oMidking
Registered User
- نوشتهها
- 409
- لایکها
- 23
با سلام
این گوشیها یکی مال خودم هست و یکی مال داداشم
در عرض 2 هفته گوشیهای هر دو مون سکته کردن ( ظاهرا خیلی بهم علاقع داشتم ) دی:
ظاهر گوشیها خیلی تمیز و در حدآک هست
مورد 1
گوشی خودم هست که مشکل تاچ داره یعنی یه قسمت زیادی از تاچ کار نمیکنه و بعضی جاهاش میگیره بردم تعمیرکار اول گفت از تاچه و باید عوض شه و بعد از چن روز گفت روش تاچ تست کردم اونم همینجوری بوده و ایراد از ic تاچ هست که روی برد گوشیه و اون باید عوض بشه که icش هم باید از برد اوراقی پیدا کنی !
این گوشی نه شارژر دارد و نه هندزفری - کارتن دارد
مورد 2
گوشی داداشم که به شارژر فندکی وصل کرد و یهو گوشی خاموش شد بعد که شارژر رو با گوشی خودم شارژر کردم و گذاشتم روش بعد یه دقیق دیدم گوشی داغ میشه و اخطار باتری داد ،فهمیدم که ایراد داره سریع باتری رو از روش برداشتم و بردم تعمیرگاه بعد ایشون بازم تشخیص داد ایراد از ic تغذیه هست و انم گیر نمیاد و باید از رو برد اوراقی پیدا کنی !
این گوشی همه لوازمش هست
خلاصه ابن دو تا گوشی الان همینجوری مونده و نمیشه استفاده کرد گذاشتم اینجا بلکه یکی که تعمیر کار منصف باشه بخره و درست کنه
قیمت پایه برای هر گوشی 100 تومن
زیر این قیمت نمیدم چون تعمیر کار خودش اینقدر میخره ازمون
این گوشیها یکی مال خودم هست و یکی مال داداشم
در عرض 2 هفته گوشیهای هر دو مون سکته کردن ( ظاهرا خیلی بهم علاقع داشتم ) دی:
ظاهر گوشیها خیلی تمیز و در حدآک هست
مورد 1
گوشی خودم هست که مشکل تاچ داره یعنی یه قسمت زیادی از تاچ کار نمیکنه و بعضی جاهاش میگیره بردم تعمیرکار اول گفت از تاچه و باید عوض شه و بعد از چن روز گفت روش تاچ تست کردم اونم همینجوری بوده و ایراد از ic تاچ هست که روی برد گوشیه و اون باید عوض بشه که icش هم باید از برد اوراقی پیدا کنی !
این گوشی نه شارژر دارد و نه هندزفری - کارتن دارد
مورد 2
گوشی داداشم که به شارژر فندکی وصل کرد و یهو گوشی خاموش شد بعد که شارژر رو با گوشی خودم شارژر کردم و گذاشتم روش بعد یه دقیق دیدم گوشی داغ میشه و اخطار باتری داد ،فهمیدم که ایراد داره سریع باتری رو از روش برداشتم و بردم تعمیرگاه بعد ایشون بازم تشخیص داد ایراد از ic تغذیه هست و انم گیر نمیاد و باید از رو برد اوراقی پیدا کنی !
این گوشی همه لوازمش هست
خلاصه ابن دو تا گوشی الان همینجوری مونده و نمیشه استفاده کرد گذاشتم اینجا بلکه یکی که تعمیر کار منصف باشه بخره و درست کنه
قیمت پایه برای هر گوشی 100 تومن
زیر این قیمت نمیدم چون تعمیر کار خودش اینقدر میخره ازمون