wooooooooooooow
چه استقبالی ایولا:king:
فروش msi R5850 twin frozrII - خرید و فروش کارت گرافیک VGA - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
23 دی این کارت که بالاتر از کارت شما هست 370 فروش فوری زده
دوسته من خوب فروختن بنده واقعا نمی دونستم تو لیون همچین قیمتی زدن وگرنه می خردیم خودم
من فکر میکردم فقط من هستم که با قیمت مشکل دارم
دوستانی که مشکل دارن می تونن نخرن همونطور هم که عنوان شد زیر قیمت پایه نخواهم فروخت
ولی مشکلی که هست مثلن قیمت 4890 الان حدوده 250 هست ولی چند روز قبل یکی ایسوسش رو 290 فروخت بعد یه بنده خدایی با کارت داغون 4890 powercolour میگه 280 فوری میدم
الانم که قیمته دلار ثابت هست -من دیگه نمیدونم چرا 100 تومن میره رو قیمت ؟ 5850
من کلی میگم- میخوام بگم یه نفر که یک کارت رو با قیمت بالاتر از قیمت واقعیش به کسی میفروشه -بقیه هم به اون استناد میکنن میخوان همین قیمت بفروشن
چند روز قبل هم سعید حسینی یه کارت 5870 رو میخواست 500 بفروشه!!!!
نمیدونم واللاه من گیج شدم
خوب حرفهای تو پیام خصوصی رو باز عنوان می کنم وقتی کارت 4870 که مثلا از قیمت 150 هزار تومان جهش یافته به 220-250 و دست رو هر کی می زاری این قیمت می فروشه خوب من باید بیام کارت خودم رو به قیمت های قبلی بفروشم ؟
یعنی تفاوت این کارت با 4870 نزدیک 100 هزار تومانه ؟ یا با 5770 نزدیکه 60 هزار تومان اختلاف داره ؟ واقعا نمی دونم انصافتون کجا رفته ؟
خوب با این قیمت اگر بفروشم ارتقائ که هیچی باید بزارم رو پولم تا از یه دلال عزیزی کارتی هم قدرت با کار خودم بخرم
من سوالم از دوستان اینه اگر یک دلال pt این کارت رو تاپیک می کرد آیا واقعا اینقدر بحث به وجود میومد ؟ یا اینکه اماجه upها و به به و چه چه ها سرا زیر می شد و در آخر یه بنده خدا حول می شد و با قیمت بالای 470 میومد این کارت رو می خرید شاید درست نباشه من این حرف ها رو بیام تو pt بزنم ولی چون من نه خرید و فروش زیادی انجام می دم تو pt نه دلاله pt هستم و نه غیره و غیره این حرف ها رو می زنم
قید pt هم از وقتی زدم که خیلی از دوستان به فکر درآمدزایی از pt افتادن . pt جایی خوبی بود که هم خریدار هم فروشنده از بزخر و گرون فروش های بازار کامپیوتر در امان بودن ولی الان متاسفانه به جایی بدتر از بازار بیرون تبدیل شده خلاصه حکایت تو pt زیاد هست ایتقدر زیاده که دست رو هر جاش بزاری از یه سوراخ دیگه می زنه بیرون

شرمنده از دلالهای که این روز ها که نشتی اطلاعات بالا هست در pt تازه بیشتر هم می شه ولی خوب بیشتر از این اینجا چیزی نمیگیم
آخر هم از دوستان سوال کردم کارت شماواسه گیم عالی هست up حساب کن
اینم نظر farjam1990 که توی زمینه گرافیک و اوور اکثر دوستان قبولش دارن در مورد مقایسه سری 5 با 6 amd:
بتدا نظر کلی در مورد 5970 رو میگم خدمتتون
و.................
در هر حال من عرض کردم و برای من بغیر از چند نفر که تعدادشون از انگشتان دست هم کمتر هست در نت نظر کسی برام مهم نیست حالا وای به حال این pt کنن و باید ذکر کنم مسائل فنی رو من اینجا دنبال نمی کنم و نظرات و کارشناسی دوستان در pt برام مهم نیست چون در فروم های تخصصی دیگه به اندازه کافی می زنیم تو سر و کله هم
هر چند که نکاتتون رو خوندم و درست هم می دونم ولی ارتباط زیادینه به تاپیک داره نه به کارت اینجانب واقعا هم قصدتون رو از این کار متوجه نمی شم همونطور هم که می بینین دوستی هم که 5870 رو با قیمت که عرض کردم خریده ، اینجاست .
هر چند خیلی این نکات بهتر و آموزنده تر می بود اگر شما جای اینکه اینجا بیانشون کنید وقتی بیان می کردین که دوستان همین کارت 5970 که400- 450 معامله می شد در سطح همین انجمن تا همین 6 ماه پیش درسا در پاییز امسال برای فروش 750-800 تومان گذاشتن و می گفتن از 580 بیشتر فریم می ده و...... که همه هم به به و چه چه زدن. نمی دونم اون موقعه کجا بودین شما ؟ غیر این بود که اونجا قضیه فرق داشت ؟ اسنادشم موجوده یا بازم بگم ؟ 

این قضیه سر درازی داره فقط تا یادم نرفته نرفته این برای شما دوسته عزیز مطرح کنم اگر سفایر بهترین پارتنر amd/ati نباشه حداقل کمی از asus و msi نداره اگر اشتباه نکنم سفایر اولین برندی بود که اومد کار گرافیک رو با خنک کننده آبی و دمو دستگاهی در حد کارت های 1600 دلاری کنونی رو عرضه کرد (
4870x2 Atomic Edition) فقط همین قدر بگم این کمپانی براکت سی پی یو هم گذاشت تا بشه علاوه بر خنک کردن گرافیک ، سی پی یو هم با واتر کولینگ کارت خنک کرد یادم 4 سال پیش یکی از های اند فروش های طبقه همکف پاساژ ایران یکی از همین مدل آورده بود و چیشت ویترینش خود نمایی می کرد . فکر نمی کنم اگر واقعا کسی چیزی سر در بیاره از برندها بگه که سفایر یک برند معمولی هست کارت های غیر رفرنس این کمپانی همیشه یکی از بهترین ها بود و نمونش هم زیاده
قصد جسارت ندارم ولی وقتی شما و دوستان به اصطلاح کارشناستون تو این باغ هنوز حضور مبارک نداشتین ما راه مون رو کج می کردیم سمت پاساژ ایران تا ببینیم قطعات جدید چی اومده
خیر عزیز فقط با کارت 5870 لایتینگ
سلام و عید همگی مبارک
اصولا 5850 و 6870 از 5870 ظعیفتر هستند و تحت هیچ شرایطی نمیتواند از 5870 پرفورمنس بیشتری داشته باشد . همانگونه که 470 از 480 ظعیفتر و 570 از 580
ضعیفتر هست . البته اگر 5850 و 6870 را اور کنید و ببرید زیر Ln2 شاید از 5870 قویتر شوند که اصولا اینگونه مقایسه نمیکنند و هر دو را در یک شرایط مقایسه میکنند چون اگر بحث اورکلاک هم باشد 5870 قابلیت اور پذیری بالاتری نسبت به 2 کارت ذکر شده دارد.
از آنجا که بنده فروشنده اون gts250 بودم عرض میکنم که اون کارت
اگر بهترین 250 تولید شده نباشد یکی از بهترینها هست و حداقل در ایران جنبه یک کارت کلکسیونی دارد و حتما خودتون میدانید که فن اون کارت به تنهائی حدود 100 قیمت میخورد .
قطعا واقف هستید که خریدار محترم که از دوستان مشترک من و شما هستند همانقدر که شما و من به امور خرید و فروش آشنا هستیم به همین امور آشنا هستند و اِ لا در شرایط عادی یک کارت 250 نهایتا 200 هم ارزش خرید ندارد .
فکر کنم با این توضیحات قسمتی از حکایت PT بیان شده باشد .
راستی یک مورد هم یادم رفت و اینکه 5850CF هم از 580 قویتر نیست

این پست صرفا جنبه اطلاع رسانی در رابطه قدرت کارتهای ذکر شده دارد و هیچ ارتباطی به قیمت تعیین شده برای کارت مورد فروش تاپیک و شرایط آن ندارد.
سلام و عرض ارادت
عید هم مبارک
اصولا هم تو لینک اولی که دادم می تونید مشاهده کنید می بینید که با اورکلاک تا 850 این کار کاملا با 5870 برابری می کنه و پرفورمنسی در همین حد می ده باقیه reviewها هم همین رو می گن حرف این جانب هم نیست و همه ی این تست ها رو ایر صورت گرفته و خنکسازی خاصی هم صورت نگرفته که ذکر می کنید ln2 و این حرفها و قابل ذکر هم هست فکر نمی کنم 5850 باشه که تا 1000 قابلیت اورکلاک برای هسته و 1300 برای حافظه رو داشته باشه رو ایر اونم بدون ولتاژ این موضوع رو می تونید کاملا در سایت سفایر و لینک این کارت بررسی کنید از طرفی هم فکر نمی کنم
5870 رفرنسی هم رو ایر بتونه تا 1000 بره اونم بدون ولتاژ مگر بله مدله ماتریکس یا لایتیننگ که کلا فرکانس 1000 که چه عرض کنم خیلی بیشتر از اینا می ره رو ایر بصورت safe و با ولتاژ ولی در هر حال باید قبول کنیم این کارت یکی از بهترین غیر رفرنس های 5850 هست
ولی ناگفته نمونه که این قسمت حرف آقا بهزاد درسته که در زیر ln2 کارت 5850 به 5870 نمی رسه هر چند بحث ln2 در کار نبود و به بحث هم ارتباطی نداره
و من ترجیح می دم که صحبت نکنم در مورد 250 شاید کودرتی پیش بیاد و دوستمون هم ناراحت بشه ، هر چند که می دونم واقعا یکی از بهترین ها هم هست من از زمانی که اون کارت تو همین انجمن تاپیک شد و شما خریدی رو شاهد بودم و چون واقعا می دونم کارت حرفه ای هست اسپارک برنده معتبری هست و کاربرا بی اطلاع ایرانی فکر می کنن برند نیست یادمه این برند یه 8600 زد روش دیباگرو دم و دستگاهی داشت که انصافا نمونش رو جای دیگه ای ندیدم و بنده هم نگفتم که چرا خرید و فروش شده و اصلا به من هم ارتباطی ندار حتی اگر اون 500 خرید و فروش می شد بازم به من ارتباطی نداشت و قطعا همونجور که اطلاع دارم و خودتون هم مطلع هستید دوستمون هم سود خوبی خواهد کرد. خدا بده برکت هم به شما هم دوستمون رو
بر حسودش هم لعنت الهی چشاشون در بیاد کسایی که نمی تونن همچین قضیه ای رو ببینن .:lol:
اتفاقا خوب شد که بیان کردم چون گفته ی شما تصدیق حرف اینجانب هم هست که یک کارت خوب فرای مدلی که داره واقعا می تونه قیمت خیلی بالایی فروش بره بخاطره امکاناتی که داره حتی اگر اون کارت مدل ضعیفی همچون 250 باشه و....... کارت خوب، خوب هست و ارزش به خودت کارت هست و کولرش هم قسمتی از کارت هست که فقط یک جنبه از کارت رو شکل می ده و امتیاز قابل توجهی برای هر کارتی ممکن به ارمغان بیاره و در این تاپیک هم همون جور که می دونید یک 5850 معمولی برای فروش گذاشته نشده و یکی از بهترینهاست هم از لحاظ برد هم از لحاظ خنک کنندگی فکر می کنم خودش ثابت کرده
اما در مورد Cf و 580 بنچمارک ها همه هستن و اگر قویتر نباشه ضعیفتر هم نیست در بعضی قویتر و در بعضی ضعیفتر هست همونجور که خودتون صحبتی از ضعیف بودنش نکردین در هر حال بنظرم خرید دو عدد 5850 غیر رفرنس و خوش اور 100درصد علاوه بر اینکه کمی هم ارزونتر تموم می شه می تونه
کاملا شرایط وحشتناکی رو برای یه 580 رفرنس که قیمتش هم کمی بیشتر هست به وجود بیاره حتی در اورکلاک

:king:
و مطمئنا دو عدد 5850 هر غولی هم که باشه در مقابل 580 لایتینیگ یا ماتریکس و یا dcu که قیمت های بالای 1200 داره هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت

دیگه فکر نمی کنم جای بحثی مونده باشه
این پست صرفا جنبه اطلاع رسانی در رابطه قدرت کارتهای ذکر شده دارد و هیچ ارتباطی به قیمت تعیین شده برای کارت مورد فروش تاپیک و شرایط آن ندارد.
کاشکی همه شعور بالایه شما رو داشته باشن که پا برهنه در مورد کارت و قیمتش نظر ندن
[h=3]دوستان کسی APU A4-3400 نمی خواد؟؟؟[/h]
مخلص همه دوستان هم هستیم ایشاا... تاپیک شما مورد لطفا دوستان واقع بشه و اینقدر مشتی آپ بخوره مثل ماله ما :lol::lol::lol::lol:
احتمال اینکه از فروش کارت پشیمون بشم زیاد در صورت ادامه این وضعیت چون حس و حال بحث بیهوده ندارم بهتر برگرده داخل کمد. دردسرش کمتر مشتریش هم یه روزی با پای خودش میاد