• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 عدد هارد 500 وسترن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام
2 عدد هارد آکبند با گارانتی سازگار از این مدلی که در لینک زیر هست دارم هنوز زرورقش باز نشده به بهترین پیشنهاد .
علت فروش: 10 تا خریدم 8 تاش مورد نیاز شد فروشنده گفتش پس میگیرم ولی حالشو ندارم ببرم براش. اگر معامله نشد بهش پس میدم.
اتمام مزایده: فردا دنبال 3 تومن 5 تومنش نیستم اگر پیشنهاد خوبی بدید باهاتون میبندم.
Western Digital - SATA 2 - 500GB + ― RayanSaba - رایان صبا
فکر نمیکنم عکس لازم باشه چون آکبندن 10 تا دارم هر کی خواست بیاد 2 تاشو سواکنه ببره.

قیمت پایه: 1000 تومن اگه تا آخرفردا شد 2000 تومن هم میفروشم. پیشنهادات خودتون رو بگید.

قیمت خارج از مزایده : هر عدد 140 تومن البته این قیمت تا 1 ساعت دیگه چون فردا خدا بزرگه.

alksdj

Registered User
لایک‌ها
257

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
پایه خریدارم
دوست عزیز میدونید مزایده یعنی اینکه یه مبلغی رو پایه بگزارید؟ ولی اشکال نداره فعلا 1000 تومن مال شما البته برای هر کدوم از هاردا که جمعا 2000 تومن.
البته یادم رفت بگم به شهرستان نمیفروشم به خاطر درد سرهای پست و گرفتن پولش.

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
2تا هارد را خیلی بردارم 2500 تومن:D

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
سلام
2 عدد هارد آکبند با گارانتی سازگار از این مدلی که در لینک زیر هست دارم هنوز زرورقش باز نشده به بهترین پیشنهاد .
علت فروش: 10 تا خریدم 8 تاش مورد نیاز شد فروشنده گفتش پس میگیرم ولی حالشو ندارم ببرم براش. اگر معامله نشد بهش پس میدم.
اتمام مزایده: فردا دنبال 3 تومن 5 تومنش نیستم اگر پیشنهاد خوبی بدید باهاتون میبندم.
Western Digital - SATA 2 - 500GB + ― RayanSaba - رایان صبا
فکر نمیکنم عکس لازم باشه چون آکبندن 10 تا دارم هر کی خواست بیاد 2 تاشو سواکنه ببره.
قیمت پایه: 1000 تومن اگه تا آخرفردا شد 2000 تومن هم میفروشم. پیشنهادات خودتون رو بگید.
قیمت خارج از مزایده : هر عدد 140 تومن البته این قیمت تا 1 ساعت دیگه چون فردا خدا بزرگه.

صحبتها و شرایطتون ضد و نقیض هستن

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
صحبتها و شرایطتون زد و نقیض هستن
عهمد آغا عاخح دیگح زد و نغیظم کجا بود داداش منزورم عینح کح دنبال یغرون دوظارش نیستم راصط گفطی علان دیدم زدونغیظ شده ملاک حمینی کح عحمد جون گفط مظایده طا 12 زهر فردا ولی حر کی غیمط خارج از مظایده بخواد امشب طمومش میکنیم .

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
فعلا دوتاش 120 مال من

عهمد آغا عاخح دیگح زد و نغیظم کجا بود داداش منزورم عینح کح دنبال یغرون دوظارش نیستم راصط گفطی علان دیدم زدونغیظ شده ملاک حمینی کح عحمد جون گفط مظایده طا 12 زهر فردا ولی حر کی غیمط خارج از مظایده بخواد امشب طمومش میکنیم .

عیول یادم عنداخطی یکم قلت عملایی بنویسم

محلطشو بیشطر کنید چون طا فردا زحر بفرز حم که طموم بشه نمیشه پثط کرد

alpine91

Registered User
لایک‌ها
29
1 کیشو 85 خریدارم . اما تا فردا قبل از ظهر میخوام اگر میتونید تحویل بدید در خدمتم.

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
برای اخرین بار 2تاش 122

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
فعلا دوتاش 120 مال من

عیول یادم عنداخطی یکم قلت عملایی بنویسم

محلطشو بیشطر کنید چون طا فردا زحر بفرز حم که طموم بشه نمیشه پثط کرد
مهلتشو نمیخوام بیشتر کنم چون حوصله ندارم فعلا برای شما.
1 کیشو 85 خریدارم . اما تا فردا قبل از ظهر میخوام اگر میتونید تحویل بدید در خدمتم.

سعیم بر اینه که تکی نفروشم ولی اگر پایان مزایده رسید و برنده نخواست تکش میکنم.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان اگه کسی حتی خارج از فروم به قیمت خارج از این مزایدمون هم بخواد من میفروشما نگید نگفتم. پست اول گفتم.منتها فرداش به قیمت بازار خارج از مزایده.الان 140 فروشندم هر عدد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا