fanoostalaei
Registered User
با سلام و احترام
2 عدد گوشی برای فروش موجود هست !!
1 : گوشی آیفون 5 کپی ساخت کرده که خوشگل کپی شده و از نظر نرم افزاری عالیه
مشخصات گوشی :
سی پی یو : دو هسته ای 1.9 گیگا هرتز
رم: 256
اندروید روژن 4
حافظه : دارای مموری 16 گیگابایت توشیبا کلاس 4
فاقد جی پی اس ، دارای صفحه نمایش 16 میلیون رنگ با تاچ عالی و صفحه گوریلا
دوربین فکر کنم 3 مگاپیکسل باشه
باتری هم 1400 میلی آمپر و برای کارکرد زیر بار برای 1 روز جوابگو هست ولی اگر نور زمینه کم باشه برای استفاده معمولی 2 روز جوابگو هستش
داررای جعبه + شارژر (عکسها در اخر + عکس بنچمارک گوشی)
توضیح اینکه این گوشی یک بار از فاصله حدود 30 سانتی متری تو کلاس از جیبم با صفحه افتاد زمین و روی یه سنگ ریزه افتاد که باعث شد صفحش بشکنه که چون صفحه گوریلا داره عملکردش مختل نشد ولی فقط شکستگی داره که تو عکس گذاشتم
در مورد قیمت هم 210 تومن و هزینه پست به عهده خودم !! برای قیمت های پایین PM بدید !! برای تبریز معمله حضوری هم ممکن هست
2 : گوشی چینی TV دار !!! با جعبه و شارژر (سالم )
این گوشی سالمه و ایرادی نداره و قیمت هم 50 تومن و هزینه ارسال با خودم هستش (عکس ها در آخر ) برای تبریز معمله حضوری هم ممکن هست
عکس ها !!
==============
2 عدد گوشی برای فروش موجود هست !!
1 : گوشی آیفون 5 کپی ساخت کرده که خوشگل کپی شده و از نظر نرم افزاری عالیه
مشخصات گوشی :
سی پی یو : دو هسته ای 1.9 گیگا هرتز
رم: 256
اندروید روژن 4
حافظه : دارای مموری 16 گیگابایت توشیبا کلاس 4
فاقد جی پی اس ، دارای صفحه نمایش 16 میلیون رنگ با تاچ عالی و صفحه گوریلا
دوربین فکر کنم 3 مگاپیکسل باشه
باتری هم 1400 میلی آمپر و برای کارکرد زیر بار برای 1 روز جوابگو هست ولی اگر نور زمینه کم باشه برای استفاده معمولی 2 روز جوابگو هستش
داررای جعبه + شارژر (عکسها در اخر + عکس بنچمارک گوشی)
توضیح اینکه این گوشی یک بار از فاصله حدود 30 سانتی متری تو کلاس از جیبم با صفحه افتاد زمین و روی یه سنگ ریزه افتاد که باعث شد صفحش بشکنه که چون صفحه گوریلا داره عملکردش مختل نشد ولی فقط شکستگی داره که تو عکس گذاشتم
در مورد قیمت هم 210 تومن و هزینه پست به عهده خودم !! برای قیمت های پایین PM بدید !! برای تبریز معمله حضوری هم ممکن هست
2 : گوشی چینی TV دار !!! با جعبه و شارژر (سالم )
این گوشی سالمه و ایرادی نداره و قیمت هم 50 تومن و هزینه ارسال با خودم هستش (عکس ها در آخر ) برای تبریز معمله حضوری هم ممکن هست
عکس ها !!
==============
Last edited: