• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Arc---------------(گارانتی تا ابان 91)--------------

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
با سلام

قبلا تاپیک زده بودم چون عکس نداشت پاک شده بود

(در تاپیک هم اعلام کرده بودم که فروش تا 5 شنبه 20 بهمن 12 شب هست )ولی به دلیل اینکه مسافرتی برام پیش اومد نتونستم با و اونی هم که باهاش قرار گذاشتم که جمعه یا شنبه گوشی رو بهش بدم به خاطر مسافرتم پشیمون شدم و به ایشون گفتم که احتمال 99 درصد گوشی رو نمیفروشم....ولی الان پشیمون شدم
فروخته شد
خوب بریم سراغ گوشی که بالا خره تونستم ازش عکس تهیه کنم

توضیحات گوشی طبق گفته فروشنده قبلی گوشی (هر کی خواست بگه تا لینک فروشنده قبلی رو پیدا کنم بزارم):يدونه اكسپريا آرك مشكي هست كه واقعا تميزه و 100 درصد سالم. 9 ماه گارانتي پارس كامتل باقي مونده ازش.
دوستان اين دستگاه فول پك نيست و فقط گوشي هست و لوازم اصليش كه كامله.

محافظ صفحه هم داره
و اينكه چون تو عكسا ممكنه مشخض نباشه و نميخوام مشكلي پيش بياد اينكه گوشي قبل از اينكه محافظ بزنم يه سري خط ريز داره كه اصلا به چشم نمياد و الان كه محافظ روشه اصلا به هيچ وجه ديده نميشن (يعني در اين حد جزئي هستن) و فقط ميخواستم گفته باشم .

خواستم بگم که گارانتی تا مهر 91 هست

75098722623773156939.jpg
85407315723624653777.jpg
76365028600294099427.jpg

قیمت پایه:500 تومان

هیچ عجله ای هم برا فروش نیست به اولین نفری که به قیمت پایه یا بالاتر بخواد فروخته میشه

اولویت فروش هم حضوری در کرج و تهران میدان ازادی تاکید میکنم میدان ازادی

برای شهرستان های دیگر هم اول واریز پول +هزینه ارسال بعد ارسال گوشی با پست یا اتوبوس

Last edited:

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
لطفا پست اول کاملا خوانده شود و بعد اگر چیزی نا مفهمو بود بپرسید اسپم ازاد است اما در حد مطلوب

slr560

Registered User
لایک‌ها
5
عزیز ببخشید ولی اگه خواستید من 400 نقد خریدارم

amess

Registered User
لایک‌ها
61
دادا زیر قیمت پایه اصلا نمیدی یا ما پیشنهادمون رو بدیم؟

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
دادا زیر قیمت پایه اصلا نمیدی یا ما پیشنهادمون رو بدیم؟

شما پیشنهادتون رو بدید و بقیه هم میتونن پیشنهاداتشون رو بدن (فقط قیمت رو بگن بحثی در مورد چیزه دیگری نباشد)

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
با سلام

خواستم بگم لطفا خواهشا اگه میخواین یه کمکی هم به من بکنین قیمتای فضایی تون رو بیاید تو تاپیک بگید تا همه ببینن و هم کار مفیدی کرده باشین با اون قیمت دادنتون...خدایی نمیدونم بعضی چه فکر میکنن نوشته تو پخ که نقد فوری 390 خریدارم

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
عزیز ببخشید ولی اگه خواستید من 400 نقد خریدارم

شما آواتارت آشناست همونی نیستی که گلکسی اس2 مثلا کره ای رو گذاشته بودی 1200 ؟؟؟ مال خودتون ماله مال دیگرون بیت الماله؟

قیمت این گوشی 660 تومن با گارانتی کامتله و با توجه به اینکه 9 ماه از گارانتیش مونده 500 قیمت عالی هست شما 400 تومنیش رو پیدا کن من 10 تا می خوام

آپ

slr560

Registered User
لایک‌ها
5
شما آواتارت آشناست همونی نیستی که گلکسی اس2 مثلا کره ای رو گذاشته بودی 1200 ؟؟؟ مال خودتون ماله مال دیگرون بیت الماله؟

قیمت این گوشی 660 تومن با گارانتی کامتله و با توجه به اینکه 9 ماه از گارانتیش مونده 500 قیمت عالی هست شما 400 تومنیش رو پیدا کن من 10 تا می خوام

آپ

آره دقیقا همونم
باید عرض کنم که تا چیزیو نمیدونی حرفی دربارش نزن خب؟
حتما یه دلیلی داشته که اون قیمت گزاشته شده و مدیران تایید کردن
ثانیا حالا چه ربطی به اینجا داره؟
مگه این آقا قیمت بیجا داده که اومدی اینو گفتی؟
من گفتم 400 که به قوله خودش به اسپمی زده باشم. حالا تو چرا میسوزی ها؟
شاید اصلا حال کنم قیمت 200 بگم خریدارم. طرف که نمیاد همچین قیمتی بده که. اینا فقط جنبه آپ داره
یه نگاه به اون تاپیک من مینداختی واسه گلکسی من 600 تومنم قیمت دادن. من چیزی گفتم؟ اینجاس که باید ظرفیتا بالا باشه
که متاسفانه شما ازش عاجز هستی
با عرض شرمندگی از همه بچه ها

Last edited:

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
شما پیشنهادتون رو بدید و بقیه هم میتونن پیشنهاداتشون رو بدن (فقط قیمت رو بگن بحثی در مورد چیزه دیگری نباشد)

سلام
استارت را از 470 میزنم
چون بقیه قیمتها به قول خودت فقط اسپیم بودند نه پیشنهاد حسابی

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239

آپ

آره دقیقا همونم
باید عرض کنم که تا چیزیو نمیدونی حرفی دربارش نزن خب؟
حتما یه دلیلی داشته که اون قیمت گزاشته شده و مدیران تایید کردن
ثانیا حالا چه ربطی به اینجا داره؟
مگه این آقا قیمت بیجا داده که اومدی اینو گفتی؟
من گفتم 400 که به قوله خودش به اسپمی زده باشم. حالا تو چرا میسوزی ها؟
شاید اصلا حال کنم قیمت 200 بگم خریدارم. طرف که نمیاد همچین قیمتی بده که. اینا فقط جنبه آپ داره
یه نگاه به اون تاپیک من مینداختی واسه گلکسی من 600 تومنم قیمت دادن. من چیزی گفتم؟ اینجاس که باید ظرفیتا بالا باشه
که متاسفانه شما ازش عاجز هستی
با عرض شرمندگی از همه بچه ها

ممنون از حسن توجه شما..لطفا دیگه ادامه اش ندید

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
با سلام گوشی فروخته شد به اقای rommatti انشالله فردا یکی رو میفرستن و تحویل میگیرن

بالا