دورد بر استارتر عزیز - قطعاتت بسیار خوب و خوب بفروشید
نکته ی خواستم بگم - گفتار نیک و... مال پیامبر زرتشته نه کورش (کورش در قرآن اسمش هست) و اصولا حرف اول و آخر تمام ادیان الهی است - فقط مونده مردم ایران برای همه چیزیشون Update داران از گوشی گرفته تا الحمدالله زن و شوهر که انواع کثاف کاری ها الا دینشون که Update نداره - چرا نمیدونم!!!!!!!!!!!!!؟ مرغمون یک پا نه بی پاهه - اسلام هم گفته گفتار نیک - کردار نیک - پندار نیک همین - ما ایرانی ها نژادپرست نیستم اگه یک لحظه بفکرت اومد مابرتریم بدونید نازی هستن مثل هیلتر و این دقیقا نقطه مقابل کورش کبیره - کورش بزرگ یهودی هارو نجات داد - و عراق هم زیر بلیت ایران بود همه آزاد بودن هرطور زندگی کنن - پس اسلام نسخه آپدیت شده یهودیت و مسحیت و زرتشتیه - خداهم مثل ما دینشو آپدیت کرده حالا میخواید قبول کنید میخواید توی جاهلیت بمونیم - نکته بعدی قرار نیست ما تعیین کنیم چطور خدا بپرستم اینطوری باشه تازه شدیم شیطون - شیطون خدا ترس - روز قیامت هم قبول داره اما نحوی که خدا فرمود رو قبل نکرد گفت خدا تو نمیدونی که چطور عبادت بشی من تعیین میکنم چطور عبادت بشی - دقیقا به رئیست بگی تو نمیدونی من باید کدام قسمت کار کنم تازه خودممم باید تعیین کنم چقدر پول بگیرم!!!!!!!!!!!!!!!! خداوکیلی قبول میکنه؟ و بعد تو هم کار میکنی؟!!!!
دلیل اسلام در جامعه عربی اومد این بود - ما قبل از زرتشت جن پرست بودیم میتویند تحقیق کنید لطفا با حرف مردم دین دار نشید خودتون تحقیق کنید و یک دنده نباشید،اما خدا مارو با زرتشت یگانه پرست کرده و آتش رو نماد پاکی میدونستیم - اما جامعه عربی بت پرست بودن پس اونا نیاز به رسالت داشتن پس وقتی مادیدم که دین ماآپدیتش اومده سریع WiFi رو روشن کردیم و سلمان فارسی که تمام دنیا برای پیدا کردن کاملترین دین فرستادیم ونسخه دینمون به اسلام Update کردیم تور خدا یکم چشمامون رو بازکنیم یک بار زندیم و نمیدونیم چقدر عمر داریم با جاهلیت از دنیا نریم
ممنون یا علی (ع) یا مهدی (عج)