• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Cowon S9 (بهترین موزیک پلیر همراه)

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
سلام دوستان

یک عدد Cowon S9 برای فروش دارم
نیاز به توضیح اضافی نداره و اکثراً باهاش آشنا هستند!
این پلیر صدایی بسیار عالی ای داره و واقعاً بهترینه!
صدا و تنظیمات صوتی انواع آیپاد و ... در سطح پایینتری از این پلیر قرار میگیرن!
قدرت،کیفیت،تفکیک،تنظیمات و اکولایزر فوق العاده ست.
..
دستگاه حافظه 8گیگ داره
صفحه AMOLED
و .... که در عکس زیر تمامی مشخصات وجود داره:
مشاهده پیوست 119893
دستگاه کاملاً سالمه و بدون هیچ مشکلی،باتری و صفحه و... همه صحیح و سالم
بدنه هم چون خیلی ظریف و براق هست،مقداری خش سطحی داره که البته مهم نیست چون این دستگاه رو کسی واسه ظاهر نمیخره مطمعنن!
هدفونش هم گم شده،البته هدفون فابریکش زیاد هم خوب نیست و کسی که این موزیک پلیر شاخو میگیره حتماً یه هدفون بالای 20 تومن هم داره!
عکسهاشم که پایین گزاشتم،با فلاش هم انداختم که دیگه همه چی مشخص باشه!

قیمت هم 200 میزارم
قیمت تا جمعه به 150 کاهش پیدا میکنه

Last edited:

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
یکم با دقت تر پست اول رو نگاه میکردی،نوشتم 8گیگ:D

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
عزیز لطفا زودتر جواب بدید
ممنون

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
pm جواب دادم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
چه خبره تونه این همه پلییر میزارین اخه منم که مریض......... دیگه برای تو اصلا پول ندارم ولی رو اپ حساب کن

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
وقتی می شه آیپاد 8 گیگ رو 260 خرید با رزولشن استثنایی و صفحه رتینا با کلی بازی و نرم افزار
مزیت خرید این دستگاه چی هست ؟ آبپاد کاملترین پخش موزیک رو بین تمام محصولات ابل داره شما
می فرمائید این از آیپاد تاچ کیفیت تفکیک بهتری داره ؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
وقتی می شه آیپاد 8 گیگ رو 260 خرید با رزولشن استثنایی و صفحه رتینا با کلی بازی و نرم افزار
مزیت خرید این دستگاه چی هست ؟ آبپاد کاملترین پخش موزیک رو بین تمام محصولات ابل داره شما

تا وقتی یه پلیر کاون دستت نگرفتی ایپاد ایپاد نکن همه مدل هاش رو تست کردم از نانو گرفته ایتاچ و کلاسیک .......

یه نگاه به توان خروجی این بنداز ---میزان باطریش---ایپاد اسم داره همین صداش در نمیاد سونی رو به ایپاد ترجیح میدم

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551

عزیز جسارته البته. ولی خب محصولات کاوون از نظر کیفیت صدا، خروجی بهتری دارن نسبت به آیپاد. این دوستمون همچین بیراه نگفته. ضمن اینکه من خودم آیپاد دارم!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
کلا میدونید چیه تا ادم همه رو خودش تست نکنه متوجه نمیشه کی به کیه چی به چیه ...........

اون 8 گیگ کاون تا 32 گیگ هم مموری میخوره ایپاد چی؟کیفیت خروجی ایپاد خیلی کمه مخصوصا مخصوا برای بیس اهنگ برای کسایی که hevy bass گوش میدن یا رپ یا rock اصلا اپاد مناسب نیست

سبک متال هم همینطور ولی کاوون فقط و فقط تنظیماتش 100 برابره ایپاد هست که دستت رو باز میزاره هر نوع موسیقی رو با بهترین بهره گوش کنی

صفحه نمایش های بعضی کاوون ها با ایتاچ برابری میکنه بعضی هاشونم که اندروید دارن و من به شخصه اندروید رو با ios ترجیح میدم
باطری هم اصلا اپاد حرفی برای گفتن جلو کاون نداره دیگه بازم سئوالی هست من جواب بدم

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
سلام دوستان من خودم هم اپل داشتم هم کووان اصلا کیفیت صدای کووان یه سر و گردن بالاتره بعد انواع تنظیمات اکولایزر هم موجوده
در کل در صدا کووان بالاتره

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
آخه شما یه آبپد می خری هزار تا کار دیگه باهاش می کنی . تاچ بی نظیر تراکم پیکسل صفحه نمایش هم سه برابر این .
یک مقدار کیفیت صدای بیشتر ارزش این هزینه رو داره ؟ یا توجه یه قیمت تقریبا برابر شون .
چیزی که خیلی جالبه به همچین دستگاه بی نظیری که همه این همه تعربفشو می کنن هدفونش اصلا کیفیت نداره !!!!
معمولا برای پلیر های های اند مثل این که تک کاره هستند و برای موزیک کمپانی بهترین ایرفون هاشو در نظر می گیره !
مثل مدل های های اند کریتیو که ایرفون روی دستگاه خودش بالای 90 قیمت داره و خرید دستگاه رو توجیه میکنه !

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
هدفون های اکثر پلیر ها به صورت فابریک یک چیز معمولی هست حتی خود آیفون و آیپاد!این هم دلیلش اینه که هدفون خیلی گرون نمیزارن تا قیمت تموم شده محصول پایین بیاد و برای هر توان خریدی مناسب باشه!
+شاید شما یک دستگاهی میخوای که بازی و... داشته باشه در کنارش پلیر خوبی هم باشه!ولی بعضی ها هم حتی تا 1میلیون تومن هم خرج میکنن که فقط بهترین صدا رو بگیرن!
مثل سیستم باز های اتومبیل!که فقط 2میلیون پول مثلاً برای آملیفایر میدن که بتونن با گرفتن بهترین صدا ارضا بشن!
پدرام عزیز شما میتونی بری همون آیپاد رو تهیه کنی و ازش استفاده کنید،این هم برای اهلش هست!

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
آخه شما یه آبپد می خری هزار تا کار دیگه باهاش می کنی . تاچ بی نظیر تراکم پیکسل صفحه نمایش هم سه برابر این .
یک مقدار کیفیت صدای بیشتر ارزش این هزینه رو داره ؟ یا توجه یه قیمت تقریبا برابر شون .
چیزی که خیلی جالبه به همچین دستگاه بی نظیری که همه این همه تعربفشو می کنن هدفونش اصلا کیفیت نداره !!!!
معمولا برای پلیر های های اند مثل این که تک کاره هستند و برای موزیک کمپانی بهترین ایرفون هاشو در نظر می گیره !
مثل مدل های های اند کریتیو که ایرفون روی دستگاه خودش بالای 90 قیمت داره و خرید دستگاه رو توجیه میکنه !
بله عزیز. این فرمایش شما درسته. ولی اون بالا شما فرموده بودید:
آبپاد کاملترین پخش موزیک رو بین تمام محصولات ابل داره شما
که خب هر جوری حساب کنید کاوون کیفیت صدای بهتری داره. وگرنه شکی توش نیست که کارایی های جانبی آیپاد به مراتب بیشتره. منم خودم طبق همین منطق آیپاد گرفتم!

ولی در مورد هدفونی که با خود دستگاه میاد، هیچ کاربر حرفه ای یا حتی نیمه حرفه ای دستگاهی رو که هدفون خودش قیمتی باشه رو نمیخره. چرا؟ چون دقیقا به اندازه قیمت اون هدفون پولش رو دور ریخته. صدا یک مسئله سلیقه ای هست و هرکسی یک نوع موسیقی گوش میده و بنابراین یک نوع ایرفون رو میپسنده. دلیلش هم همینه که حرفه ای ترین source ها، هیچ هدفون/ایرفون حرفه ای همراهشون ندارن.

معذرت از صاحب تاپیک بابت صحبتای نامرتبط به فروش.

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
کلا میدونید چیه تا ادم همه رو خودش تست نکنه متوجه نمیشه کی به کیه چی به چیه ...........

اون 8 گیگ کاون تا 32 گیگ هم مموری میخوره ایپاد چی؟کیفیت خروجی ایپاد خیلی کمه مخصوصا مخصوا برای بیس اهنگ برای کسایی که hevy bass گوش میدن یا رپ یا rock اصلا اپاد مناسب نیست

سبک متال هم همینطور ولی کاوون فقط و فقط تنظیماتش 100 برابره ایپاد هست که دستت رو باز میزاره هر نوع موسیقی رو با بهترین بهره گوش کنی

صفحه نمایش های بعضی کاوون ها با ایتاچ برابری میکنه بعضی هاشونم که اندروید دارن و من به شخصه اندروید رو با ios ترجیح میدم
باطری هم اصلا اپاد حرفی برای گفتن جلو کاون نداره دیگه بازم سئوالی هست من جواب بدم

بابا استاد موزیک
دست راستت بالا سر ما :lol:

یک سوال
os این چیه؟

قیمت اخر رو هم لطفا برام پخ کنید

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سیستم عامل خاصی نداره .... اختصاصی خودش هست ولی خوبه صفحه نمایشش هم خوبه سیستم عامل دارهای کاوون یکم قیمتشون بالا تره و این که یکم یه کوچولو ها نه چیزی که ادم بتونه با دقت مشخص کنه با دستگاه های حساس اندازه گیری کنی کیفیتشون کمتره اونم 1 میلی امپر فکر کنم مثل v5-d3-z2-a5
فکر کنم 1 میلی امپر کم داره

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
هدفون های اکثر پلیر ها به صورت فابریک یک چیز معمولی هست حتی خود آیفون و آیپاد!این هم دلیلش اینه که هدفون خیلی گرون نمیزارن تا قیمت تموم شده محصول پایین بیاد و برای هر توان خریدی مناسب باشه!
+شاید شما یک دستگاهی میخوای که بازی و... داشته باشه در کنارش پلیر خوبی هم باشه!ولی بعضی ها هم حتی تا 1میلیون تومن هم خرج میکنن که فقط بهترین صدا رو بگیرن!
مثل سیستم باز های اتومبیل!که فقط 2میلیون پول مثلاً برای آملیفایر میدن که بتونن با گرفتن بهترین صدا ارضا بشن!
پدرام عزیز شما میتونی بری همون آیپاد رو تهیه کنی و ازش استفاده کنید،این هم برای اهلش هست!

دوست عزیزم من همه مدل های آیپاد رو دارم . از شافل و نانو و تاچ و آبپد و آیفون و .... . می خواستم ببینم کبفبت ابن کوون شما ارزش هزبنه داره با نه .
فکز می کنم جمع این صحبت های کارشناسی کمک می کنه یه فروش شما و نکته منفی نیست .
یه علاوه اینکه تاپیک شما در صدر می مونه و همیشه آپ هست .

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
175 آخرش هستم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2

دوست عزیزم من همه مدل های آیپاد رو دارم . از شافل و نانو و تاچ و آبپد و آیفون و .... . می خواستم ببینم کبفبت ابن کوون شما ارزش هزبنه داره با نه .

داداش مقايسه اپل با اين مثه مقايسه بنز با فراريه..بنز ماشين خوبيه عامه پسند هست همه هم ميشناسن ولي فراري بحثش جداس
اپل هم يه محصول عامه پسنده كه يه بچه 5 ساله هم دستش ميگيره
بارز ترين تفاوت كاون به نظر من سيستم هاي فاي و پخش فرمت فلك هست كه اگه كسي موزيك باز حرفه اي باشه فقط فرمت فلك گوش ميده
فكر كنم تنها پليري هم هست تو دنيا كه فلك پخش مي كنه

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425

عزیز من خودم آیپد داشتم در اصل بزرگ شده آیپاد هستش کیفیت صداش به کوون نمیرسه ولی بلندی آیپد به خاطر منبع تغذیه بزرگش تونست هدفون کوچک کووان رو بسوزونه

بالا