• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Blackberry Bold 9900

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بلک بری بلد 9900 هستش که چند روز پیش دست دوم خریدمش ... صاحب پیشش هم یه خانوم بوده که نتونسته گویا ازش راحت استفاده کنه ... منم گرفتمش باسه اینکه تستش کنم ببینم چه جوریه ... خداییش بدم هم نیومد ... در ادامه یه توضیحاتی در موردش میدم ... الان هم تاپیک فروشش رو میزنم که انشاالله تا 20 روز دیگه به پیشنهاد خوبی بفروشمش و پولش رو ببرم برای سفری که در پیشه ...

خود گوشی مثل گوشی هایی که از اول دست خودم بوده در حد آکبند نیستش ولی خیلی تمیزه (همون در حدی که بقیه میگن) ... پشتش روی در باطری چون شیشه مانند هستش یه خش بود که من برای اینکه خش دیگه ای نیوفته که محافظ چسبودم روش ... یکی از گوشه هاش هم یه خوردگی ریز داره که سعی کردم تو عکس مشخص باشه ... مشکل دیگه ای نداره ... لوازم پک هم همه هستش سالم و تمیز حتی کیف اورجینالش و همون طور که تو عکسها مشخصه هدفون هم آکبنده فقط کابل میکرو usb اش نیستش که اونم تو علاالدین هم پیدا میشه 10 تومن ماکزیمم ... من داشتم کابل تو خونه ولی کسی بخواد براش میگیرم از علالدین میزارم توی پکش ... یه قاب کپدیس هم براش گرفتم اصل که برچسب صفحه اش هم هنوز مصرف نشده ... از لحاظ نرم افزاری هم خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ... فونت فارسی رو می شناسه ... کانتکت ها رو با اوتلوک سینک میشه ... با آیتونز سینک میشه ... چیز پی ان هم داشته باشی می تونی دسکتاپ منیجر و برنامه هاش رو از سایت خود بلک بری دانلود کنی ... GPRS هم روش ست شد ... کلا انتظاراتی که ازش داشتم رو برآورده کرد ... گجت باز ها میتونن باهاش کار کنن و جلو برن ... راستی بدون اپراتور و آنلاک فکتوری هم هستش ... همین دیگه

در مورد قیمت خودتون پ.خ بدید و پیشنهاد بدید بر اساس قیمت آکبندش ... پیشنهادی خوب باشه میریم برای معامله ولی چون 20 روز وقت دارم عجله ای نیستش فعلا ، لطفا هم از این پیشنهاد های همین الان فوری خریدارم ندید ، می خوام رو پیشنهادات فکر کنم ... تعویض هم نداریم چون پولش رو میخوام ... اگه سوال فنی هم دارید همین جا بپرسید که همین جا جوابش و بدم شاید سوال کس دیگه ای هم بود ... ولی قیمت رو پ.خ بدید ... ممنون

IMG_0359.JPG
IMG_0356.JPG

Last edited:

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
دوست عزیز انگاری دوستان تا حالا با BB هیچ تجربه ای نداشتن و نمی خوان واسه این گوشی به خاطر قیمتش ریسک کنن. البته حق هم دارند یه تعداد آدم خاص میان سراغ این جور برندها. بابا این گوشی تو دست JLo بوده. به هر حال UP حساب کن.

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
دوست عزیز انگاری دوستان تا حالا با BB هیچ تجربه ای نداشتن و نمی خوان واسه این گوشی به خاطر قیمتش ریسک کنن. البته حق هم دارند یه تعداد آدم خاص میان سراغ این جور برندها. بابا این گوشی تو دست JLo بوده. به هر حال UP حساب کن.

کلا بلک بری خوب هنوز جا نیفتاده بیشتر هم به خاطره قیافشه ولی اگه جا بیفته خوب گوشییه والا سگش به سامسونگ و نوکیا شرف داره
راستی امضاتو عشقه

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
منم خیلی دوست دارم تجربه کنم BB رو. یه قیمتی که مد نظرته رو بگو لطفا

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
برادر قیافه بلک بری که همیشه عالیه
هدایی هرموقع دستم بوده حس بیزینسش خال داده بهم
۹۹۰۰ رو دستت بگیر شاید باور تکنی اما از ایفون بیشتر خوش دسته

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
يه قيمت پايه بذار حداقل ببينيم قيمت حدودا چقدره

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
داداش قصد دخالت در فروش ندارم فقط اینجا یه سر بزن
BlackBerry Bold Touch 9900

این گوشی رو هیچ وقت با این قیمت که در این سایت هست نمیتونی بخری.

حالا اینجارو ببین یا خودت برو بازار قیمت کن قیمت اصلی دستت میاد

BlackBerry Bold Touch 9900 - فروشندگان و قیمت گوشی بلک بری بلد تاچ 9900 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
همون طور که گفتم تا الان بالاترین پیشنهاد 900 تومن بوده از یکی از کاربرای فروم موبایلستان ... برای فردا میخوام باهاش قرار فیکس کنم ... تا آخر امشب کسی بالاتر نخواد فروخته شده ...

بالا