• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Apple TV نسل سوم 1080p

pbz

Registered User
لایک‌ها
42
Apple TV 3rd Generation
Model A1427
MD199LL/A
اپل تی وی نسل سوم با کیفیت فول HD سازگار با آیفون، آیپد، آیپاد و انواع مکبوک و مکبوک پرو
قابلیت نمایش صفحه ایفون یا ایپد و یا مکبوک شما روی صفحه تلویزیون (airplay mirroring)
قابلیت تماشای آخرین فیلمها و سریالهای روی پرده
امکان استریم کردن ویدئو عکس و موزیک
به همراه ریموت و جعبه و کابل پاور اصلی
در حد آک
دلیل فروش : خرید تلویزیون اسمارت سامسونگ که توسط نرم افزار allshare نیازم رو نسبت به اپل تی وی رفع کردم
جمعا بیشتر از 4 روز استفاده نشده
+ اکانت اپل بهمراه 10 دلار اعتبار جهت دانلود فیلم ، موسیقی و سریال (5$ از 15$ به خاطر دانلود کسر شده) بعنوان هدیه
قیمت : 350،000 هزار تومان
شماره تماس 09356974858

1.jpg2.jpg3.jpg7.jpg

• محتویات مالتی مدیا بر روی تلویزیون شما
Apple TV به شما قابلیت دسترسی به مجموعه پایان ناپذیری از مالتی مدیا را می دهد. هزاران فیلم (که بسیاری از آنان کیفیت بالای HD دارند) موسیقی، عکس و هر آنچه به آن علاقه دارید از آیتونز و سپس از طریق Apple TV بر روی تلویزیون قابل دیدن هستند.

• Apple TV سرگرمی بزرگ در جعبه ای کوچک
کوچک و با مصرف کم، اپل تی وی به راحتی در کف دست شما جا می گیرد و با طراحی خاص خود، بر روی میز یا هر سطح دیگری به آسانی قابل جایگذاری است به علاوه که کنترل از راه دور آن مدیریت و استفاده از آن را بسیار آسان می سازد.

• تنظیمات آسان
تنظیمات Apple TV بسیار آسان است. پس از قرار دادن در جای مناسب و پس از اتصال کابل برق، آن را به ورودی HDMI تلویزیون خود متصل کرده (البته باید توجه کنید که کابل HDMI باید به صورت جداگانه خریداری شود) و روشنش کنید. از آنجا که همه چیز از طریق اتصال وایرلس صورت می گیرد، شما به چیز دیگری نیاز ندارید.

• محتویات آیفون، آیپاد تاچ و آیپد خود را بر روی تلویزیونتان ببینید
AirPlay این امکان را به شما می دهد که آنچه که بر روی دستگاه iOS تان است را بر روی تلویزیون HD و یا اسپیکرتان از طریق Apple TV پخش کنید. عکس های آخرین مسافرتتان، پرفروش ترین فیلم ها و آخرین بازی ها، همه و همه از طریق AirPlay و Apple TV ممکن است.

Last edited:

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
صفحه اصلي ايفون ياايپد روروي تي وي نشون ميده؟يافقط فيلم وموزيك؟

pbz

Registered User
لایک‌ها
42
صفحه اصلي ايفون ياايپد روروي تي وي نشون ميده؟يافقط فيلم وموزيك؟

نه فکر نمیکنم من امتحان نکردم فقط فیلم و عکس و موزیکش رو دیدم بازی ها رو هم میتونی تو تلویزیون ببینی
Real Racing رو من امتحان کردم

pbz

Registered User
لایک‌ها
42

pbz

Registered User
لایک‌ها
42
دستگاه فروخته شد

بالا