برگزیده های پرشین تولز

فروش 3 عدد iphone4 16GB و 32GB لاک امریکا

Bardiya007

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2011
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
سلام

بلاخره انتظار "انتظار خودم" به پایان رسید :D
دیشب دادشم برگشت ایران و چیزایی که خواسته بودمو برام آورد

خوب اصل مطلب....

3تا Iphone 4 گفتم بیاره که یکیشو خودم برداشتم و 2تا دیگشو میفروشم.
از خودمو که باز کردم IOS 4.3 روشه ولی یکی دیگرو فقط باز کردم تا اونم چک کنم دیدم اون یکی 4.2.1 هست و بیس بند 3.10.1 اون یکیو دیگه باز نکردم چون حالا یا 4.3 هست یا 4.2.1 چون از 2تا فروشگاه خرید شده.
در ضمن Screen Protector و Soft Case اصلی هم روشون میدم ;)

یه چیزای دیگم مثل MacBook هم هست برای فروش که توی تاپیک خودش معرفی می کنم.

قیمت بدید هرکی بهتر قیمت بده مبارکشه ;)

1دونه مک بوک پرو هم دارم با CPU I5 خوش قیمت میدم.


چاکریم.




------------------------------
 
Last edited:

behzadtak

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
4,998
لایک‌ها
3,866
محل سکونت
Tehran
از خودمو که باز کردم IOS 4.3 روشه ولی یکی دیگرو فقط باز کردم تا اونم چک کنم دیدم اون یکی 4.2.1 هست و بیس بند 3.10.1 اون یکیو دیگه باز نکردم چون حالا یا 4.3 هست یا 4.2.1 چون از 2تا فروشگاه خرید شده.

برای پی بردن به ورژن گوشی نیازی نبود سلیفونش را باز کنید و ....
از روی هفته ساخت میتونستید متوجه بشید .
 

Bardiya007

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2011
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
برای پی بردن به ورژن گوشی نیازی نبود سلیفونش را باز کنید و ....
از روی هفته ساخت میتونستید متوجه بشید .

سلام
آره بعدش فهمیدم اینجوری هم میشه که اون یکیو دیگه باز نکردم ببخشید :rolleyes:

خوب کسی نبود ؟
خوب بزارید یکم شلوغ کنم :دی

اون 2تارو دونه ای 750 میدم خداییش فکر نکنم بالا گفته باشم ها خودتون این کاره هستیدو می دونید
الان بیس باند 2 دیدم اینجا و جاهای دیگه بیشتر از این حرفا میدن خوب منم کاری به کسی ندارم هرکی کاره خودشو می کنه.
اگر کسی جفتشو با هم برداره و پولش نقد باشه سختگیر نیستم کنار می آییم با هم.

آخرین پیشنهاد همین قیمت خودم بوده عجب :)))
 

behzadtak

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
4,998
لایک‌ها
3,866
محل سکونت
Tehran
در تیتر تاپیک گفتید 16G & 32G ولی در توضیحات اشاره نکردید چند گیگ برای فروش ارایه شده ;)


من خریدار نیستم ولی اگر مشخص کنید ظرفیتشون چند گیگه زودتر به نتیجه میرسید :)
 

Bardiya007

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2011
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
در تیتر تاپیک گفتید 16G & 32G ولی در توضیحات اشاره نکردید چند گیگ برای فروش ارایه شده ;)


من خریدار نیستم ولی اگر مشخص کنید ظرفیتشون چند گیگه زودتر به نتیجه میرسید :)


درسته حق با شماست، فراموش کردم.

1دونه 32 هست و 2تا 16
32 رو احتمالا برای خودم بر میدارم البته پیشنهاد خوب داده بشه ممکن هم هست بفروشم ولی اون 2تا 16 هستن :rolleyes:
ممنون از توجه شما
 

Getcha

Registered User
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
647
لایک‌ها
261
قیمت های خوبت رو برام پخ کن شاید خدا خواستو ازت خرید کردیم

هم 32 هم 16 شاید یکی از هر کردوم گرفتم ازت
 

Bardiya007

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2011
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
قیمت های خوبت رو برام پخ کن شاید خدا خواستو ازت خرید کردیم

هم 32 هم 16 شاید یکی از هر کردوم گرفتم ازت

دوست عزیز
16 رو میدم 750
32 رو میدم 850
دقیقا با همین 100 تا اختلافی که خود Apple میده :rolleyes:

نظرتون؟
 

abbaspoor

Registered User
تاریخ عضویت
4 دسامبر 2008
نوشته‌ها
488
لایک‌ها
1
اون ۱۶ هه سلفونش باز شده؟ با نه؟
 

king_v

Registered User
تاریخ عضویت
25 آپریل 2010
نوشته‌ها
428
لایک‌ها
0
داداش لا اقل بگو لاکه یا /انلاک که گمون کنم با ین قیمت لاک باشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool
..
.
.
.
.
.
.
شرمنده تیتر رو نخوندم
 

Bardiya007

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2011
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
داداش لا اقل بگو لاکه یا /انلاک که گمون کنم با ین قیمت لاک باشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool
..
.
.
.
.
.
.
شرمنده تیتر رو نخوندم


دشمنت شرمنده داداش :)
جریمت اینه که باید 2تاشو با هم بخری :)))
 

Bardiya007

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2011
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
کسی نبود؟
آخرین پیشنهاد 740 بوده!!
جالبه کسی این قیمتا نمیده ولی تاپیکشون شلوغتره :p
به پیشنهاد نقد تا فردا می فروشم اگر تا اون روز پیشنهادی دارید بگید.
 

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2009
نوشته‌ها
4,789
لایک‌ها
573
سن
37
محل سکونت
اذربایجان شرقی
برادر اگه لاک انکاک میشه بر میدارم!اما با ابن بیس بند فعلا انلاک نمیشه درسته؟
 

haroonpc

Registered User
تاریخ عضویت
21 اکتبر 2008
نوشته‌ها
762
لایک‌ها
34
محل سکونت
تهران
گوشیهای اونور آبی منظور کانادا خیلی تمیز و بهتر از اینجاس

منم میخواستم بگم یکی از دوستان بیاره برام ولی از ترس اینکه یه وقت انلاک نشه نخواستم
گرچه خیلی از بچه ها گفتن لاک میشه
 

iran_text

Registered User
تاریخ عضویت
25 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,148
لایک‌ها
15
دوست عزیز
16 رو میدم 750
32 رو میدم 850
دقیقا با همین 100 تا اختلافی که خود Apple میده :rolleyes:

نظرتون؟

اونا unlock هستن دوست عزیز

--------------------------
جوابه اون دوسنمون که گفت Unlock میشه یا نه : روش واسه unlock کردنش زیاد هست
 

Bardiya007

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2011
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
اونا unlock هستن دوست عزیز

--------------------------
جوابه اون دوسنمون که گفت Unlock میشه یا نه : روش واسه unlock کردنش زیاد هست

سلام
دوست عزیز: iran_text
شما از خود Apple هم بخوایی UnlockFactory بگیری اون قیمت توی سایت بهت نمیدن! اون قیمت برای قرار داد بستنه و شما باید ماهانه به AT&T یا Verizone پول بدی برای شارژ سیم کارت و سرویس تلفنت
در ضمن یک موردو
باید بگم چون خیلی PM داشتم که فلانی داره ارزونتر میده و .... اینه که بعضی از دوستان میرن وگوشی Verizone میگیرن یا میرن که بگیرن با قیمت خیلی پایینتر "توی ایران منظورمه" و بعد به خودشونو 100 جد قبلو یعد نفرین میفرستن.
دلیل اینه که گوشی های Verizone سیستمشون کلا با AT&T و T-Mobile .... فرق داره چون اصلا GSM نیستن و سیم کارت نمی خورن و عملا توی ایران هیچوقت نمیشه ازشون استفاده کرد!

اینو گفتم بلند بگم که اینقدر نگید فلانی داره مثلا میده 500 تومان و شما چرا 750... اون بابا روی دستش باد کرده و کاملا داره به شما ظلم میکنه و سره شما.... میره! در ضمن قیمت 750 فکر نمیکنم با مقایسه با خیلی از جاها زیاد باشه :)


اینهایی که من دارم و دوستانه دیگه دارن , بله همگی آنلاک میشن ولی هرکدوم بسته به ورژن BaseBand یکم با تاخیر و دیرو زود میشه ولی در آخر میشه استفاده کرد.

به گفته خود هکر یعنی آقای GeoHot عزیز آنلاک BaseBand 3 همین روزا باید بیاد
دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره. اینم بدونید زمانی که گوشیتون آنلاک بشه قیمتشم تقریبا 2برابر میشه!

درضمن 2تاش فروش رفت و یدونه 16 هست که آکبند هستش.


موفق باشید.
 

Bardiya007

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آپریل 2011
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
راستی اون Iphone 32 که برای خودم برش داشته بودم ولی به قیمت خوب ازم خریدنش "از چنگم در آوردن بی معرفتا :p " روی فیرم ویر 4.3.1 لاک بود و بیس بند 06.15 داشت یعنی آخرش بود دیگه ایشون حدودا باید 1-2 ماه شایدم بیشتر برای آنلاکش صبر کنه ولی اینکاره بودو خرید !

اینم بگم که شما با 18-30 دلار میتونید به روش دیگری هم آنلاک کنید که همون 06.15 BaseBand هم الان میتونه آنلاک کنه.


شاد باشین.
 

behzadtak

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
4,998
لایک‌ها
3,866
محل سکونت
Tehran
راستی اون Iphone 32 که برای خودم برش داشته بودم ولی به قیمت خوب ازم خریدنش "از چنگم در آوردن بی معرفتا :p " روی فیرم ویر 4.3.1 لاک بود و بیس بند 06.15 داشت یعنی آخرش بود دیگه ایشون حدودا باید 1-2 ماه شایدم بیشتر برای آنلاکش صبر کنه ولی اینکاره بودو خرید !

اینم بگم که شما با 18-30 دلار میتونید به روش دیگری هم آنلاک کنید که همون 06.15 BaseBand هم الان میتونه آنلاک کنه.
شاد باشین.

امیدوارم من را ببخشید که اینقدر در تاپیک شما پست ( اسپم ) میدم .

خدمتتون عارضم که بیس باند فریمور 4.3.1 برابر با 04.10.01 هست .
در تصویر زیر کاملا مشخص هست :

i35667_IMG0078.PNG


و اما بیس باید 6.15 که فرمودید مربوط به فریمور 4.2.1 در آیپد هست که بر روی آیفون 4 جواب نمیده و فقط بر روی آیفونهای 3G و 3GS امکان نصب دارد که آن هم توصیه نمیشه چون بیس باند امکان دانگرید نداره و همواره باید از فریمورهای کاستوم برای ریستور استفاده کرد .
در ضمن وقتی از این فریمورهای کاستوم استفاده میشه GPS گوشی از کار میوفته و مشکلات خاص خودش را دارد .
 
بالا