ادرس سایت: دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم
موضوع: دانلود فیلم و سریال
هزینه ماهانه: 2 هزار تومن هزینه ماهانه هاست (100 مگابایت) و 13 هزار تومان هزینه ماهانه سرور (رم 512 المان)
آیپی ورودی: 700 الی 900
تعداد کاربران: 864
درامد ماهانه: علاقه ای به این کار نداشتم (بیشتر برای سرگرمی سایت رو زدم) اما شما به راحتی میتونید درامد کسب کنید
سایت کاملا بهینه شده و با ویرایش هایی که تو قالب انجام شده پست دادن خیلی اسون شده و زمان کمتری میبره بنده نیز 1 هفته خریدار رو پشتیبانی میکنم
رمز وبگذر: اعلام کنید تا پ.خ بشه
سایت نویسنده ای ندارد (اول 5 نفر بودیم که تک تک جدا شدن) ولی در همین پ ت کسانی هستند که به خریدار میتونن کمک کنند
قیمت پایه: 100 هزار تومن ( 1اکانت 3 ماه ـه آپلود باز هم داره که در صورت درخواست +15 باید پرداخت بشه اکانت 3 ماهه و تازه خریداری شده)
-------
ادرس سایت: مرجع دانلود نرم افزار اندروید - AndroGet
موضوع: دانلود نرم افزار و بازی اندروید
هزینه ماهانه: ندارد ! هاست 250 مگابایت 1 ساله
ایپی ورودی: 10 الی 40
درامد ماهیانه: -
این سایت هم کاملا بهینه و قالب آن اختصاصی است
قیمت پایه : فروخته شد
خریدار این سایت رو هم تا 1 هفته پشتیبانی میکنم
اما دلیل فروش: سایت فیلم کده رو من با 4 تا از دوستان راه اندازی کردم و همه هزینه های سایت رو هم خودم میدادم که کم کم دوستان جدا شدن و من هم با مشغله هایی که دارم (طراحی، فروشگاه و ... ) دیگه توانایی مدیریت و پست دادن تو این سایت ها رو ندارم و سایت اندرو گت هم به خاطر نبود وقت هست.
دوستانی که علاقه مند به خرید این سایت ها هستن لطفا اعلام کنند - با تشکر
موضوع: دانلود فیلم و سریال
هزینه ماهانه: 2 هزار تومن هزینه ماهانه هاست (100 مگابایت) و 13 هزار تومان هزینه ماهانه سرور (رم 512 المان)
آیپی ورودی: 700 الی 900
تعداد کاربران: 864
درامد ماهانه: علاقه ای به این کار نداشتم (بیشتر برای سرگرمی سایت رو زدم) اما شما به راحتی میتونید درامد کسب کنید
سایت کاملا بهینه شده و با ویرایش هایی که تو قالب انجام شده پست دادن خیلی اسون شده و زمان کمتری میبره بنده نیز 1 هفته خریدار رو پشتیبانی میکنم
رمز وبگذر: اعلام کنید تا پ.خ بشه
سایت نویسنده ای ندارد (اول 5 نفر بودیم که تک تک جدا شدن) ولی در همین پ ت کسانی هستند که به خریدار میتونن کمک کنند
قیمت پایه: 100 هزار تومن ( 1اکانت 3 ماه ـه آپلود باز هم داره که در صورت درخواست +15 باید پرداخت بشه اکانت 3 ماهه و تازه خریداری شده)
-------
ادرس سایت: مرجع دانلود نرم افزار اندروید - AndroGet
موضوع: دانلود نرم افزار و بازی اندروید
هزینه ماهانه: ندارد ! هاست 250 مگابایت 1 ساله
ایپی ورودی: 10 الی 40
درامد ماهیانه: -
این سایت هم کاملا بهینه و قالب آن اختصاصی است
قیمت پایه : فروخته شد
خریدار این سایت رو هم تا 1 هفته پشتیبانی میکنم
اما دلیل فروش: سایت فیلم کده رو من با 4 تا از دوستان راه اندازی کردم و همه هزینه های سایت رو هم خودم میدادم که کم کم دوستان جدا شدن و من هم با مشغله هایی که دارم (طراحی، فروشگاه و ... ) دیگه توانایی مدیریت و پست دادن تو این سایت ها رو ندارم و سایت اندرو گت هم به خاطر نبود وقت هست.
دوستانی که علاقه مند به خرید این سایت ها هستن لطفا اعلام کنند - با تشکر
Last edited: