amdj
Registered User
- نوشتهها
- 871
- لایکها
- 39
با سلام خدمت شما دوستان و سروران گرامی
در این تاپیک 2 عدد گوشی سونی اریکسون مدل W995 و T700 را برای فروش گذاشتم.
یکی از گوشیها متعلق به خودمه و دومی برای برادرمه که از من خواسته بفروشم.
هر دو فوق العاده تمیز بوده و هیچگونه خط و خشی ندارند و از اول دست من و برادرم بوده.
در مورد سلامت هر دو گوشی تضمین 100% میدم و مهلت تست هم میدم.

خدمت دوستانی که اولین باره تاپیک من رو میبینند عرض کنم که در تاپیک قبلی هم من 4 گوشی و دوربین فروختم که همه خریدارها از خریدشون خیلی راضی بودند.
در لینک زیر نظرات دوستانی که از من خرید کردند رو میتونید ملاحظه کنید:
http://forum.persiantools.com/t229768-page6.html#post4201046
http://forum.persiantools.com/t229768-page7.html#post4219604
از لحاظ امتیاز هم تا بحال 4 امتیاز مثبت گرفتم که البته اگر فراموشی بعضی از دوستان نبود شاید حداقل دو برابر میشد.
در هر صورت اگر نیاز به اعتمادسازی بیشتر باشه من در خدمت دوستان هستم.
1.Sony Ericsson W995 (فروخته شد)
این گوشی که البته نیاز به معرفی نداره و همه دوستان میدونند آخرین گوشی سری کلاسیک واکمن ها که در واقع میشه گفت پادشاه واکمن ها در دوره خودش بود.
این گوشی برای دوستداران موسیقی واقعا عالیه. صدای دو اسپیکر استریوی این گوشی بدون اغراق در بین همه گوشیها کم نظیره. واکمن پلیر این گوشی هم کارکردن باهاشو لذت بخش تر کرده.
البته این گوشی دوستداران عکاسی رو هم نا امید نمیکنه. این گوشی با دوربین 8.1 مگاپیکسلی و تنظیمات عکاسی کامل مشابه گوشیهای سایبرشات عکسهای خوبی میگیره.
در ساخت بدنه گوشی از آلومینیوم استفاده شده که باعث زیبایی و دوام بیشترش شده. در ضمن هم کیبورد فارسی داره و هم زبان گوشی رو میشه بطور کامل فارسی کرد.
باقی محسنات گوشی رو هم میتونید توی بررسیهای سایتهای معرفی گوشی بخونید.
گوشی من به رنگ مشکیه و تمام لوازم همراه گوشی و کارتنش هم موجوده.

2.Sony Ericsson T700 (فروخته شد)
این گوشی هم ظاهر شکیلی داره(بخاطر استفاده از آلومینیوم در ساخت بدنه) و هم سبک و نازکه در عین حال که بدنه محکمی داره.
عمر باتری خوبی داره و با دوربین 3.2 مگاپیکسلی عکسهای قابل قبولی میگیره. موزیک پلیرش هم شباهت زیادی به واکمن پلیر داره.
این گوشی هم کیبورد فارسی داره و هم زبان گوشی رو میشه بطور کامل فارسی کرد.
گوشی من به رنگ مشکی - نقره ایه و تمام لوازم همراه گوشی و کارتنش هم موجوده.

اگر سوالی بود من در خدمتم.
ممنون میشم در تاپیک قیمتهای پیشنهادیتون رو اعلام کنید.
در ضمن قیمت پایه به شرح زیر میباشد:
با توجه به اینکه حتی یک پیشنهاد قیمت نه در تاپیک و نه در پ خ ها ندیدم مجبورم خودم یه قیمت حدودی اعلام کنم.
هیچکدام از این دو مدل در حال حاضر موجود نیست که به عنوان قیمت مبنا قرار بدم به همین دلیل قیمت خرید خودم رو ملاک قرار میدم.
از قیمت خریدم حدود 40-50% کم میکنم که فکر میکنم منطقی باشه.
W995=>185 T700=>115
در این تاپیک 2 عدد گوشی سونی اریکسون مدل W995 و T700 را برای فروش گذاشتم.
یکی از گوشیها متعلق به خودمه و دومی برای برادرمه که از من خواسته بفروشم.
هر دو فوق العاده تمیز بوده و هیچگونه خط و خشی ندارند و از اول دست من و برادرم بوده.
در مورد سلامت هر دو گوشی تضمین 100% میدم و مهلت تست هم میدم.

خدمت دوستانی که اولین باره تاپیک من رو میبینند عرض کنم که در تاپیک قبلی هم من 4 گوشی و دوربین فروختم که همه خریدارها از خریدشون خیلی راضی بودند.
در لینک زیر نظرات دوستانی که از من خرید کردند رو میتونید ملاحظه کنید:
http://forum.persiantools.com/t229768-page6.html#post4201046
http://forum.persiantools.com/t229768-page7.html#post4219604
از لحاظ امتیاز هم تا بحال 4 امتیاز مثبت گرفتم که البته اگر فراموشی بعضی از دوستان نبود شاید حداقل دو برابر میشد.
در هر صورت اگر نیاز به اعتمادسازی بیشتر باشه من در خدمت دوستان هستم.
1.Sony Ericsson W995 (فروخته شد)
این گوشی که البته نیاز به معرفی نداره و همه دوستان میدونند آخرین گوشی سری کلاسیک واکمن ها که در واقع میشه گفت پادشاه واکمن ها در دوره خودش بود.
این گوشی برای دوستداران موسیقی واقعا عالیه. صدای دو اسپیکر استریوی این گوشی بدون اغراق در بین همه گوشیها کم نظیره. واکمن پلیر این گوشی هم کارکردن باهاشو لذت بخش تر کرده.
البته این گوشی دوستداران عکاسی رو هم نا امید نمیکنه. این گوشی با دوربین 8.1 مگاپیکسلی و تنظیمات عکاسی کامل مشابه گوشیهای سایبرشات عکسهای خوبی میگیره.
در ساخت بدنه گوشی از آلومینیوم استفاده شده که باعث زیبایی و دوام بیشترش شده. در ضمن هم کیبورد فارسی داره و هم زبان گوشی رو میشه بطور کامل فارسی کرد.
گوشی من به رنگ مشکیه و تمام لوازم همراه گوشی و کارتنش هم موجوده.

2.Sony Ericsson T700 (فروخته شد)
این گوشی هم ظاهر شکیلی داره(بخاطر استفاده از آلومینیوم در ساخت بدنه) و هم سبک و نازکه در عین حال که بدنه محکمی داره.
عمر باتری خوبی داره و با دوربین 3.2 مگاپیکسلی عکسهای قابل قبولی میگیره. موزیک پلیرش هم شباهت زیادی به واکمن پلیر داره.
این گوشی هم کیبورد فارسی داره و هم زبان گوشی رو میشه بطور کامل فارسی کرد.
گوشی من به رنگ مشکی - نقره ایه و تمام لوازم همراه گوشی و کارتنش هم موجوده.

اگر سوالی بود من در خدمتم.
ممنون میشم در تاپیک قیمتهای پیشنهادیتون رو اعلام کنید.
در ضمن قیمت پایه به شرح زیر میباشد:
با توجه به اینکه حتی یک پیشنهاد قیمت نه در تاپیک و نه در پ خ ها ندیدم مجبورم خودم یه قیمت حدودی اعلام کنم.
هیچکدام از این دو مدل در حال حاضر موجود نیست که به عنوان قیمت مبنا قرار بدم به همین دلیل قیمت خرید خودم رو ملاک قرار میدم.
از قیمت خریدم حدود 40-50% کم میکنم که فکر میکنم منطقی باشه.
W995=>185 T700=>115
Last edited: