• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 5 قطعه i5 4460 BOX, Asus H97 ,..

maysamsina

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوستان یه سری قطعات برای فروش میزارم هر کس قیمت خوب بده میفروشم . تمامی قطعات گارانتی اصلی دارن و کمتر از 9 ماه کار کردن . همراه با کارتن و متعلقات هستن و کاملا سالم هستن . /قیمتها رو پیام خصوصی کنید . پست نزنید . با تشکر .

MB: ASUS H97 Plus =گارنتی ویستابخش
CPU: Intel Core i5 4460 box
Ram: Crucial ballistix 2*4 = 8 Gig 1600 cl8 black = کارنتی اواژانگ
CPU Cooler : Thermal Right True Spirit 120M-BW = گارنتی گرین
Case: Green X5 Fusion Gaming​

فایل های ضمیمه

• 20102015016.jpg
    20102015016.jpg
    537.8 KB · نمایش ها: 64
  • 20102015018.jpg
    20102015018.jpg
    509 KB · نمایش ها: 55
Last edited:

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
پردازنده؟

pasargad11

Registered User
لایک‌ها
16
سلام قیمت اخر فروش همه قطعات پیام بده

maysamsina

Registered User
لایک‌ها
62

redpc44

Registered User
لایک‌ها
106
سلام cpu رو خریدارم ؟؟

redpc44

Registered User
لایک‌ها
106
و قیمت برای کلی 09191265595

i369

Registered User
لایک‌ها
87
دورد بر استارتر محترم
قیمت آخر همه قطعات بجز رم ها را لطف میکنید به صورت پیام خصوصی بفرستین؟

i369

Registered User
لایک‌ها
87
سلام عرض ادب . اون قیمتی که جنابعالی برام فرستادید مقدور نیست .
درود فراوان قربان بنده قیمت نفرستادم براتون :O :|
لطف میکنید آخرین قیمتی که براتون مقدوره را بفرستین؟
خریدار واقعی

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
سی پی یو 500 حریدارم یا تعویض با i3 4330باکس و 150 تومن سر خواستید هماهنگ کنید

reza x-zibit

Registered User
لایک‌ها
72
رم رو لطف کنید برای بنده قیمت بفرستید.خریدارم

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام ، اگر فروش تکی دارین قیمت رمها رو برای من بفرستین ، ممنون

Masoud-Tops

Registered User
لایک‌ها
521
دورد بر استارتر عزیز - قطعاتت بسیار خوب و خوب بفروشید
نکته ی خواستم بگم - گفتار نیک و... مال پیامبر زرتشته نه کورش (کورش در قرآن اسمش هست) و اصولا حرف اول و آخر تمام ادیان الهی است - فقط مونده مردم ایران برای همه چیزیشون Update داران از گوشی گرفته تا الحمدالله زن و شوهر که انواع کثاف کاری ها الا دینشون که Update نداره - چرا نمیدونم!!!!!!!!!!!!!؟ مرغمون یک پا نه بی پاهه - اسلام هم گفته گفتار نیک - کردار نیک - پندار نیک همین - ما ایرانی ها نژادپرست نیستم اگه یک لحظه بفکرت اومد مابرتریم بدونید نازی هستن مثل هیلتر و این دقیقا نقطه مقابل کورش کبیره - کورش بزرگ یهودی هارو نجات داد - و عراق هم زیر بلیت ایران بود همه آزاد بودن هرطور زندگی کنن - پس اسلام نسخه آپدیت شده یهودیت و مسحیت و زرتشتیه - خداهم مثل ما دینشو آپدیت کرده حالا میخواید قبول کنید میخواید توی جاهلیت بمونیم - نکته بعدی قرار نیست ما تعیین کنیم چطور خدا بپرستم اینطوری باشه تازه شدیم شیطون - شیطون خدا ترس - روز قیامت هم قبول داره اما نحوی که خدا فرمود رو قبل نکرد گفت خدا تو نمیدونی که چطور عبادت بشی من تعیین میکنم چطور عبادت بشی - دقیقا به رئیست بگی تو نمیدونی من باید کدام قسمت کار کنم تازه خودممم باید تعیین کنم چقدر پول بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!! خداوکیلی قبول میکنه؟ و بعد تو هم کار میکنی؟!!!!
دلیل اسلام در جامعه عربی اومد این بود - ما قبل از زرتشت جن پرست بودیم میتویند تحقیق کنید لطفا با حرف مردم دین دار نشید خودتون تحقیق کنید و یک دنده نباشید،اما خدا مارو با زرتشت یگانه پرست کرده و آتش رو نماد پاکی میدونستیم - اما جامعه عربی بت پرست بودن پس اونا نیاز به رسالت داشتن پس وقتی مادیدم که دین ماآپدیتش اومده سریع WiFi رو روشن کردیم و سلمان فارسی که تمام دنیا برای پیدا کردن کاملترین دین فرستادیم ونسخه دینمون به اسلام Update کردیم تور خدا یکم چشمامون رو بازکنیم یک بار زندیم و نمیدونیم چقدر عمر داریم با جاهلیت از دنیا نریم
ممنون یا علی (ع) یا مهدی (عج)

maysamsina

Registered User
لایک‌ها
62
دورد بر استارتر عزیز - قطعاتت بسیار خوب و خوب بفروشید
نکته ی خواستم بگم - گفتار نیک و... مال پیامبر زرتشته نه کورش (کورش در قرآن اسمش هست) و اصولا حرف اول و آخر تمام ادیان الهی است - فقط مونده مردم ایران برای همه چیزیشون Update داران از گوشی گرفته تا الحمدالله زن و شوهر که انواع کثاف کاری ها الا دینشون که Update نداره - چرا نمیدونم!!!!!!!!!!!!!؟ مرغمون یک پا نه بی پاهه - اسلام هم گفته گفتار نیک - کردار نیک - پندار نیک همین - ما ایرانی ها نژادپرست نیستم اگه یک لحظه بفکرت اومد مابرتریم بدونید نازی هستن مثل هیلتر و این دقیقا نقطه مقابل کورش کبیره - کورش بزرگ یهودی هارو نجات داد - و عراق هم زیر بلیت ایران بود همه آزاد بودن هرطور زندگی کنن - پس اسلام نسخه آپدیت شده یهودیت و مسحیت و زرتشتیه - خداهم مثل ما دینشو آپدیت کرده حالا میخواید قبول کنید میخواید توی جاهلیت بمونیم - نکته بعدی قرار نیست ما تعیین کنیم چطور خدا بپرستم اینطوری باشه تازه شدیم شیطون - شیطون خدا ترس - روز قیامت هم قبول داره اما نحوی که خدا فرمود رو قبل نکرد گفت خدا تو نمیدونی که چطور عبادت بشی من تعیین میکنم چطور عبادت بشی - دقیقا به رئیست بگی تو نمیدونی من باید کدام قسمت کار کنم تازه خودممم باید تعیین کنم چقدر پول بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!! خداوکیلی قبول میکنه؟ و بعد تو هم کار میکنی؟!!!!
دلیل اسلام در جامعه عربی اومد این بود - ما قبل از زرتشت جن پرست بودیم میتویند تحقیق کنید لطفا با حرف مردم دین دار نشید خودتون تحقیق کنید و یک دنده نباشید،اما خدا مارو با زرتشت یگانه پرست کرده و آتش رو نماد پاکی میدونستیم - اما جامعه عربی بت پرست بودن پس اونا نیاز به رسالت داشتن پس وقتی مادیدم که دین ماآپدیتش اومده سریع WiFi رو روشن کردیم و سلمان فارسی که تمام دنیا برای پیدا کردن کاملترین دین فرستادیم ونسخه دینمون به اسلام Update کردیم تور خدا یکم چشمامون رو بازکنیم یک بار زندیم و نمیدونیم چقدر عمر داریم با جاهلیت از دنیا نریم
ممنون یا علی (ع) یا مهدی (عج)
کوروش در قران اسمش نیومده . ذو الرقرینین هست ولی هنوز مشخص نشده کی هست . بنده به تمام ادیان احترام خاصی دارم . پندار نیک و ..... ! اگر مشد همه به اسلام واقعی عمل میکردن عالی میشد .

بالا