• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 6600k لو ولتاژ

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
سلام
دوستان یک عدد سی پی یو خوش بچ و لو ولتاژ 6600k برای فروش موجود خودم این پردازنده ارزشمند رو از دوسته خوبمون آقای تک حریداری کردم والانم بعلت نیاز مالی قصد فروشش رو دارم لازم ذکر کنم بندرت سی پی یو پیدا می شه 4.5 رو زیر 1.2 بوت کنه و تست CB پاس کنه
اینم لینک تاپیک خریدش و عکسش :
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=57598&hl=

4e41aue7zcv2nm0tfqjn.jpg

پردازنده بیش از 10 روز رو سیستم نبوده
قیمت فروش پایه 740 و فروش فوری 780
هزینه ارسال و مسئولیت اون به عهده خریدار محترمه
دوستان 6700k لو ولتاژ هم کسی خواست پ.خ بده

Last edited:

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
سلام
دوسته من پردازنده های لو ولتاژ در فرکانس های یکسان ولتاژ کمتری استفاده می کنن در نتیجه هم قابلیت اورکلاک بهتری دارن هم بسیار خنکتر کار می کنن و برای فهمیدنش هم باید تست بشن دوسته عزیز و از زوی مشخصات ظاهری و..... نمی شه فهمید پردازنده لو ولتاژ هست و از بین چند پردازنده شاید تعداد کمی لو ولتاژ دربیاد یا بسته به شانس اصلا هم پردازنده ای لو ولتاژ نباشه

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
سلام
دوسته من پردازنده های لو ولتاژ در فرکانس های یکسان ولتاژ کمتری استفاده می کنن در نتیجه هم قابلیت اورکلاک بهتری دارن هم بسیار خنکتر کار می کنن و برای فهمیدنش هم باید تست بشن دوسته عزیز و از زوی مشخصات ظاهری و..... نمی شه فهمید پردازنده لو ولتاژ هست و از بین چند پردازنده شاید تعداد کمی لو ولتاژ دربیاد یا بسته به شانس اصلا هم پردازنده ای لو ولتاژ نباشه
اینو میدونم
قبلا از رو بچ میشد فهمید
با توجه به مقداری که شما داری و شانستون خوبه گفتم حتما بلدید راهشو

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
والا در سوکته 775 و 1366 و کمی هم 1156 از رو بچ کاملا قابل فهمیدن بود حالا نهایت با 100 مگاهرتز اینور اونور ولی متاسفانه از سوکت 1155 به بعد اینتل یه نامردی کرد و کاملا شبیه یه نخمه مرغ شانسی کرد بعضی وقتا دیده شده تو تا سی پی یو دقیقا با یه بچ بیشتر 200 مگاهرتز اختلاف دارن در ولتاژ یکسان ;)
دوستان دقت داشته باشن تا شنبه -1شنبه مشتری نباشه در بیرون ار فروم به قیمت پایه فروخته خواهد شد

بالا