loneliest
Registered User
- نوشتهها
- 768
- لایکها
- 195
حدود 10 روز پیش بنده این گوشی رو گذاشتم برای فروش در تاپیک:
https://forum.persiantools.com/threads/فروش-فوری-g8-قیمت-پیشنهادی.837102
که اگر تاپیک بالا رو نگاه کنید متوجه میشید که تاچ و السیدی شکسته بود ،
حالا تاچ و السیدی رو عوض کردم ، یه دونه گلس هم انداختم روی صفحه و مجدد گوشی رو میذارم برای فروش:
گوشی از نظر ظاهری کاملا تمیز هست. هیچ خط و خشی که تو چشم باشه نداره.
اما توی یکی دو ماه استفاده خط و خش های جزئی و مویی روی بدنه ممکنه داشته باشه. که تصاویر از همه جهات قرار میدم.
دوربین جلو متاسفانه خراب هست.
( همزمان با شکستن تاچ السیدی ، لنز دوربین جلو هم صدمه دیده بود که متاسفانه لنز رو نتونستم گیر بیارم و عوض کنم )
با توجه به قیمت آکبند که بین 890 الی 930 هست.
+ کسر کردن قیمت دوربین جلو
+ توجه به باز و تعمیر شدن گوشی ( تعویض تاچ و السیدی )
بنده 40% از قیمت آکبند کسر میکنم.
قیمت فروش: 550 تومان ( حساب همه چی رو کردم و جای تخفیفی نمونده ... منصف باشید دوستان این قیمته یه گوشی رده پایین هست )
تعویض هم دارم پیشنهاد بدید. تعویض فقط با کاربران امتیاز بالا. و یا برای کابران تازه وارد اول ایشون گوشی رو ارسال می کنند و بعد از دریافت بنده گوشیمو ارسال میکنم.
تصاویر از همه جهات:

https://forum.persiantools.com/threads/فروش-فوری-g8-قیمت-پیشنهادی.837102
که اگر تاپیک بالا رو نگاه کنید متوجه میشید که تاچ و السیدی شکسته بود ،
حالا تاچ و السیدی رو عوض کردم ، یه دونه گلس هم انداختم روی صفحه و مجدد گوشی رو میذارم برای فروش:

گوشی از نظر ظاهری کاملا تمیز هست. هیچ خط و خشی که تو چشم باشه نداره.
اما توی یکی دو ماه استفاده خط و خش های جزئی و مویی روی بدنه ممکنه داشته باشه. که تصاویر از همه جهات قرار میدم.
دوربین جلو متاسفانه خراب هست.
( همزمان با شکستن تاچ السیدی ، لنز دوربین جلو هم صدمه دیده بود که متاسفانه لنز رو نتونستم گیر بیارم و عوض کنم )
با توجه به قیمت آکبند که بین 890 الی 930 هست.
+ کسر کردن قیمت دوربین جلو
+ توجه به باز و تعمیر شدن گوشی ( تعویض تاچ و السیدی )
بنده 40% از قیمت آکبند کسر میکنم.
قیمت فروش: 550 تومان ( حساب همه چی رو کردم و جای تخفیفی نمونده ... منصف باشید دوستان این قیمته یه گوشی رده پایین هست )
تعویض هم دارم پیشنهاد بدید. تعویض فقط با کاربران امتیاز بالا. و یا برای کابران تازه وارد اول ایشون گوشی رو ارسال می کنند و بعد از دریافت بنده گوشیمو ارسال میکنم.
تصاویر از همه جهات: