• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 قالب برای سایت موزیک

ali.graph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
دو قالب برای سایت موزیک دارم که میخام بفروشم.

هردو قالب

قالب اولی قالب شیکی برای سایتهای موزیک هست که از روش چنتا کپی هم زدن ولی کپی برابر اصل نیست !!
اینو من طراحی کردم و 95 درصد کداش رو بهینه کردم و قالب شیک و سئو بالایی داره
سئو 100% هست

http://www.4music.in/wp-content/uplo...B%8C%D8%AF.jpg

قیمت این قالب رو 25 هزار گذاشتم .

..........................................

یه قالب جدید هست که کاملا ریسپانسیو هست و مکان های تبلیغاتی بالایی داره که تاز 1 هفته پیش خودم طراحی و کدنویسیش کردم.
کدنویسی html5 توش بکار رفته.

http://www.4music.in/wp-content/uplo...8C%D8%AF11.jpg

سئوی 95% هست .
کاملا واکنش گرا و تست شده در موبایل و تبلیت با بهترین حالت نمایش و بدون مشکلات جزئی .
حجم کلی قالب زیر 150 کیلوبایت هست و سرعت لود بالایی داره.
رنگبندی شاد و زیبایی توش بکار رفته
کداش به راحتی قابل ویرایش هست

قیمت این قالب رو 40 هزار گذاشتم

......

توضیحاتی درباره هردوتا قالب

هردوتا دارای باکسهای دانلود اختصاصی و بخش پخش انلاین موزیک و .... هستن.
دستکاری کدهاشون بسیار آسونه و قابل تغییر .

درصوتی که هم کسی بخاد روی هر کدوم تغییراتی بده هزینه 5 الا 30 هزار بستگی به میزان تغییر به قیمت قالب اضافه میشه و براش انجام میدم. ( تغییرات مثل گرافیک و رنگبندی و افزودن چند چیز و... )

هرکی میخاد پیام خصوصی ارسال کنه

اطلاعات تماس:
همراه: 09390279105
ایمیل : [email protected]

ali.graph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کار اولی رو با دست باز درست کردم و ریسپانسیو نیست کار دومی به خاطر اینکه واکنشگرا و ریسپانسیو هست کمتر روش گرافیکی کار کردم و در کل هدف قالب دومی سرعت لود بالا هست
از نظر سئو هم اولی بهتر بوده البته اینو بگم دومی تازه درست کردم ولی به سئو کارها نشون دادم تایید کردن

Last edited:

ashki0076

Registered User
لایک‌ها
102
به هر حال پیشنهاد میکنم علاوه بر کد نویسی به گرافیک هم توجه کنید چون با یه بال نمیشه پرواز کرد

ali.graph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میدونم اینارو همینجوری برای سایت خودم درست کرده بودم و تصمیم گرفتم به فروش بزارم.
......
هدف من ورود به بازار themeforest هست و چند وقته دارم رو یک پروژه براش کار میکنم و با پشتیبانی و کاربرای با تجربه فرومش در ارتباطم و راهنمایی میگیرم که ایشالا اونجا بتونم تایید بگیرم حله ...

اینم نمونه اول یه صفحه کامینگ سون هست که برای تست دادم ببینم شرایط و خواسته هاشون چطوره که گفتن کدنویسی و چیزای دیگه مشکلی نداره فقط سادست و امکانات کمه که الان دارم رو پروژه بزرگ وردپرسی براش کار میکنم ببینم چی میشه .
اینو فقط سادگی مشکل گرفتن
http://artemix.ir/Demo/Vendora/preview2.png

http://artemix.ir/Demo/Vendora

Last edited:

ashki0076

Registered User
لایک‌ها
102
خیلی خوبه فقط به نظرم اون فرم تماس با ما رو توی همون صفحه قرار بدی بهتر میشه
رنگ بندیش عالی هست
اون فالو هم بردارید یا بیاریدش پایین یه چیزی میشه

ashki0076

Registered User
لایک‌ها
102
البته یه چیز دیگه هم به نظرم بهتره اون تایتل سایت یه چند پیکسل بالا بره
من چقدر پر رو هستم
اصن من کیم؟؟؟؟
به هر حال کارتون خیلی خوبه
میتونم بپرسم چطوری قالب رو میفرستید تم فارست؟؟؟

ali.graph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این تم دیگه رد شده ارزش نداره روش کار کنم (البته مشکلاتو حل کنم بزارم امکان داره فروش خوبی هم بره چون تو فرومش چند نفر درخواست دادن میخانش ) ولی دارم رو یه پروژه بهتر و پر امکانات کار میکنم.
ممنون از نظرتون.
کاری نداره تو سایتش عضو شید و قالب رو میتونین ارسال کنید براشون بعد 1 هفته یا کمتر ایمیل میدن تایید شده یا نه قیمت هم خودشون بر اساس امکانات میزارن روش.
این قالب رو هم من تو 4 الا 5 ساعت درست کردم اونم پاره وقت فقط میخاستم ببینم چی میخان و به چیها گیر میدن.

ashki0076

Registered User
لایک‌ها
102
این تم دیگه رد شده ارزش نداره روش کار کنم (البته مشکلاتو حل کنم بزارم امکان داره فروش خوبی هم بره چون تو فرومش چند نفر درخواست دادن میخانش ) ولی دارم رو یه پروژه بهتر و پر امکانات کار میکنم.
ممنون از نظرتون.
کاری نداره تو سایتش عضو شید و قالب رو میتونین ارسال کنید براشون بعد 1 هفته یا کمتر ایمیل میدن تایید شده یا نه قیمت هم خودشون بر اساس امکانات میزارن روش.
این قالب رو هم من تو 4 الا 5 ساعت درست کردم اونم پاره وقت فقط میخاستم ببینم چی میخان و به چیها گیر میدن.
هر چیز ساده ای پتانسیل حرفه ای شدن رو داره
این جمله رو که یادتون نمیره "زیبایی به سادگیست"
کلا پیشنهاد میکنم توی کارهاتون سادگی رو هم در نظر بگیرید و بیشتر سعی کنید همه چیز در دسترس کاربر باشه

ali.graph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره این حرفتون رو قبول دارم کار جدید که دارم براشون آماده میکنم هم همین ویژگیها رو داره

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
به نظرم خودتون به تنهائی سخت می تونید هم کدنویسی و هم PSD بزنید -وقت و کیفیت-
بهتره یه طراح PSD پیدا کنید

ali.graph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظرم خودتون به تنهائی سخت می تونید هم کدنویسی و هم PSD بزنید -وقت و کیفیت-
بهتره یه طراح PSD پیدا کنید

والا دوست دارم همکار بگیرم ولی با سابقه و تجربه ای که دارم هروقت با یکی همکاری کردم بعد چندماه تنبل شده و کیفیت کارش اومده پایین . بعدش معمولا چند نفری کیفیت کار و سرعت بالا میره ولی سر بعضی چیزها توافق نمیشه کرد مثلا با یکی کار میکردم من کار اصلیم طراحی psd هست و کدنویسی رو یه 2 الا 3 سال خورده ای شروع کردم . قبلا یه 4 یا 5 سال فقط گرافیک کار میکردم و زیاد وقت واسه کدنویسی نمیزاشتم مثلا من psd رو به کدنویس میدم درست در میاره ولی به چیزهای ریز دقت نمیکنن و واسه خودش حذف میکرد و بعدش من یجورایی دوباره کدارو مینوشتم و دوباره کار میشد در کل ریزترین چیزها که در طراحی به چشم نمیاد قالب رو حرفه ای و بعد تموم شدن به قالب ابهت میده ولی متاسفانه تا اینجا با کسایی که آشنا شدم انگیزه و توان دارن ولی نمیدونم چیه فکنم از سر تنبلی هست که قالب رو دوست دارن 2 نهایت 3 روزه تحویل بدن و به چیزهای ریز اصلا دقت نمیکنن
بهشونم بگی 1 هفته روش کار کن میمونن 2 روز آخر طراحی میکنن ( منظورم اینه 2 هفته روش وقت بزار و حرفه ای کن ) ولی همین کار 2 روزه رو سر 2 هفته میدن
بعدش من باید سطح کیفیت کارهامو به کارهای سایت تم فارست برسوم و خیلی راه مونده در کارهام از خیلیا کمک میگیرم درباره کدهای جاوا و ایجکس و .. ولی گرافیک و کدنویسی ترجیع میدم خودم تنها کار کنم .
در کل همیشه دنبال تشکیل گروه هستم ولی تا الان کسایی که مد نظرمه پیدا نشده یا شده ولی اعتماد به نفسش کمه و خیلی تنبل !!! تنبلی باعث میشه کار 2 روزه 2 ماه طول بکشه و افزایش زمان مساوی با ضرر و چیز دیگه اینه هرکی به خاطر پول کار کنه و تو فکر پول باشه کیفیت کار میاد پایین و به پول هم نمیرسه !!!!!!

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
فروشنده به شدت تایید میشه/

بالا