کاملا تمیز و سالمه یه خط و خش و ضربه خوردگی رو گوشی نیست
دوربین به خوبی و با کیفیت کار میکنه ... سیمبینشو اخرین آپدیت کردم به اخرین نسخه موجودش ..
جعبش هنوز نوئه نوئه ...
اقلام موجود :
گوشی n73 me یا موزیکال (موزیکال از معمولی گرون تره)
جعبه کاملا سالم با کاتالوگ ....
شارژر ...
هندزفری و کابل اتصال به کامپیوتر نداره فقط .. که جفتش رو هم 10 تومنم نمیشه !!
عکسای گوشی زیر موجوده ... قیمت پایه این گوشی رو مفت میذارم ... 150 .. به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه .. تحویل فقط کرج حضوری .. باقی جاها یا بیاید بگیرید یا پست (هزینه پست هم اول و با خریدار محترم)
دوستانی که با معامله گوشی داشتن میشناسنمون ... میدونن گوشی خراب دست کسی نمیدیم ... 24 ساعتم مهلت تست رو گوشی هست ..
عکس ها: (به خاطر کیفیت بد عذر میخوام)

من یه گوشی جدید خریدم میخوام واسه همین گوشی قبلیمو بفروشم
این ان 73 جزو بهترین گوشی هام بود که از اول زمان خریدش دست خودم بوده کاملا تمیز و سالمه یه خط و خش و ضربه خوردگی رو گوشی نیست
دوربین به خوبی و با کیفیت کار میکنه ... سیمبینشو اخرین آپدیت کردم به اخرین نسخه موجودش ..
جعبش هنوز نوئه نوئه ...
اقلام موجود :
گوشی n73 me یا موزیکال (موزیکال از معمولی گرون تره)
جعبه کاملا سالم با کاتالوگ ....
شارژر ...
هندزفری و کابل اتصال به کامپیوتر نداره فقط .. که جفتش رو هم 10 تومنم نمیشه !!
عکسای گوشی زیر موجوده ... قیمت پایه این گوشی رو مفت میذارم ... 150 .. به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه .. تحویل فقط کرج حضوری .. باقی جاها یا بیاید بگیرید یا پست (هزینه پست هم اول و با خریدار محترم)
دوستانی که با معامله گوشی داشتن میشناسنمون ... میدونن گوشی خراب دست کسی نمیدیم ... 24 ساعتم مهلت تست رو گوشی هست ..
عکس ها: (به خاطر کیفیت بد عذر میخوام)