• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 عدد توتون دانهیل از آمریکا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان من حدود 4 ساله که پیپ میکشم و یکی از بستگانم که کالیفرنیا زندگی میکنه برام هر ماه توتون میفرسته.یک مدتی هست دارم دوز نیکوتین رو کم میکنم اما ایشون این ماه 2 تا توتون ویرجینیا دانهیل فرستادن که نیکوتین بالای دارهواسه همین تصمیم گرفتم توتون های این ماه رو بفروشم.این مدل توتون ها بیشتر گیرایی دارند تا بوی اسانس.بوی اسانس حدود 30 درصد و گیرایی 70 درصد هست.قوطی آبی رو باید فقط شب ها کشید چون القای خواب رو به همراه داره.در مورد اصل بودنشون اگر شماره بارکدشون رو توی گوگل بزنید متوجه اصل بودنشون میشید حتی کشوری که توتون ارسال شده رو هم میگه که به آمریکا وارد شده برای فروشدوستان اگر کسی خواست هر قوطی رو به مبلغ 25 تومن میدم.اسمشون رو یک سرچی بزنید میبینید چقدر قیمتشون و من چه قیمتی میدم.هزینه پست هم با خریداره

اینم لینک نظرات دیگران در مورد این دو توتونDunhill - Standard Mixture Medium pipe tobacco reviews

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اوففففففف !!! حاجی خودت از اینا می کشی ؟!

کلت نمی ترکه ؟!

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اوففففففف !!! حاجی خودت از اینا می کشی ؟!

کلت نمی ترکه ؟!
ها ها ها داداش من 4 ساله پیپ میکشم الان یک کلکسیون حدود 300 تا توتون اسانس دار و ویرجینی دارم و به جرعت میگم توتونی که تو ایران بخری توتون نیست آشغاله
فقط ٢ تا قوطي داريد؟؟
قيمت نهايي رو پخ كن
والا من فروشنده نیستم برای مصرف خودم هستن اینا هم.والا از این توتون تو ایران که پیدا نمیکنی تو سایت های انگلیسی هم ببینی زیر 20 دلار نزدن.راستشو بخوای برای من 15 دلار در اومده پول حملش تا ایرانم که بماند.کمتر راه نداره داداش چون ارزشش خیلی بیشتر از این قیمتاس

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سر سختی نکن همشهری.خودتم میدونی همین قیمتم براش کمه دادا

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
NightCap رو من میخوام به شرط اینکه پول پست اش با شما باشه D: .. چون اینجوری خیلی گرون درمیاد ..

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
باور کنید کم گفتم قیمت رو پول آوردنش از آمریکا رو حساب نکردم قیمتشم که 15 دلار خریدن پس کمم گفتم دادا.بعدم چیزی نمیشه پستش همه توتونا 50 گرمی هستن که وزن زیادی ندارن.جسارت نباشه دوست عزیز ولی اگر تجربه کشیدن پیپ ندارید یا تا حالا از توتون های بدون اسانس و ویرجین استفاده نکردین اینو نخرین چون بسیار سنگین هست و القای خواب میکنه که شاید واسه کسی که سنگین نکشیده خطر داشته باشه

آپپپپپپپپ

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
داداش توتون Strong میدونم چیه .. ما خودمون دودیم ... از این نظر که 9 دلار بود گفتم .. حالا شما میگی 15 دلار خریدی که هیچ D:

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اولش هم عرض کردم جسارت نباشه.لطفا لینک فروش نایت کپ به قیمت 9 دلار رو بدید من میخوام اگر به این قیمت باشه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
خوب شما به جای زود قضاوت کردن یک کار کن. یک اکانت بساز اضافش کن به سبد خریدت و مقصد رو کالیفرنیا انتخاب کن بعد ببین چقدر قیمت میده.پسر خوب اینا 12 دلار و کردن 9 دلار بعد ببین چقدر روش کشیدن.شما تا کالیفرنیا 17 دلار میدی یعنی 34 هزار تومن که تا همینجا قیمت من 10 تومن زیر این قیمته.از کالیفرنیا تا اینجا هم دلال کمتر از 20 تومن نمیگیره ازت.خودت حساب کن قیمتش چند میشه.مشکل ما اینه یکی بیاد یک سری هزینه ها رو در نظر نگیره تا قیمت واسه یکی مثل شما کمتر بیفته بدتر میکنید.واقعا فکر میکنی میتونی این توتون رو گیر بیاری؟.زشته تو سر مال کسی زدن.من به شما نمیفروشم حتی اگه به قیمت طلا بخری چون قدر عافیت رو نمیدونی.یا علی مدد لطفا تو این تاپیک نیا دوست عزیز

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اولا که من دوست شما نیستم .. شما انگار با خودت درگیری داری .. اول میای میگی کجا 9 دلار میدن ما نشون میدیم بعد پرخاش میکنی ..

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
کجا 9 دلار؟ میگم برو خرید کن تا مرحله آخر پول رو میزنه 17 دلار با هزینه پست نه 9 دلار فقط گفتم حرف الکی نزن وقتی خریدار نیستی.پرخاش نکردم حقیقت رو گفتم شما حقت این بود من این توتون ها رو به قیمت دونه ای 40 تومن میذاشتم بعد میومدی میگفتی تخفیف داره منم میگفتم بلههه بیا به35 میدم شما هم خرید میکردی خوشحال که تو پاچت نرفته اما یکی که میاد قیمت نهایی رو میزنه میزنی تو سر مال.شما اگر راست میگی خوب خرید کن اگر مثل همین توتون رو کمتر از 50 تومن خریدی من هزارتا ازت میخرم.یکم منصف باش کی توتون اصل رو اینم این برند رو به 25 میده که میای بز خر کنی؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من تو سر مال شما که نزدم .. من گفتم همون 25 نایت کپ رو به ما بدید همین .. D:

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
شما اگر نایت کپ به 25 تومن پیدا کردی بخر.من گفتم به قیمت طلا هم بخری نمیدم چون ارزش توتون خوب و قیمت منصفانه رو نمیدونی.ممنون میشم دیگه تو این تاپیک پست ندید یا علی. (بدون پرخاش)

e.rohani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این قیمت پول پستش از آمریکا نمیشه.من از ایشون خرید کردم قیمت و انصافشون بی نظیره

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان توتون ها به یوزر vip965007 فروخته شد.ممنون از همکاری ایشون.لطفا تاپیک بسته شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا