• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 5850 Toxic Edition

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام استاد بهزاد
سال نوتون مبارک
ان شاالله که سالی پراز سلامتی و رکورد داشته باشید.
واقعا هر جا که پست میزنید بنده لذت میبرم.
خدا حفظتون کنه.
بنده بین این کارت و 460 ای که آقا امیر(درست میگم ؟ :دی ) (lron) برای فروش گذاشته بودند دو دل بودم
که با این سخن شما مشکلم حل شد.:wub:

عرض ارادت عزیز و سال نو شما هم مبارک .

اصولا کارت 5850 و 460 یکی از محبوبترین تولیدات amd و nvidia هستند .

خود من شدیدا دنبال 5850 هستم چون تو داستان اورکلاک یکی از خوش پوینترین ها هست .
ولی خوب از ویژیگیهای 460 هم نمیشه به این سادگی گذشت چون واقعا یکی از موفقترین تولیدات nvidia هست و از لحاظ مصرف و پرفورمنس عالی هست .
ولی خوب به یک نکته هم توجه کنید که همانطور که این 5850 مورد فروش یکی از بهترینهای موجود میباشد اگر قرار هست با یک 460 مورد مقایسه قرار بدید اون 460 هم یکی از برندهای خوب باشه و مثلا 460 از برندهای بینام و نشان و بیکیفت در ساخت نباشد.

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
با اجازه از استارتر عزيز : من همين مدل اما 5870 داشتم . دماي كارت در بازي BF3 1920x1080 Ultra
بيشتر از 50 نبود و در حالت بيكاري 25 تا 27 !
كارت خيلي خنكي هست .

goodmanr

Registered User
لایک‌ها
44
فروش msi R5850 twin frozrII - خرید و فروش کارت گرافیک VGA - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
23 دی این کارت که بالاتر از کارت شما هست 350 فروش فوری زده
من فکر میکردم فقط من هستم که با قیمت مشکل دارم
دوست عزیز امیدوارم که قیمته مد نظرت رو بتونی بفروشی
ولی مشکلی که هست مثلن قیمت 4890 الان حدوده 250 هست ولی چند روز قبل یکی ایسوسش رو 290 فروخت بعد یه بنده خدایی با کارت داغون 4890 powercolour میگه 280 فوری میدم
الانم که قیمته دلار ثابت هست -من دیگه نمیدونم چرا 100 تومن میره رو قیمت ؟ 5850
من کلی میگم- میخوام بگم یه نفر که یک کارت رو با قیمت بالاتر از قیمت واقعیش به کسی میفروشه -بقیه هم به اون استناد میکنن میخوان همین قیمت بفروشن
چند روز قبل هم سعید حسینی یه کارت 5870 رو میخواست 500 بفروشه!!!!
نمیدونم واللاه من گیج شدم
آخر هم از دوستان سوال کردم کارت شماواسه گیم عالی هست up حساب کن

اینم نظر farjam1990 که توی زمینه گرافیک و اوور اکثر دوستان قبولش دارن در مورد مقایسه سری 5 با 6 amd:
بتدا نظر کلی در مورد 5970 رو میگم خدمتتون
خیلی از دوستان میگن که فریم دهیه 5970 از 580 هم بیشتره و این حرفا و این کاملا درسته در بیشتر موارد اما نکاتی هستند که بهشون توجه نمیشه
در قدرت گرافیکها فقط فریم مهم نیست. کیفیت فریمها هم مسئله مهمی هستش و تاثیر پیکسل فیلریت و تکسل فیلریت
نکته 1 :سری 5000 amd اولین سری amd بود که Directx11 رو بطور کامل ساپورت میکرد و به طبع مشکلاتی از لحاظ کیفیت فریمها وقتی اولین باری باشه که کارتی این ورژن رو ساپورت میکنه پیش میاد بحثش و میشه نتیجه گرفت که در Directx 11 سری 6000 amd و سری 500 انویدیا از لحاظ کیفی و ساپورت دایرکت ایکس 11 بسیار پخته تر و بی عیب و نقص تر باشند
نکته 2: کارت 5970 نسبت به کارتهای جدیدتر مصرف بسیار بالا تری داره
نکته 3: همین مصرف بالاتر و دو هسته ای بودن نوید دمای بالاتر رو میده
نکته 4: کارت 5970 نسبت به سری 500 انویدیا و سری 6000amd حدود 1 سال الی 1.5 زودتر وارد بازار شده و با توجه به نکته ی 2 و 3 مدل زمان خیلی بیشتری نسبت به یک کارت 580 کار کرده اون هم در دمای بالاتر که این هم میتونه بالارفتن استهلاک برد گرافیک و GPU های 5970 رو ثابت کنه نسبت به کارت 580
نکته 5: با توجه به 3 نکته ی بالا نتیجه میگیریم هرچقدر کارت در دمای بالاتری کار کرده باشه و به مدت طولانی تر استهلاکش بالاتره و به طبع هم عمر مفیدش کمتر میشه

امیدوارم دوستانی که 5970 برای فروش گذاشتن از دست ما ناراحت نشن :دی
درسته 5970 با اورکلاک حتی میتونه بیشتر از 7970 هم گاها" فریم بده اما این کجا و آن کجا

برند کلاب هم شاید برند درجه یکی نباشه اما حداقل همیشه در سطح خودش بوده

ودر مورد رفرنس بودن سافایار

.سافایر رفرنس معمولی رو ترجیح میدم یا رفرنس گیگابایت و فقط در برند MSI و ایسوس هستش که غیر رفرنسششون یعنی twin frozer و DCU بهتره از رفرنسشون
اینها در زمینه کار من هستن البته برای کسی که گیم میخواد بزنه هیچ تفاوتی وجود نداره. 5850 ها کارتهای خوبی هستن معمولا خوبهاشون بدون ولتاژ فرکانس هسته 920 و یا 930 میزنن

البته مدل شما فرکانس GPU بالاتر از 900 هست که خیلی خوبه

عزیز من قصد زدن توی سر قیمت کسی رو ندارم
این قیمت واسه من مقدوره -وگرنه توی خوب بودن کارت شکی نیست

دوست عزیز یک صفحه بدی از سری 5000 amd گفتین و بقول دوستان تو سر مال زدین
و دلیل اینهمه بحث و حدیث شدین...
صحبتهایی هم که از فرجام عزیز گذاشتین مربوط به کارت 5970 هست که بعضاً مینیمم فریم بسیار پایینی (در حد یه 5870) داره و معایب نسبتاً زیادی داره
و در تایپیک دوستی گفته بودن که برای 5970 خود قیمت نجومی گذاشته بود
پس قبل از تحلیل موضوعی باید دقیقاً از محتوای موضوع اطلاعات کامل داشته باشین
5850 و 5870 مدلهای مدلهای موفقی بودن که نسبت به قیمت هنوزم ارزش خرید خوبی دارن

بعدشم با قیمتی پایین پیشنهاد برای خرید میدین

کارتون پسندیده نیست...

امیر حسین جان دوستی بسیار مودب و خوش برخورد هستن
با تایپیک فروش دوستان دیگه اینکارو میکردین ... جواب خوبی نمیگرفتین..

همونطور که آقا بهزاد عزیز هم گفتن:

مدلهای خاص ارزش خرید بالایی (حداقل برای بعضی از استفاده کنندگان) داره
و مدل toxic هم همیشه از بهترینهای radeon (چه از نظر کیفیت ساخت یا دما یا افزایش فرکانس ) بوده و به نظر بنده تو مدلهایی مثل 5850 حداقل 50 تومن قیمت بیشتری نسبت به مدلهای رفرنس خواهد خورد (به قیمتهای زمان موجود بودنش تو بازار نگاه کنین.. می بینین که 30 دلار گرونتر از مدل رفرنس بوده)

ali1521

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز -من اصلن قید این کارت رو زدم-مبارک صاحبش باشه
من قیمت خودمو گفتم-نگفتم که ارزش کارت 360 هست-وقتی دارن 6790 رو 350 میدن
صد در صد قیمت این کارت بالاتر هست-من قیمت مدنظرم رو گفتم-اگه بی احترامی هم شده عذر میخوام
بله برند aus-msi-saphire بهترین برندهای ای ام دی هستن
و در مورد نظر دوستان در مورد سری 5-اگه متن رو دقیق میخوندی فقط به 5970 اشاره نکرده به سری 5 هم اشاره شده
اینم که من دلیل آوردم-خود استارتر بحث کردن رو مجاز دونست
و کابرهای دیگر هم بودن که از دید اونها قیمت منطقی نبوده-هرچند من بعضی از بزخرها توسر بعضی از جنس ها میزنن
کارتی که بتونه فرکانس 1300-1350 رو بزنه-صد در صد کارت خوبیه
واسه استارتر هم یه هورا بکشید:happy:

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
قربونه تو
:blink:
داداش خدایی نمیخوای بخری تو سرمال نزن الان GTX 460 رو بهت با این قیمت نمیدن
خوب بفروشی استارتر کارت خوبیه ولی من پول ندارم داشتم میخریدمش:D
این قیمت واسه من مقدوره -وگرنه توی خوب بودن کارت شکی نیست
امیدوارم کارتی مناسب با بودجتون پیدا کنید
دادا تعویض با 9600 یا 5770 نداری
شرمنده عزیز فقط 5870 لایتنینگ
داداش با 7770 تاخت میزنی؟
شرمنده عزیز فقط 5870 لایتنینگ
دوست عزیز جوری میگید با این قیمت 460 هم بهتون نمیدهند انگار این کارت 20-30 % از 460 قویتر هست . :rolleyes:
5850 و 460 تقریبا از نظر قدرتی در یک سطح هستند . در بعضی تستها 5850 مقداری بهتر ولی در اکثر تستها 460 مقداری بهتر هست .
سال نوتون مبارک
ان شاالله که سالی پراز سلامتی و رکورد داشته باشید.
واقعا هر جا که پست میزنید بنده لذت میبرم.
خدا حفظتون کنه.
بنده بین این کارت و 460 ای که آقا امیر(درست میگم ؟ :دی ) (lron) برای فروش گذاشته بودند دو دل بودم
که با این سخن شما مشکلم حل شد.:wub:

اصولا کارت 5850 و 460 یکی از محبوبترین تولیدات amd و nvidia هستند .

خود من شدیدا دنبال 5850 هستم چون تو داستان اورکلاک یکی از خوش پوینترین ها هست .
ولی خوب از ویژیگیهای 460 هم نمیشه به این سادگی گذشت چون واقعا یکی از موفقترین تولیدات nvidia هست و از لحاظ مصرف و پرفورمنس عالی هست .
ولی خوب به یک نکته هم توجه کنید که همانطور که این 5850 مورد فروش یکی از بهترینهای موجود میباشد اگر قرار هست با یک 460 مورد مقایسه قرار بدید اون 460 هم یکی از برندهای خوب باشه و مثلا 460 از برندهای بینام و نشان و بیکیفت در ساخت نباشد.
با اجازه از استارتر عزيز : من همين مدل اما 5870 داشتم . دماي كارت در بازي BF3 1920x1080 Ultra
بيشتر از 50 نبود و در حالت بيكاري 25 تا 27 !
كارت خيلي خنكي هست .
مخلص حاجی
دوست عزیز یک صفحه بدی از سری 5000 amd گفتین و بقول دوستان تو سر مال زدین
و دلیل اینهمه بحث و حدیث شدین...
صحبتهایی هم که از فرجام عزیز گذاشتین مربوط به کارت 5970 هست که بعضاً مینیمم فریم بسیار پایینی (در حد یه 5870) داره و معایب نسبتاً زیادی داره
و در تایپیک دوستی گفته بودن که برای 5970 خود قیمت نجومی گذاشته بود
پس قبل از تحلیل موضوعی باید دقیقاً از محتوای موضوع اطلاعات کامل داشته باشین
5850 و 5870 مدلهای مدلهای موفقی بودن که نسبت به قیمت هنوزم ارزش خرید خوبی دارن

بعدشم با قیمتی پایین پیشنهاد برای خرید میدین

کارتون پسندیده نیست...

امیر حسین جان دوستی بسیار مودب و خوش برخورد هستن
با تایپیک فروش دوستان دیگه اینکارو میکردین ... جواب خوبی نمیگرفتین..

همونطور که آقا بهزاد عزیز هم گفتن:

مدلهای خاص ارزش خرید بالایی (حداقل برای بعضی از استفاده کنندگان) داره
و مدل toxic هم همیشه از بهترینهای radeon (چه از نظر کیفیت ساخت یا دما یا افزایش فرکانس ) بوده و به نظر بنده تو مدلهایی مثل 5850 حداقل 50 تومن قیمت بیشتری نسبت به مدلهای رفرنس خواهد خورد (به قیمتهای زمان موجود بودنش تو بازار نگاه کنین.. می بینین که 30 دلار گرونتر از مدل رفرنس بوده)

سلام و عرض ارادت قدم رنجه فرمودین رضا جان
فدای سرت بزار دوستان نظر بدن نه از ارزش کارت کم می شه نه به بنده بر می خوره کسی که نیت خوبی نداشته باشه آخر کار کله می شه خودش

دوست عزیز -من اصلن قید این کارت رو زدم-مبارک صاحبش باشه
من قیمت خودمو گفتم-نگفتم که ارزش کارت 360 هست-وقتی دارن 6790 رو 350 میدن
صد در صد قیمت این کارت بالاتر هست-من قیمت مدنظرم رو گفتم-اگه بی احترامی هم شده عذر میخوام
بله برند aus-msi-saphire بهترین برندهای ای ام دی هستن
و در مورد نظر دوستان در مورد سری 5-اگه متن رو دقیق میخوندی فقط به 5970 اشاره نکرده به سری 5 هم اشاره شده
اینم که من دلیل آوردم-خود استارتر بحث کردن رو مجاز دونست
و کابرهای دیگر هم بودن که از دید اونها قیمت منطقی نبوده-هرچند من بعضی از بزخرها توسر بعضی از جنس ها میزنن
کارتی که بتونه فرکانس 1300-1350 رو بزنه-صد در صد کارت خوبیه
واسه استارتر هم یه هورا بکشید:happy:
با احترام فراوان باز هم شرمنده از اینکه کارت برام فروشش زیر پایه مقدور نیست وگرنه دوست داریم با شما معامله کنیم
امیدوارم کارتی مناسب و پرقدرت بخرید با بودجتون کی بخیله چشم بد خواهان و حسودان هم کور بشه (بهشباد):cool:
========================================================================
دوستان فروش کنسل هست یکی از مدیران تاپیک رو ببینده ختم تاپیک گرافیک پیش خودمون می مونه
از تمامی دوستان هم که لطف کردن تو این تاپیک بحث کردن و..... کمال تشکر رو داریم سال خوبی رو برای همه آرزو مندیم

payamhetfild

Registered User
لایک‌ها
315
قیمت برای این کارت خاصصصصصصصص عالیه
خیلی خیلی قدرتمنده من کار کردم با این مدل خاص

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
انصافا کارت خوبیه.................
قیمت برای این کارت خاصصصصصصصص عالیه
خیلی خیلی قدرتمنده من کار کردم با این مدل خاص
من مخلصه همه بچه های گله فروم هستم
ولی تقریبا از فروش منصرف شدم ولی اگر کسی تمایل به خرید داره پیشنهادش رو در پ.خ مطرح کنه اگر معقول باشه راه میام با دوستان
دوستان این تاپیک دیگه از سوی اینجانب پیگیری نمی شه پس سعی کنید در پ.خ مطرح کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله كارت قدرتمندي هست و توي بررسي ها امتياز خوبي آورده . خوب بفروشي .

kamrankent

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

دوست عزیز من ebay نگاه کردم کارت 5850 دست دوم رقمی بین 70 تا 100 دلار معامله میشه. البته نوش بالاتره. من هم می تونم نهایت 100 دلار یا همون 355000 تومن با نرخ امروز بدم. هزینه پستش رو هم می دم. در ضمن( پ. خ. )چیه؟ کجاست؟ آیا همون پاسخ هستش؟ من نتونستم پیداش کنم.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا