• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 5 تا توله تری یل + مادرشون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
جناب ساکن کجا هستید شما؟ نر سفید رنگ اگه داشته باشید و به کرج نزدیک باشید یکی از دوستان دنبال خرید توله بود.
اینها چند وقتشونه؟ شیر مادر خوردن تا الان؟

متاسفانه اصفهان هستم، این گزینه نر سفید با اینکه کم یابه تواین نژاد ولی یدونه موجود سفید یه دستم هست

30we

Registered User
لایک‌ها
135
جهت راهنمایی دوستانی که من باب مسئله اصالت میان اظهار فضل میکنن و تو سر قیمت میزنن باید بگم شما اصلا تعریف تریر رو میدونید؟تریر چیه؟
تریر تو ایران متاسفانه به جای کلمه میکس باب شده یعنی هر سگی که مخلوطی از چند نژاد باشه رو میگن تریر مثلا پودل تریر که میشه پودل به اضافه یه سگی که نژاد خالص نداره تو خارج به این سگ میگن میکس یا پودل میکس.....

تریر در معنی اصلیش به گروهی از نژادها میگن و وجه تسمیه این نام به خاطر اینه که تریر در فرانسه به معنی سوراخی هست و این دسته از سگ ها هم علاقه به کندن زمین دارن که شامل فاکس تریر و airdale terrier و bedlington terier و border terrier و sky terrier و scottish terrier و ... میشه. این ها نژادهای اصیل تریر هستن و استفاده از واژه هایی مثل اینکه آقا سگ شما اصیل نیست در مورد این ها و اختلاتشون با نژادهای دیگه معنی پیدا میکنه نه سگی که نه پدرش خالص بوده نه مادرش و با اطمینان بهتون میگم که اصیل های گروه نژادی تریر خیلی کم تو ایران پیدا میشه.
سگ زیبای دوستمون هم همین غلط رایج زبانی در موردش اتفاق افتاده و به جای استفاده از کلمه میکس واژه تریر گذاشته شده
اما مطمئن باشید تریر اصل زیر میلیون قیمتش نیست و سگ هایی که به شما با قیمت 800 یا 600 یا 400 به اسم تریر میدن هیچ تفاوتی با سگ این دوستمون ندارن و خلوص نژادیشون رو هم عمرا بتونیین بفهمید که بیشتر از این هست یا نیست.قیمت 250 برای این سگ های میکس بسیار مناسبه.

banned29

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز تریر هستش نه تری یل.
البته از مادر معلومه که خالص نیست.

کاملا درسته و همسایه ما سگ فروشی داره البته همسایه خالم اینا میریم اونجا پر سگ هست خیلی باحالن
درسته اسم اصلیشون این هستش
و اینا به این قیمت نمی ارزن

ufont

لایک‌ها
4,086
جهت راهنمایی دوستانی که من باب مسئله اصالت میان اظهار فضل میکنن و تو سر قیمت میزنن باید بگم شما اصلا تعریف تریر رو میدونید؟تریر چیه؟
تریر تو ایران متاسفانه به جای کلمه میکس باب شده یعنی هر سگی که مخلوطی از چند نژاد باشه رو میگن تریر مثلا پودل تریر که میشه پودل به اضافه یه سگی که نژاد خالص نداره تو خارج به این سگ میگن میکس یا پودل میکس.....

تریر در معنی اصلیش به گروهی از نژادها میگن و وجه تسمیه این نام به خاطر اینه که تریر در فرانسه به معنی سوراخی هست و این دسته از سگ ها هم علاقه به کندن زمین دارن که شامل فاکس تریر و airdale terrier و bedlington terier و border terrier و sky terrier و scottish terrier و ... میشه. این ها نژادهای اصیل تریر هستن و استفاده از واژه هایی مثل اینکه آقا سگ شما اصیل نیست در مورد این ها و اختلاتشون با نژادهای دیگه معنی پیدا میکنه نه سگی که نه پدرش خالص بوده نه مادرش و با اطمینان بهتون میگم که اصیل های گروه نژادی تریر خیلی کم تو ایران پیدا میشه.
سگ زیبای دوستمون هم همین غلط رایج زبانی در موردش اتفاق افتاده و به جای استفاده از کلمه میکس واژه تریر گذاشته شده
اما مطمئن باشید تریر اصل زیر میلیون قیمتش نیست و سگ هایی که به شما با قیمت 800 یا 600 یا 400 به اسم تریر میدن هیچ تفاوتی با سگ این دوستمون ندارن و خلوص نژادیشون رو هم عمرا بتونیین بفهمید که بیشتر از این هست یا نیست.قیمت 250 برای این سگ های میکس بسیار مناسبه.

ضمن تشکر از صداقت و کمکتون ، منم توجریان نبودم صاحبشون از دامپزشکشون پرسید و ایشون این قیمت دادن که خودم یه سرچ زدم دیدم مناسبه قیمت

کاملا درسته و همسایه ما سگ فروشی داره البته همسایه خالم اینا میریم اونجا پر سگ هست خیلی باحالن
درسته اسم اصلیشون این هستش
و اینا به این قیمت نمی ارزن

یعنی انصافا اگر نگفته بودی سرخیلیا کلاه میرفت واقعا جای اسکار داره :happy: برو قیمت بگیر بعد مردمو آگاه کن :

http://www.ariapetshop.ir/index.php...id=159:pomeranian&catid=43:animals2&Itemid=75

banned29

Registered User
لایک‌ها
11
یعنی انصافا اگر نگفته بودی سرخیلیا کلاه میرفت واقعا جای اسکار داره :happy: برو قیمت بگیر بعد مردمو آگاه کن :

حیوانات موجود سگهای آپارتمانی

خوب کی بیام اسکارمو بگیرم
مرد حسابی این چه جرفیه که شما میفرمایید
اخه هر کی بخواهد از جای گرون بره بخره که نمیشه ببین این سایتی که شما گذاشتید هم یا تازه کاره
یا اینکه کسی اهمیت نمیده چون قیمتاش فکر کنم...

ufont

لایک‌ها
4,086
خوب کی بیام اسکارمو بگیرم
مرد حسابی این چه جرفیه که شما میفرمایید
اخه هر کی بخواهد از جای گرون بره بخره که نمیشه ببین این سایتی که شما گذاشتید هم یا تازه کاره
یا اینکه کسی اهمیت نمیده چون قیمتاش فکر کنم...

اینم حرفیست ، منم نه میخوام کلاه برداری کنم نه چیزی ، ملت ما عقل و هوش دارن کسی بخواد بخره میره قیمتا رو میبینه با وجود افرادی مثه شما که سرکسی کلاه نمیره من قیمتی که پرسیدم بین 300 تا 350 بوده 33 تومن هم واسه شناسنامه کسر میشه که من 50 تومن کم کردم ، شما همینجوری میای شمپوته بازی در میاری .دی قیمت من مناسبه خداییش،ضمنا من گفتم جای اسکار داره !!!!!دقت کن به حرف

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
جمع کنید این مسخره بازیو

گوشی موبایل که نیست دارین خودکشی میکنین واسه 100 یا 200 تومن

سگ و حیواناتی که فهم و شعور دارن میلیون ها تومن ارزش دارن چون بهترین دوست انسان تبدیل میشن

متاسفم واسه یه عده که همه چیو پول میبینن

دوست عزیز این ها من نمیدونم چند ماهشونه ولی تا 2 ماهگی باید شیر مادر بخورن

بعدشم برن خونه های امن پیش حامیان حیوانات نه دست دختر پسر بچه های 10 ساله یا حیوان ازارهای بیمار که میندازن تو انباری... یا بدونه هماهنگی میارن تو خونه و این طفل معصوم دستشویی میکنه رو فرش مادر پدره خونواده میندازنش تو خیابون...

حالم بهم میخوره وقتی میام تو تاپیک های فروش سگ و میبینم یه مشت...دارن در مورد یه موجود معصوم زنده حرف قیمت میزنن

اونیکه میاد میگه ... تومن پس فردا میره تو شهرشون میفروشه 200 تومن

وولی الان نمیفهمه که این پولا خوردن نداره

امیدوارم به دست اونی بیفتن که واقعا حیوان دوسته

واسه همین چیزاس که بدم میاد از خرید و فروش حیوانات

ضمن اینکه این ها توله هستند نباید مسافت طولانی تو ماشین باشن دیگه چه برسه به اتوبوس و...

و لطفا خواهشا وسواس به خرج بدید در فروش اینا که دست ادم درست حسابی بیفتن

banned29

Registered User
لایک‌ها
11
اینم حرفیست ، منم نه میخوام کلاه برداری کنم نه چیزی ، ملت ما عقل و هوش دارن کسی بخواد بخره میره قیمتا رو میبینه با وجود افرادی مثه شما که سرکسی کلاه نمیره من قیمتی که پرسیدم بین 300 تا 350 بوده 33 تومن هم واسه شناسنامه کسر میشه که من 50 تومن کم کردم ، شما همینجوری میای شمپوته بازی در میاری .دی قیمت من مناسبه خداییش،ضمنا من گفتم جای اسکار داره !!!!!دقت کن به حرف

شما درست میفرمایید ببخشید همین الان داشتم منوتو1 سگارو نگاه میکردم مردم 60 میلیون یا 30هزار دلار 20هزار دلار پول سگ میدن
و ما سر 50 تومن
شرمنده استارتر ببخشید

ufont

لایک‌ها
4,086
جمع کنید این مسخره بازیو

گوشی موبایل که نیست دارین خودکشی میکنین واسه 100 یا 200 تومن

سگ و حیواناتی که فهم و شعور دارن میلیون ها تومن ارزش دارن چون بهترین دوست انسان تبدیل میشن

متاسفم واسه یه عده که همه چیو پول میبینن

دوست عزیز این ها من نمیدونم چند ماهشونه ولی تا 2 ماهگی باید شیر مادر بخورن

بعدشم برن خونه های امن پیش حامیان حیوانات نه دست دختر پسر بچه های 10 ساله یا حیوان ازارهای بیمار که میندازن تو انباری... یا بدونه هماهنگی میارن تو خونه و این طفل معصوم دستشویی میکنه رو فرش مادر پدره خونواده میندازنش تو خیابون...

حالم بهم میخوره وقتی میام تو تاپیک های فروش سگ و میبینم یه مشت...دارن در مورد یه موجود معصوم زنده حرف قیمت میزنن

اونیکه میاد میگه ... تومن پس فردا میره تو شهرشون میفروشه 200 تومن

وولی الان نمیفهمه که این پولا خوردن نداره

امیدوارم به دست اونی بیفتن که واقعا حیوان دوسته

واسه همین چیزاس که بدم میاد از خرید و فروش حیوانات

ضمن اینکه این ها توله هستند نباید مسافت طولانی تو ماشین باشن دیگه چه برسه به اتوبوس و...

و لطفا خواهشا وسواس به خرج بدید در فروش اینا که دست ادم درست حسابی بیفتن

داداش صاحب این سگا عین چی بگم حیون دوسته ، از شما هم بیشتر هوا حیوونارو داره(سگ داره ، طوطی داره،قناری داره،گربه داره چندین تا،مرغ و خروس،مرغ مینا کل زندگیش به حیوونا میرسه) تا الان هم خداتومن خرج اینا کرده ولی واقعا شرایط نگهداری 5 تا سگ رو نداره خودشم تاکید داره به یه حیوون دوست فروخته بشن

شما درست میفرمایید ببخشید همین الان داشتم منوتو1 سگارو نگاه میکردم مردم 60 میلیون یا 30هزار دلار 20هزار دلار پول سگ میدن
و ما سر 50 تومن
شرمنده استارتر ببخشید

کجا رفتی!!! ،والا قیمت این توله ها همه جا 300 تا 350 هست من حتی 50 ت هم کم کردم واسه شناسنامه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
ببینید اونیکه حیواندوست باشه نمیاد چونه بزنه واسه قیمت البته معمولا اینطوره

من 4 سال پیش 850 تومن هزینه کردم در همین ارتباط و تا الان حتی یکبار هم بهش فکر نکردم که زیاد هزینه کردم یا نه...

چون وجودش از هر چیزی برام عزیز تره و جزئی از خانواده ی منه

ufont

لایک‌ها
4,086
ببینید اونیکه حیواندوست باشه نمیاد چونه بزنه واسه قیمت البته معمولا اینطوره

من 4 سال پیش 850 تومن هزینه کردم در همین ارتباط و تا الان حتی یکبار هم بهش فکر نکردم که زیاد هزینه کردم یا نه...

چون وجودش از هر چیزی برام عزیز تره و جزئی از خانواده ی منه
والا کسی چونه نزد ، ما یه کلوم گفتیم 250 ت ،:)

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
من حیواندوست هستم ولی پول کافی ندارم ولی قول میدم مثل بچه هام ازشون مواظبت کنم حالا حاضری بام راه بیای

ufont

لایک‌ها
4,086
من حیواندوست هستم ولی پول کافی ندارم ولی قول میدم مثل بچه هام ازشون مواظبت کنم حالا حاضری بام راه بیای

عجب بند و بساطی داریم توبه توبه توبه :blink:،،،،،یه دوتا مشکل دارم و سفارش و ... است انجام بدم دیگه پامو پرشین تولز نمیزارم بیشتریا اینجا با عرض پوزش ببخشیدو ببخشید ببخشید ((مفت خر )) هستن و این اخلاق خیلی زشته خیلی خیلی خیلی زشت ، حالا منهای باند بازیا و ...

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
حالا چرا بهت برمیخوره آخه خودت گفتی حیوان دوست باشیم.!!! حالا باشه قهر نکن همون 250 میخرمشون ولی میشه بگی کدوم شهر هستی و چطوری میخوای بفرستیشون خوزستان؟

ufont

لایک‌ها
4,086
حالا چرا بهت برمیخوره آخه خودت گفتی حیوان دوست باشیم.!!! حالا باشه قهر نکن همون 250 میخرمشون ولی میشه بگی کدوم شهر هستی و چطوری میخوای بفرستیشون خوزستان؟

اصفهان هستیم ، :)

fcb13

Registered User
لایک‌ها
47
بالا باش...

یکی از دوستام دنبال یک توله هستش. شاید یکی از اینا برای رفیقم شد.

ufont

لایک‌ها
4,086
بالا باش...

یکی از دوستام دنبال یک توله هستش. شاید یکی از اینا برای رفیقم شد.

ما در خدمتتیم ، قیمت از 250 تومن به 173 هزار و 500 تومان کاهش یافت لذت ببرید دیگه دارن بزرگ میشنوووو بدو آتیش زدم به مالم بدو بدو ......... حالا این دوست عزیزمون cinablue میان فوش کشمون میکنن .دی

dr.jamaali

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستمون من دوتا میخوام پول بیشتری ندارم والا همشونو بر میداشتم تا ختم این تاپیکهای ...اعلام بشه

ufont

لایک‌ها
4,086
با سلام خدمت دوستمون من دوتا میخوام پول بیشتری ندارم والا همشونو بر میداشتم تا ختم این تاپیکهای ...اعلام بشه

سلام،کجایید تشریف دارید >؟ میخواید واقعا ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا