hightimes360
Registered User
سلام دوستان. ایکس باکسمو میخوام بفروشم. دستگاه 120 گیگ الایت مشکی رنگ هست با برد جاسپر. دستگاه بسیار تمیز و سالم. با 2 دسته ارجینال یکی مشکی یکی سفید و کابل اتصال به مانیتور و هدفون. کارتون دستگاه هم سالم هست. همراه با حدود 25-30 بازی که gta v و killer is dead هم هست. قیمت رو هم با توجه به نیاز مالی پایین میدم.
قیمت پایه 650.000
به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.
در ضمن من تهران هستم و حضوری هم مشکلی نیست. خریداران محترم شهرستانی هم اول واریز وجه بعد ارسال. اعتماد سازی هم می شود هرطور که بخوان.
با خریدار واقعی راه میام.
این شمارم شاید نتونم اینجا بیام 09387894736 اگه سوالی داشتید تماس یه اس ام اس بدید در خدمتم. همونطور که گفتم علت فروش نیاز شدید مالی هست. دوستان میتونید قیمتهارو مقایسه کنید. همچنین آگهی در جمعه بازار همشهری هم چاپ خواهد شد همین 5 شنبه. با تشکر.
قیمت پایه 650.000
به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.
در ضمن من تهران هستم و حضوری هم مشکلی نیست. خریداران محترم شهرستانی هم اول واریز وجه بعد ارسال. اعتماد سازی هم می شود هرطور که بخوان.
با خریدار واقعی راه میام.
این شمارم شاید نتونم اینجا بیام 09387894736 اگه سوالی داشتید تماس یه اس ام اس بدید در خدمتم. همونطور که گفتم علت فروش نیاز شدید مالی هست. دوستان میتونید قیمتهارو مقایسه کنید. همچنین آگهی در جمعه بازار همشهری هم چاپ خواهد شد همین 5 شنبه. با تشکر.
فایل های ضمیمه
Last edited: