ehsanrajabi
Registered User
- نوشتهها
- 599
- لایکها
- 19
شرایط جدید
سلام
از عنوان مشخص هست که یک فروند پرینتر برای فروش دارم . خیلیییییی کم کار کرده . به طوری که کارتریج های تستی که روش بود تازه ته کشیده و عوض نشده !!!
شرایط:
وضعیت ظاهری :
تمیز تمیز - فقط جنس بدنه پلاستیک براق هست و بر اثر این که یکی دو بار به وسیله مادر گرامی با دستمال معمولی تمیز شده خش های خیلی ساده ای که روی هر پلاستیک براقی میوفته روش هست . از این خش ها که دیده نمیشه(اصلا خودتون تو عکس ببینید دیگه !! به اینا میگن خش ؟ مطالعه خودتون رو زیاد کنید اینا خش نیست آقققققققا :دی)
ولی جدی با نو مو نمیزنه . نه خش عمیق داره . نه ضربه خورده نه رنگش رفته و نه ... . تازه خریدمش !
گارانتی :
دارد . خیلی وقت نیست خریدمش . حالا حالا ها داره خیالتون تختتتتتتتتتتتت .
کارتریج:
میدونید کارتریج هایی که کارخونه میذاره روی دستگاه شارژ نمیشه . اما من دادم خیابون ایرانشهر شارژش کردند !! الان کارتریج های پر هست (4-5 تا عکس ساز 10*15 فقط پرینت کردم ) . اما چون پلمپ کارتریج ها باز شده وقتی می خواید میزان جوهر دستگاه رو ببینید میگه جوهر نداره !! اما پرینت میکنه مثل هههههههههههلووووووووووو . برای خریدار جلوی چشمش یه عکس رنگی تست می کنم که ببینه همه جوهر ها رو داره . آدرس طرف رو هم میدم . گفت تا زمانی که چیپ کارتریج ها کار کنه میتونه شارژ کنه . یعنی فکر کنم یکی دو بار دیگه هم شارژ بشه . نشد هم نشد دیگه ! برید کارتریج قابل شارژ بخرید . این در مورد همه محصولات کنون صادق هست .
پس شد یه دستگاه تمیز با کارتریج های کارخونه که شارژ شدن .
قابلیت ها :
این لینک کاملا توضیح داده :
Canon Pixma MG5240 - کانن پکسما ام جی 5240
دلیل فروش:
بلااستفاده است . آخه جو گیر شدم خریدم اما حالا می بینم به کارم نمیاد . بهتره بفروشم و پولش رو بذارم روی پول فروش لپ تاپ و گوشی و در آینده یک فروند لپ تاپ خوووووب بخرم (بگو ایشالا)
قیمت :
عزیزان خودتون اگه دنبال پرینتر بوده باشید میدونید که الان قیمت دستگاه چند هست . پس در مورد قیمت نکات زیر رو توجه کنید »
1. تو سر قیمت نزنید چون من خودم می دونم چند هست و مفت نمی فروشم
2.باز اینجا بحث کارشناسی راه نندازید که نمی دونم این 1 ریال می ارزه یا 1 میلیون یا ... یا مثلا یکی میاد میگه آخه کی می خرهههههههههههه ؟ خریداری قیمت بده نیستی هم که اسپم نزن .
3.به قیمت روز می فروشم !!!!!!!!!!!!(دقتتتتتتتتتتتتتتتتتتت کنید پیلیززززززززززززززززززززز)
4.بعید می دونم اصلا این عزیز دل من رو بتونید جایی پیدا کنید :دی . کمیاب هست . یعنی نایاببببببببب
Last edited: