• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 4 عدد کمک کوتاه لوازمی پراید

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
قیمت پایه 150 تومن کاملا سالم هستش هزینه پست هم با خریدار محترم

تو عکس هام مشخص کردم کمک ها از اونجا باز میشه روغن و کاسه نمد تعویض میشه و مجدد کمک ها نو میشه یعنی این کمک ها تا ابد کار میکنن و خراب نمیشن

این عکس ماشین خودمه ک ارتفاع زده بودم البته بیشتر هم میشه ارتتفاع داد بهش

13120018.jpg

20131211_163918.jpg

Image0040.jpg

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
داداش ببخشید اما اگه اینجور کمکو خواستی تازه تعمیرشو 4تاشم 80 میدم جلو چشمت تعمیرش میکنمو میدم که مطمین باشی

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
داداش ببخشید اما اگه اینجور کمکو خواستی تازه تعمیرشو 4تاشم 80 میدم جلو چشمت تعمیرش میکنمو میدم که مطمین باشی

بعله داداش لوازم کمک پیکان میندازی بایدم 80 بدی خلق الله هم ک بی خبر از همه جا ;)

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
بعله داداش لوازم کمک پیکان میندازی بایدم 80 بدی خلق الله هم ک بی خبر از همه جا ;)
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه الان خوندم این پیامتو

ناموسا خیلی باحال یچیز شنیدی اومدی اینجامیگی؟یجور میگی لوازم انگار چی توش هست

اگه دیدی بگو بینم چی توش داره؟توی کمک چیا هست؟اصلا کاسه نمد چیکان به پراید میخوره؟شنیده هاتو نگو دیده هاتو بگو مشتی باشی

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه الان خوندم این پیامتو

ناموسا خیلی باحال یچیز شنیدی اومدی اینجامیگی؟یجور میگی لوازم انگار چی توش هست

اگه دیدی بگو بینم چی توش داره؟توی کمک چیا هست؟اصلا کاسه نمد چیکان به پراید میخوره؟شنیده هاتو نگو دیده هاتو بگو مشتی باشی
اولا اون پیکان هستش ن چیکان دوما من جایی نگفتم کاسه نمد هاشون یکیه سوما قد سنو سالت ماشین بازی کردم عمویی زیاد نخند من جنبه ندارم بعدشم لوازم توی کمک هم چیزه خواصی نیست مهم ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد هم باعث میشه کمک روغن نده خوشگل پسر اگه اطلاعات عمومیت زیاد شد برو دنبال خاک بازیت اگه دوست داری هم بیا ماهدشت از نزدیک ببین کمک چیا توش داره ک دیده هاتم بیشتر بشه یا حق...

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
اولا اون پیکان هستش ن چیکان دوما من جایی نگفتم کاسه نمد هاشون یکیه سوما قد سنو سالت ماشین بازی کردم عمویی زیاد نخند من جنبه ندارم بعدشم لوازم توی کمک هم چیزه خواصی نیست مهم ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد هم باعث میشه کمک روغن نده خوشگل پسر اگه اطلاعات عمومیت زیاد شد برو دنبال خاک بازیت اگه دوست داری هم بیا ماهدشت از نزدیک ببین کمک چیا توش داره ک دیده هاتم بیشتر بشه یا حق...
شمام بیا شهرک ولیعصر یه ماشین دیدیکه ارتفاش خوشگله بگی کی زده مستقیم میارنت جلو در مفازه خـــــــــــــــــــــــــــــــــیلی مونده

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
شمام بیا شهرک ولیعصر یه ماشین دیدیکه ارتفاش خوشگله بگی کی زده مستقیم میارنت جلو در مفازه خـــــــــــــــــــــــــــــــــیلی مونده
:cool::cool::cool::cool::cool: مگه داریم؟؟؟

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
بعدش به گفته خودت(ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد)کدوم از اینارو گفتی میشه پیکانی انداخت؟؟؟؟؟
اصلا میشه انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا بگیم میشه پیکانی انداخت مگه اینا چقد قیمتشه؟؟؟؟رو هم رفته 5 هزارتومن قیمتش نیست کله 80هزار تومن اجرته بابت هیچ جنسی پولی ازت نمیگیرم

داداش خیلی دوستتدارما جهت اطلاعت میگمو گفتم تو چال بزرگ شدم جای دیگه ای هم نگو میخندن

مـــــــــــــــــــــــــــــخلص

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
بعدش به گفته خودت(ترینش سوپاپ هست و میل کمک و پیستون و کاسه نمد)کدوم از اینارو گفتی میشه پیکانی انداخت؟؟؟؟؟
اصلا میشه انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا بگیم میشه پیکانی انداخت مگه اینا چقد قیمتشه؟؟؟؟رو هم رفته 5 هزارتومن قیمتش نیست کله 80هزار تومن اجرته بابت هیچ جنسی پولی ازت نمیگیرم

داداش خیلی دوستتدارما جهت اطلاعت میگمو گفتم تو چال بزرگ شدم جای دیگه ای هم نگو میخندن

مـــــــــــــــــــــــــــــخلص

کاسه نمد تنها لوازم مصرفیه این کمک ها ب حساب میاد ک اونم دونه ای 5 هزار تومن هستش پیستون+میل و توپی کمک سیلو و اجرت تراشکار رو هم برای ما حدود 200 تومن شد شاید شما پایین تر بتونی گیر بیاری اما تو کرج از این خبرا نیست

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
کاسه نمد تنها لوازم مصرفیه این کمک ها ب حساب میاد ک اونم دونه ای 5 هزار تومن هستش پیستون+میل و توپی کمک سیلو و اجرت تراشکار رو هم برای ما حدود 200 تومن شد شاید شما پایین تر بتونی گیر بیاری اما تو کرج از این خبرا نیست
بهر حال در خدمتم اگه کمک حرفه ای مثه خودت خواستی واسه پراید 80 میدم
سیولویی به پیکان میخوره

مـــــــــــــــــــــــخلص

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
سلام دوست عزيز ،
كمك هاتون با فنر هستن ؟
اگه با فنر هستن و ارتفاع لب به لب لاستيك بنده خريدارم ، ولي قيمتتون تنده ،
خيابون ملت كمك لوازمي نو با ٦ماه ضمانت ٤تاشو ميدن ١٥٠ تومن ، فنر هم لنزو اسپرت ٤ تاش ٤٨ تومان ،

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

بالا