سلام و عرض ادبحیف دستم خالیه......
قدرت این کارت رو فقط کسایی میدونن که باهاش کار کردن........
این کارت به راحتی کور 1000 رو میزنه و عملا کارایی بالاتر از 5870 و حتی بهتر از gtx480 رو میده و ۴۰۰ برای این کارت کاملا مناسبه وقتی یدونه ۷۷۷۰ قراضه رو دارن ۴۷۰ میفروشن!
در ضمن جنس ماله خودشونه و هر قیمتی که بخوان میتونن بزارن و کسی مجبور به خریدنش نیست!
تنها ایراد این کارت و کلا سری۵۰۰۰ ضعف در تسلین هست که فریم بالا تا حدی جبرانش میکنه........
اما واقعا قیمت خوبه......
سال نو مبارک
داداش چون باهات حال کردم که اولی پیشنهاد رو دادی اونم پایه 10 هزار تومان تلورانس داری پیش ماآقا بیخیال دیگه بحث بسه پایه خریدارم
توجه :برای قیمت های بالاتر هم به کسی که حال کنم یه اشانتیون پد گیگابایت آکبند به ارزش واقعه ای 25-30 هزار که در بازار بیرون به قیمت بالای 50 می فروشن کاسبا می دم
اینم عکس اشانتیون

lol آقا مهدی خودت که دری تو کارتهای غیر رفرنس شنا می کنی اصلا وقت می کنی اینم تست بگیری ؟ دمتگرم بابابا سلام به تمامی دوستان عزیز بخصوص آقا بهزاد ، امیر حسین عزیز و .....
امیر کارت گرافیک رو پس فردا اومدی با خودت بیار میخوام ببرمش زیر تیغ تا فدرتشو تا کاربران معمولی ( بجز آقا بهزاد گل ) نشون بده
مخلص آقا مهدی چشم می دیم شما هم یه دوری بزنی باهاش :lol:
ولی بی شوخی اراده کنید تا تقدیمتون کنم
سلام و عید مبارک آقا مهدی گله گلاب تاج سریامیر حسین جان چه حال و حوصله ای داری اینقد تایپ میکنی داداش .
ببخشید این رو آپ حساب کنید .
والا چی کار کنیم دیگه بچه ها که مورد منکراتی دارن ما هم که سرمون درد می کنه واسه ارشاد جوانان اسلام :lol: