داداش ببخشید اما اگه اینجور کمکو خواستی تازه تعمیرشو 4تاشم 80 میدم جلو چشمت تعمیرش میکنمو میدم که مطمین باشی
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه الان خوندم این پیامتوبعله داداش لوازم کمک پیکان میندازی بایدم 80 بدی خلق الله هم ک بی خبر از همه جا
اولا اون پیکان هستش ن چیکان دوما من جایی نگفتم کاسه نمد هاشون یکیه سوما قد سنو سالت ماشین بازی کردم عمویی زیاد نخند من جنبه ندارم بعدشم لوازم توی کمک هم چیزه خواصی نیست مهم ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد هم باعث میشه کمک روغن نده خوشگل پسر اگه اطلاعات عمومیت زیاد شد برو دنبال خاک بازیت اگه دوست داری هم بیا ماهدشت از نزدیک ببین کمک چیا توش داره ک دیده هاتم بیشتر بشه یا حق...هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه الان خوندم این پیامتو
ناموسا خیلی باحال یچیز شنیدی اومدی اینجامیگی؟یجور میگی لوازم انگار چی توش هست
اگه دیدی بگو بینم چی توش داره؟توی کمک چیا هست؟اصلا کاسه نمد چیکان به پراید میخوره؟شنیده هاتو نگو دیده هاتو بگو مشتی باشی
شمام بیا شهرک ولیعصر یه ماشین دیدیکه ارتفاش خوشگله بگی کی زده مستقیم میارنت جلو در مفازه خـــــــــــــــــــــــــــــــــیلی موندهاولا اون پیکان هستش ن چیکان دوما من جایی نگفتم کاسه نمد هاشون یکیه سوما قد سنو سالت ماشین بازی کردم عمویی زیاد نخند من جنبه ندارم بعدشم لوازم توی کمک هم چیزه خواصی نیست مهم ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد هم باعث میشه کمک روغن نده خوشگل پسر اگه اطلاعات عمومیت زیاد شد برو دنبال خاک بازیت اگه دوست داری هم بیا ماهدشت از نزدیک ببین کمک چیا توش داره ک دیده هاتم بیشتر بشه یا حق...
مگه داریم؟؟؟شمام بیا شهرک ولیعصر یه ماشین دیدیکه ارتفاش خوشگله بگی کی زده مستقیم میارنت جلو در مفازه خـــــــــــــــــــــــــــــــــیلی مونده
مگه داریم؟؟؟
بعدش به گفته خودت(ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد)کدوم از اینارو گفتی میشه پیکانی انداخت؟؟؟؟؟اولا اون پیکان هستش ن چیکان دوما من جایی نگفتم کاسه نمد هاشون یکیه سوما قد سنو سالت ماشین بازی کردم عمویی زیاد نخند من جنبه ندارم بعدشم لوازم توی کمک هم چیزه خواصی نیست مهم ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد هم باعث میشه کمک روغن نده خوشگل پسر اگه اطلاعات عمومیت زیاد شد برو دنبال خاک بازیت اگه دوست داری هم بیا ماهدشت از نزدیک ببین کمک چیا توش داره ک دیده هاتم بیشتر بشه یا حق...
بعدش به گفته خودت(ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد)کدوم از اینارو گفتی میشه پیکانی انداخت؟؟؟؟؟
اصلا میشه انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا بگیم میشه پیکانی انداخت مگه اینا چقد قیمتشه؟؟؟؟رو هم رفته 5 هزارتومن قیمتش نیست کله 80هزار تومن اجرته بابت هیچ جنسی پولی ازت نمیگیرم
داداش خیلی دوستتدارما جهت اطلاعت میگمو گفتم تو چال بزرگ شدم جای دیگه ای هم نگو میخندن
مـــــــــــــــــــــــــــــخلص
بهر حال در خدمتم اگه کمک حرفه ای مثه خودت خواستی واسه پراید 80 میدمکاسه نمد تنها لوازم مصرفیه این کمک ها ب حساب میاد ک اونم دونه ای 5 هزار تومن هستش پیستون+میل و توپی کمک سیلو و اجرت تراشکار رو هم برای ما حدود 200 تومن شد شاید شما پایین تر بتونی گیر بیاری اما تو کرج از این خبرا نیست