hamid_khapid
Registered User
سلام
یه 5800 دارم که به دلیل تعویض با گوشی بالاتر یکی از بچه های همین سایت قصد فروشش رو دارم
گوشی از لحاظ سخت افزاری کاملا تضمین میشه و هیچ گونه مشکلی نداره
روی صفحه از اول محافظ بوده و هیچ گونه خط و خشی نداره
فقط مقداری خط و خش روی درب باطری هست که خوب برای گوشی کارکرده عجیب نیست
پایین گوشی به اندازه نیم سانت حالت زدگی داره که به خاطر جنس قاب گوشی یه حالت فرورفتگی ایجاد شده که سعی کردم در عکس نشون بدم ولی زیاد معلوم نیست
گوشی رو همراه با مموری 8 گیگ و شارژر و کابل یو اس بی و یک عدد کیف لپ تاپی (زمانی که گوشی رو خریدم 30 تومن پولش رو دادم) و جعبه و سی دی و محتویاتش ارائه می شه
گارانتی اصلی نوکیا بوده که تموم شده
هندزفری گوشی یه لاینش کار نمی کنه ولی همونش هم به خریدار تقدیم می شه
معامله به صورت حضوری در تهران امکان پذیره و شهرستان هم ابتدا واریز سپس ارسال
اعتمادسازی هم اگر معتمد در سایت دارید مبلغ رو به ایشون واریز کنید من گوشی رو ارسال می کنم مشکلی نداشت مبلغ رو برام واریز کنن
قیمت پایه رو هم 100 هزار تومن می زارم.البته این فقط برای شروع هست و اگر به قیمتی که مد نظرم هست نرسه گوشی خارج از سایت فروخته خواهد شد
یه 5800 دارم که به دلیل تعویض با گوشی بالاتر یکی از بچه های همین سایت قصد فروشش رو دارم
گوشی از لحاظ سخت افزاری کاملا تضمین میشه و هیچ گونه مشکلی نداره
روی صفحه از اول محافظ بوده و هیچ گونه خط و خشی نداره
فقط مقداری خط و خش روی درب باطری هست که خوب برای گوشی کارکرده عجیب نیست
پایین گوشی به اندازه نیم سانت حالت زدگی داره که به خاطر جنس قاب گوشی یه حالت فرورفتگی ایجاد شده که سعی کردم در عکس نشون بدم ولی زیاد معلوم نیست
گوشی رو همراه با مموری 8 گیگ و شارژر و کابل یو اس بی و یک عدد کیف لپ تاپی (زمانی که گوشی رو خریدم 30 تومن پولش رو دادم) و جعبه و سی دی و محتویاتش ارائه می شه
گارانتی اصلی نوکیا بوده که تموم شده
هندزفری گوشی یه لاینش کار نمی کنه ولی همونش هم به خریدار تقدیم می شه
معامله به صورت حضوری در تهران امکان پذیره و شهرستان هم ابتدا واریز سپس ارسال
اعتمادسازی هم اگر معتمد در سایت دارید مبلغ رو به ایشون واریز کنید من گوشی رو ارسال می کنم مشکلی نداشت مبلغ رو برام واریز کنن
قیمت پایه رو هم 100 هزار تومن می زارم.البته این فقط برای شروع هست و اگر به قیمتی که مد نظرم هست نرسه گوشی خارج از سایت فروخته خواهد شد