• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Canon Pixma mg5240

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19

شرایط جدید

سلام
از عنوان مشخص هست که یک فروند پرینتر برای فروش دارم . خیلیییییی کم کار کرده . به طوری که کارتریج های تستی که روش بود تازه ته کشیده و عوض نشده !!!

شرایط:

وضعیت ظاهری :
تمیز تمیز - فقط جنس بدنه پلاستیک براق هست و بر اثر این که یکی دو بار به وسیله مادر گرامی با دستمال معمولی تمیز شده خش های خیلی ساده ای که روی هر پلاستیک براقی میوفته روش هست . از این خش ها که دیده نمیشه(اصلا خودتون تو عکس ببینید دیگه !! به اینا میگن خش ؟ مطالعه خودتون رو زیاد کنید اینا خش نیست آقققققققا :دی)
ولی جدی با نو مو نمیزنه . نه خش عمیق داره . نه ضربه خورده نه رنگش رفته و نه ... . تازه خریدمش !

گارانتی :
دارد . خیلی وقت نیست خریدمش . حالا حالا ها داره خیالتون تختتتتتتتتتتتت .

کارتریج:

میدونید کارتریج هایی که کارخونه میذاره روی دستگاه شارژ نمیشه . اما من دادم خیابون ایرانشهر شارژش کردند !! الان کارتریج های پر هست (4-5 تا عکس ساز 10*15 فقط پرینت کردم ) . اما چون پلمپ کارتریج ها باز شده وقتی می خواید میزان جوهر دستگاه رو ببینید میگه جوهر نداره !! اما پرینت میکنه مثل هههههههههههلووووووووووو . برای خریدار جلوی چشمش یه عکس رنگی تست می کنم که ببینه همه جوهر ها رو داره . آدرس طرف رو هم میدم . گفت تا زمانی که چیپ کارتریج ها کار کنه میتونه شارژ کنه . یعنی فکر کنم یکی دو بار دیگه هم شارژ بشه . نشد هم نشد دیگه ! برید کارتریج قابل شارژ بخرید . این در مورد همه محصولات کنون صادق هست .

پس شد یه دستگاه تمیز با کارتریج های کارخونه که شارژ شدن .

قابلیت ها :
این لینک کاملا توضیح داده :
Canon Pixma MG5240 - کانن پکسما ام جی 5240

دلیل فروش:

بلااستفاده است . آخه جو گیر شدم خریدم اما حالا می بینم به کارم نمیاد . بهتره بفروشم و پولش رو بذارم روی پول فروش لپ تاپ و گوشی و در آینده یک فروند لپ تاپ خوووووب بخرم (بگو ایشالا)

قیمت :

عزیزان خودتون اگه دنبال پرینتر بوده باشید میدونید که الان قیمت دستگاه چند هست . پس در مورد قیمت نکات زیر رو توجه کنید »
1. تو سر قیمت نزنید چون من خودم می دونم چند هست و مفت نمی فروشم
2.باز اینجا بحث کارشناسی راه نندازید که نمی دونم این 1 ریال می ارزه یا 1 میلیون یا ... یا مثلا یکی میاد میگه آخه کی می خرهههههههههههه ؟ خریداری قیمت بده نیستی هم که اسپم نزن .
3.به قیمت روز می فروشم !!!!!!!!!!!!(دقتتتتتتتتتتتتتتتتتتت کنید پیلیززززززززززززززززززززز)
4.بعید می دونم اصلا این عزیز دل من رو بتونید جایی پیدا کنید :دی . کمیاب هست . یعنی نایاببببببببب

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
Uppppppp

upppppppppp

دوستان دستگاه خیلی خوبی هست . من می خوام بفروشم چون با پولش باید به سرمایه خرید لپ تاپ اضافه کنم

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ که داره کم کم گرون میشههههههههههههههه

mahdi2086

Registered User
لایک‌ها
1
داداش اول سایز عکسات رو کم کن بعدش قیمت رو برام بفرست تا مشتری شیم:D

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
تهراني داداش ؟ قيمت خوب بده من خريدار واقعي ام ميدونم موقعي كه اسپم ميدن ميزنن تو ير مال چه حس و حالي داري راه بيا بردارم

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان قیمت مد نظر رو برام بفرستید اما چند تا نکته رو مد نظر بگیرید :

1.قیمت جدید پرینتر (میدونید که هر روز که مکث کنید بالاتر هم میره اما منم می خوام چیزی بخرم با پولش - پس عجله کنید که هیچ کدوم ضرر نکنیم)

2.این مدل هیچ ایارادی که نداره هیچ بلکه یکی از کاملترین های بازار هست .

3.دستگاه من خیلی تر و تمیز هست . فکر کنم 10 تا اسکن هم نکرده !! دیگه کارتریج باید براش بخرید چون تاکید می کنم کارتریج روش تست بود . یه قاشق هم جوهر نداشت (سایزش کوچیکه دیگه) .

4. کسی بیاد بگه 30% و ... من میدونم و اون شخص !! من نه این درصد رو موقع فروش لحاظ میکنم نه موقع خرید . انصفا داشته بااشید بابا . ما هم پول دادیم به خدا .

ضمنا عزیزان تهران هستم - تهرانپارس . حضوری تحویل میدم .

Last edited:

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
آقا باید یه قیمتی بدی که مردم روش بحث کنن آخه ما برگردیم بگیم فلان لینک اینقدر میده شاید شما بیشتر خریدی خوب خودت قیمت بده ما هم بحث کنیم لطفا داداش اینقدر هم به قول خودمون شبیی ندید که گرون شده دم عید هر سال همین طور بوده که گرون میشه و بعد عید میاد پایین الان من 2 ساله تجربه کردم

Last edited:

Saeidzz

Registered User
لایک‌ها
3
قیمت خودتو تو پ خ بگو اگه راه اومدی من صد در صد می خوام

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آقا باید یه قیمتی بدی که مردم روش بحث کنن آخه ما برگردیم بگیم فلان لینک اینقدر میده شاید شما بیشتر خریدی خوب خودت قیمت بده ما هم بحث کنیم لطفا داداش اینقدر هم به قول خودمون شبیی ندید که گرون شده دم عید هر سال همین طور بوده که گرون میشه و بعد عید میاد پایین الان من 2 ساله تجربه کردم
قیمت ها امساال با هر ساالی فرق داره . در جریان دلار هستی ؟ هر سال این بود وضعش ؟ با این مدلی که من میبینم داره پیش میره دلاار نشه 4 تومن خیلی خوبه !! قیمت مد نظرتون رو برای من پخ کنید . بحث تعویض لپ تاپ نبود عوض نمی کردم صبر می کردم سر فرصت کارتریج می خریدم . دستگاه کاملی هست واقعا . بعد از فروش دیگه مثل این پیدا نمیکنم .

قیمت خودتو تو پ خ بگو اگه راه اومدی من صد در صد می خوام

شما قیمت مد نظرتون رو اعلام کنید . ببینیم خدا چی می خواد .

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
الان انتظار داری چند قیمت یدن بهت . اون کارتریج ها که خالیش کردی خودش الان 100 هزار تومن قیمتشه دادا .
مشکی 22 تومن 4 تا رنگش یکی 18 هزار تومن قیمتشه .
در ضمن کانن استارتر نمیده کارتریج ها همه پر هستند ! مگه خود کارتریج کانن چقدر ظرفیت داره که می گی یه قاشق رنگ توش یود .
کلا کارتریج رنگی کانن یه قاشق بیشتر توش جا نمی شه .

این همه داستان گفتی یه قیمت پایه می ذاشتی دکتر جان !

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آخه من که قیمت ندارم

حدود 300 نوش هستش الان . االبته اااااگه پیدا بشه
الان انتظار داری چند قیمت یدن بهت . اون کارتریج ها که خالیش کردی خودش الان 100 هزار تومن قیمتشه دادا .
مشکی 22 تومن 4 تا رنگش یکی 18 هزار تومن قیمتشه .
در ضمن کانن استارتر نمیده کارتریج ها همه پر هستند ! مگه خود کارتریج کانن چقدر ظرفیت داره که می گی یه قاشق رنگ توش یود .
کلا کارتریج رنگی کانن یه قاشق بیشتر توش جا نمی شه .

این همه داستان گفتی یه قیمت پایه می ذاشتی دکتر جان !

پدرام جان ، عزیزم ، بیا من و تو یه جا قرار بزاریم همدیگه رو یه پس بزنیم :دی . آخه کلا خیلی انتقاد میکنی .

برادر این نو هستش . کاارتریج رو یه جا قیمت کردم گفت دونه ای 11 تومن یعنی 55 تومن . من از 300 تومن اصلا 100 تومن کم میکنم !! 200 خوبه ؟؟ با گارانتی و... بالاخره هر کسی می خرید باید کرتریج رو عوض کنه ولی منصفانه برخورد کنید . حق هست که آقا میاد میگه پرینتر رو 150 خریدارم ؟ براای 4 تاا دونه جوهر من این رو 150 زیر قیمت بفروشم ؟ جوهر رو زرنگ باشن خیلی ارزونتر پیدا می کنند . 15بار اسکن نکردم خداشاهده . کپی 4-5بار گرفتم . بیشتر عکس روی کاغذ گلاسه پرینت گرفت و در سایز A4 کخ جوهر زود تموم شد .

چول ما حلال بوده عزیز . هیچ دلیلی نمی بینم که به خاطر جوهر 150 تومن زیر قیمت بدم ! مگر اینکه به نون شب محتاج بشم !!!!!!!!!!!!

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19

آرش جان خوب داره قیمت میده . از هیمن بخرید البته اگه با همین قیمت تحویل بده !!! اینها سالی یه بار آپدیت نمی کنند . یا آخر سر موجودی ندارند یاا میگن قیمت جدیدش انقدر هست و اون قیمت سایت قدیمی هست .
به هر ترتیب اختیار خریدتون رو خودتون دارید .

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز قصد توی سر مال زدن ندارم
طبق این مدرک فروشگاه پی سی آنلاین | فروشگاه پی سی|پرینتر کانن Canon Pixma MG5240
. چند جا که آمار گرفتم کمتره قیمت نوش
من150 هستم.خواستی در خدمتم
یا علی

دوست عزیز ، قیمت فروشگاه های آنلاین رو اصلا فعلا ملاک قرار ندید . به دلیل اینکه آپدیت نیستند در این آشفته بازار و مطمئن باشید که بعد از تماس یا کالا رو ندارند یا میگن که قیمت بروز نیست . اگر شک دارید صبر کنید تا اواخر این هفته یا اوایل هفته بعد قیمت واقعی رو در بازار ببینید . االبته فقط بازار . تجربه به من که خودم رشته تحصیلیم اکامپیوتر بوده و مدت ها قبل خیلی به بازار رفت و آمد داشتم نشون داده که قیمت فروشگاه های آنلاین قابل اعتماد نیستند .
--------------------------

در مورد قیمت هم فعلاا پیشنهاد خودم 200 هست .

Uppppp

Upppppppppp

150 فعلا بالاترین بوده . باا قیمت مد نظر من هنوز هم فاصله داره !

Last edited:
بالا